Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

pengenalan

Selamat datang ke Wittenborg

Kami adalah sekolah perniagaan yang unik di mana " Lebih Baik Sendiri, Lebih Baik Dunia Kita " adalah moto kami.

Di Wittenborg misi kami adalah: Untuk mempromosikan kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran perniagaan dan pengurusan antarabangsa, serta untuk mewujudkan persekitaran terbaik untuk pelajar dan kakitangan, di mana pengantarabangsaan, kepelbagaian dan etika meletakkan asas-asas pembelajaran yang diterapkan dengan berkesan, pembelajaran global.

Dengan kampus utama kami yang berpangkalan di Apeldoorn, kami memperkenalkan pelajar kepada organisasi di kawasan dan wilayah setempat, meningkatkan ekonomi, iklim budaya dan sosial di rantau ini. Lokasi Amsterdam kami membolehkan kami menyokong usahawan antarabangsa yang datang ke Belanda, dengan program sarjana muda yang disesuaikan. Masukkan Wittenborg dan anda memasuki sebuah organisasi yang bermotivasi dan berorientasikan hasil yang beroperasi dalam persekitaran yang pelbagai dan pelbagai budaya, di mana lebih daripada 100 kebangsaan bekerja, belajar, berinovasi dan bersosial bersama. Di Wittenborg, kami percaya bahawa pembelajaran harus menjadi satu proses yang menyeronokkan yang membolehkan anda mengembangkan matlamat dan aspirasi anda, dan memberikan anda sokongan berterusan dan tekanan belajar yang diperlukan untuk mencapai sasaran tersebut.

Wakil Wittenborg adalah warganegara dunia; mereka memupuk rasa hormat dan mempunyai perasaan pencapaian. Mereka telah mengembangkan cita-cita dan membanggakan diri mereka dalam kecemerlangan. Mereka adalah duta besar kami!

Berdikari & Antarabangsa

Pada bila-bila masa, lebih dari 100 kebangsaan bekerja dan belajar bersama-sama di 2 lokasi Apeldoorn dan di Amsterdam. Bahasa Inggeris adalah bahasa pengajaran tunggal di semua kampus.

Lebih 30 tahun rekod prestasi

Beribu-ribu graduan yang sangat berpengalaman, sejak tahun 1987, kini mengikuti kerjaya di Belanda dan di seluruh dunia.

diiktiraf tiga orang Eropah

Program ijazah diiktiraf dan diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan Belanda, Kebudayaan & Sains (NVAO), juga oleh FIBAA (Jerman, Swiss & Austria) dan University of Brighton (UK).

Penglibatan global & tempatan

Lawatan syarikat, projek kehidupan sebenar, latihan magang dan penceramah: banyak penglibatan tempatan dan serantau dengan kerajaan, syarikat dan organisasi. Berfikir secara global, tetapi bertindak secara tempatan.

persekitaran penyelidikan

Menghasut dan melaksanakan projek-projek serantau, Eropah dan antarabangsa di Pusat Penyelidikan, dalam bidang seperti kelestarian, teknologi, inovasi sosial, pendidikan & perawatan kesihatan.

pendekatan berorientasikan pelanggan

Pendekatan peribadi, persekitaran seperti keluarga dan bimbingan, bimbingan dan sokongan peribadi. Sebilangan besar program membolehkan pelajar memulakan & menamatkan pengajian 6 kali setahun.

.

Pendekatan Pendidikan

alt = "Falsafah pendidikan Wittenborg adalah untuk memacu kehidupan sebenar dalam pendekatannya kepada pendidikan. Program yang dibezakan dengan menggabungkan pengajaran berasaskan pengetahuan tradisional dengan perkembangan kemahiran dan kecekapan, membawa kepada situasi latihan vokasional di mana pelajar dapat menemui kekuatan dan kelemahan mereka - Membina pada bekas dan memperbaikinya.

  • alt = "Pelajar Wittenborg akan mempelajari mengenalpasti persekitaran yang mereka ada dan menyesuaikan dengannya.
  • alt = "Pelajar Wittenborg akan belajar mengatakan apa yang mereka lakukan dan melakukan apa yang mereka katakan.

Lokasi

  • Laan van de Mensenrechten 500

  • Piet Heinkade 55

Soalan