Keystone logo
West Liberty University Sarjana Muda Sains dalam Keadilan Jenayah
West Liberty University

Sarjana Muda Sains dalam Keadilan Jenayah

West Liberty, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8,550 / per semester *

Di kampus

* luar negeri / dalam negeri: $4,358 / metro: $7,118

pengenalan

Keadilan Jenayah ialah program dalam Jabatan Sains Sosial yang menggabungkan aspek keadilan jenayah, sosiologi, kerja sosial, psikologi, sejarah dan undang-undang. Pelajar belajar dengan pelbagai pengajar yang mempunyai kepakaran dalam undang-undang, kenakalan juvana, kaunseling, pembetulan, percubaan, parol, dan penguatkuasaan undang-undang. Pelajar membangunkan pelbagai kemahiran komunikasi melalui perbincangan, pembentangan, dan penulisan.

Kemahiran ini menyediakan asas yang sangat baik untuk kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, percubaan, parol, kaunseling dan undang-undang. Pelajar akan mengalami kuliah, perbincangan kelas, dan latihan langsung dalam pelbagai bidang penguatkuasaan undang-undang. Pelajar juga dikehendaki melengkapkan latihan amali selama dua ratus (200) jam yang mesti dilakukan dalam satu semester pengajian.

Ciri khas program ini ialah fleksibilitinya. Banyak kursus ditawarkan pada waktu petang untuk menampung individu yang bekerja. Program ini juga menawarkan kredit pemindahan untuk polis negeri yang diluluskan, polis perbandaran/tempatan, dan lulusan akademi pembetulan. West Liberty University juga menawarkan pelajar bawah umur dalam Keadilan Jenayah.

Pelajar Ideal

Kemasukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan