Keystone logo

43 LLB Program dalam Undang-undang Antara Disiplin 2024

Penapis

Penapis

 • LLB
 • Pengajian Undg-undg
 • Kajian Undang-Undang Am
 • Undang-undang Antara Disiplin
Bidang pengajian
 • Pengajian Undg-undg (43)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  LLB Program dalam Undang-undang Antara Disiplin

  LLB antara disiplin membolehkan pelajar untuk meneroka lebih banyak peluang dalam pengajian undang-undang daripada sarjana tradisional Muda seni. Bagi pelajar yang merancang untuk bekerja di kawasan tertentu yang boleh mendapat manfaat daripada lebih daripada satu kawasan ijazah, jenis program boleh bekerja dengan baik.

  Apa LLB?

  Tujuan LLB adalah untuk menyediakan pelajar dengan peluang pendidikan yang merangkumi beberapa bidang pelajar di kolej dalam universiti yang sama. Ia membolehkan program khusus dibuat yang sesuai dengan banyak keperluan pelajar yang 's di luar kolej.

  Apakah Manfaat daripada Mengambil antara disiplin LLB?

  Mengambil LLB antara disiplin pelajar mampu lebih banyak peluang pendidikan daripada ijazah tradisional.Bukan hanya ijazah dalam pengajian undang-undang, sebagai contoh, pelajar boleh juga mengkaji topik perniagaan. Ini adalah satu peluang yang menarik untuk hasil pendidikan yang lebih baik dalam jangka masa panjang.

  Berapa Banyak Adakah ia Kos untuk Mengambil antara disiplin LLB?

  The LLB akan kos lebih daripada sarjana muda ijazah tradisional 's, tetapi ia tidak semestinya kos lebih ketara. Selain itu, kos akan berubah dari satu sekolah ke depan dengan ketara.

  Apakah syarat-syarat untuk disiplin LLB?

  Pelajar lebih memenuhi keperluan untuk kedua-dua pintu masuk fakulti dan / atau sekolah untuk masuk ke dalam program-program ini. Ini boleh termasuk pendidikan pra-syarat tertentu dan juga permohonan ke program ini.

  Apakah Jenis Kerjaya Anda Boleh Harapkan LLB antara disiplin?

  Pelajar yang mendapat LLB antara disiplin boleh bekerja dalam pelbagai kerjaya, bergantung di mana kajian sebenar berlaku. Oleh kerana ini boleh menggabungkan segala-galanya daripada sains alam sekitar untuk kajian antarabangsa, pilihan-pilihan yang tidak berkesudahan.

  Antara disiplin LLB Law Online

  Memperoleh antara disiplin LLB talian adalah satu pilihan untuk pelajar. Ia menyediakan peluang utama untuk bekerja, belajar, dan mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti lain dan terlibat dengan kolej-kolej di seluruh dunia.