Keystone logo
University of Westminster

University of Westminster

University of Westminster

PETANG TERBUKA PASCA SISWAZAH

pengenalan

University of Westminster - Universiti Global dengan Tenaga London

Gg

  • Jadilah diri sendiri di universiti di mana keperibadian digalakkan, kepelbagaian diraikan, dan apa sahaja boleh dilakukan .
  • Dengan tiga daripada empat kampus yang terletak di tengah-tengah London, anda akan diberi peluang untuk memperoleh kemahiran praktikal dan kepakaran profesional untuk kerjaya masa depan anda, sambil menjadi sebahagian daripada komuniti yang menyokong dan bertenaga. Dapatkan kemudahan pengajaran pakar kami dalam persekitaran pembelajaran yang memfokuskan pada sokongan dan kebolehpasaran .
  • Sejak 1838, kami telah membantu pelajar dari semua latar belakang untuk mencapai potensi mereka. Dengan lebih 19,000 pelajar dari lebih 160 negara yang berbeza, kami berbangga menjadi salah satu universiti yang paling pelbagai di UK .
  • Hubungan rapat kami dengan majikan dan perniagaan terkemuka akan membantu anda membina rangkaian global yang berkekalan dan meningkatkan prospek kerjaya anda. Dan, sebagai pelajar di salah satu bandar pelajar terbaik dunia, anda boleh menikmati pilihan aktiviti sosial dan budaya yang tidak berkesudahan daripada teater dan muzik ke bar, restoran dan sukan .

Lokasi

  • London

    University of Westminster Marylebone Road, 35, NW1 5LS, London

Soalan