Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sepenuh masa LLB Program dalam Undang-undang Antara Disiplin dalam Praha, Republik Czech 2023

Sepenuh masa LLB Program dalam Undang-undang Antara Disiplin dalam Praha, Republik Czech 2023

Gambaran keseluruhan

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

Apabila anda melengkapkan pendidikan ijazah anda dalam undang-undang profesional, anda akan dianugerahkan dengan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) ijazah. Dengan akreditasi tambahan, LLB membolehkan anda untuk mengamalkan undang-undang di kebanyakan negara di seluruh dunia.

Pengajian sepenuh masa ialah pengajian yang memerlukan pelajar menghadiri kelas setiap hari, biasanya sekurang-kurangnya empat jam sehari. Faedah utama pengajian sepenuh masa ialah ia membolehkan pelajar menamatkan pengajian mereka dalam tempoh masa yang lebih singkat. Ini boleh memberi manfaat kepada mereka yang ingin menamatkan pengajian dengan lebih cepat atau memasuki tenaga kerja lebih awal.

Baca lagi
Bidang pengajian
    Bahasa Pengajian Ekonomi Penjagaan Kesihatan Pengajian Perniagaan Pengajian Undg-undg
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian