Keystone logo
University of Westminster Undang-undang dan Teknologi LLM
University of Westminster

Undang-undang dan Teknologi LLM

London, United Kingdom

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15,000 / per year *

Di kampus

* antarabangsa | UK: £12,500

Postgraduate Online Open Day

pengenalan

Dengan kemajuan pesat dalam teknologi dan lonjakan harian dalam pemahaman saintifik tentang isu yang memberi kesan kepada kehidupan seharian kita, masyarakat berubah pada kadar yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Undang-undang juga dipengaruhi oleh dan menghadapi perubahan teknologi dan saintifik, kedua-duanya berkaitan dengan perubahan dalam amalan profesional dan jenis pengetahuan serta perkara yang akan dikawal dan digubal. Kami telah mereka kursus yang akan membantu anda mengembangkan pengetahuan anda tentang isu perundangan utama yang berkaitan dengan pembangunan teknologi dan saintifik.

Undang-undang dan Teknologi LLM memupuk persoalan kritikal terhadap perubahan teknologi dan saintifik, khususnya berkaitan undang-undang. Kursus ini juga melibatkan soalan politik, sosial dan etika yang berkaitan dengan cara undang-undang menangkap dan menggunakan perubahan dalam teknologi dan pengetahuan saintifik. Hubungan antara undang-undang dan teknologi, dan persoalan etika yang berkaitan yang muncul dalam bidang ini, adalah dinamik, jadi kursus ini bertujuan untuk memberi anda ruang untuk menilai cabaran semasa dan mempertimbangkan kemungkinan tindak balas kawal selia. LLM ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran analisis dan penyelidikan utama yang boleh dimanfaatkan dalam profesion dan seterusnya.

Pengajaran akan berlaku melalui gabungan pembelajaran praktikal, kreatif dan kolaboratif, dan peluang penyelidikan bebas dengan bahan yang ditetapkan dan perbincangan yang difasilitasi oleh tutor, dalam kelas dan dalam talian. Kursus ini akan membantu anda memperoleh dan memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan dalam profesion undang-undang dan seterusnya, membantu meningkatkan kebolehpasaran anda dalam bidang berkaitan teknologi undang-undang, seperti yang berkaitan dengan amalan undang-undang dan inovasi, etika undang-undang, penyelidikan undang-undang dan dasar awam, dan pematuhan dan peraturan. Ia juga akan menyediakan asas yang baik untuk peranan dalam perkhidmatan awam, kerja amal dan advokasi sosial.

Sebab Utama Belajar dengan Kami

  • Anda akan meneroka kepentingan dan kesan perkembangan teknologi baharu terhadap undang-undang melalui penggunaan contoh teras yang berkaitan
  • Kursus ini akan membantu anda untuk mula melibatkan diri dalam persoalan kritis dan etika tentang nilai dan impak perkembangan sedemikian dalam dunia yang cepat berubah dan semakin didorong oleh teknologi.
  • Anda akan diberi peluang untuk membangunkan artikulasi anda sendiri tentang isu kritikal melalui sama ada disertasi berasaskan teks tradisional, laporan berasaskan projek atau reka bentuk spekulatif
  • Anda akan menyertai komuniti akademik yang bertenaga dan pelbagai di tengah-tengah London yang komited untuk membangunkan individu yang sedar sosial, keusahawanan dan berfikiran kritis
  • Anda akan bekerjasama dengan ahli akademik yang terlibat dalam penyelidikan berkualiti tinggi dalam bidang undang-undang dan teknologi

Kenapa Melatih Kursus ini?

Diajar oleh pakar

Anda akan diajar oleh ahli akademik dan profesional terkemuka dalam bidang undang-undang dan teknologi.

Tumpuan individu yang lebih besar

Kursus ini akan diajar oleh pakar melalui pengajaran kumpulan kecil, bimbingan satu-sama-satu, dan kerja kolaboratif dan solo, yang membawa kepada tumpuan individu yang lebih besar.

Lokasi yang hebat

Anda akan belajar dari kampus Central London kami, yang bermaksud akses sedia kepada firma dan sumber guaman terbaik di ibu negara.

Kemasukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Penyampaian program

Mengenai Sekolah

Soalan