Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Kursus Program dalam Pengajian Undang-undang Sivil dalam Brasilia, Brazil 2024

1 Kursus Program dalam Pengajian Undang-undang Sivil dalam Brasilia, Brazil 2024

Gambaran keseluruhan

Brasilia mempunyai tiga pusat universiti dan dua universiti. Universiti-universiti seperti Universiti Brasilia menyediakan pendidikan tinggi kepada rakyat Brasilia dan negeri-negeri lain di negara ini.

Apakah Undang-undang Sivil?

Undang-undang sivil adalah cabang undang-undang yang memfokuskan kepada peraturan dan peraturan mengenai hubungan peribadi antara individu. Bidang undang-undang ini meliputi kontrak, harta, undang-undang keluarga, dan undang-undang tort. Ijazah dalam undang-undang sivil boleh diperoleh daripada pelbagai jenis sekolah, termasuk universiti tradisional dan dalam talian. Graduan program undang-undang sivil dilengkapi dengan kemahiran yang diperlukan untuk menganalisis dan menyelesaikan pertikaian undang-undang. Kerja tersedia dalam pelbagai tetapan, termasuk firma guaman, syarikat dan agensi kerajaan.

Mengapakah mempelajari Undang-undang Sivil penting?

Mempelajari undang-undang sivil menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengemudi sistem perundangan. Ia juga memberi pemahaman tentang prinsip yang mengawal perhubungan peribadi antara individu.

Brazil menawarkan pendidikan yang lebih tinggi yang sebahagiannya dibiayai bagi pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan lanjutan. Mereka mestilah berumur antara 18 dan 35 tahun. Sistem pendidikan yang lebih tinggi membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran praktikal yang membolehkan mereka menghadapi cabaran abad ke-21.

kursus undang-undang meneroka topik-topik yang sentiasa ada sebagai undang-undang komersial, teori perundangan dan harta intelek, untuk menamakan beberapa. Banyak pengkhususan ini melibatkan kerja kursus yang membincangkan masalah-masalah peraturan dan trend yang terlibat dalam industri khusus mereka.

Baca lagi

Penapis

 • Kursus
 • Pengajian Undg-undg
 • Pengajian Undang-undang Sivil
Bidang pengajian
 • Pengajian Undg-undg (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan