Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai LLM Program dalam Blumenau, Brazil 2023

1 LLM Program dalam Blumenau, Brazil 2023

Gambaran keseluruhan

Satu LLM, yang bermaksud Legum diploma adalah ijazah undang-undang maju untuk graduan dari program sarjana muda undang-undang, seperti program LLB. Walaupun LLM yang tidak semestinya diperlukan untuk mengamalkan undang-undang di Brazil, ramai graduan undang-undang memilih untuk pergi untuk mencapai kelayakan ini maju kerana ia menawarkan peluang untuk memberi tumpuan kepada kawasan tertentu kepentingan. LLM pelajar di universiti-universiti di Brazil juga mendapati bahawa mereka boleh mengembangkan rangkaian profesional mereka, kedua-dua di negara ini dan di luar negara, melalui pendidikan berterusan mereka.

Biasanya terdiri daripada campuran kerja kursus, penyelidikan, pembelajaran praktikal dan tesis sarjana 's, program LLM di institusi akademik di Brazil biasanya lepas satu hingga dua tahun. Dalam bidang khusus undang-undang yang akan memberi tumpuan kepada dalam sesuatu program, pelajar LLM mempunyai kebebasan untuk memilih bidang kajian yang menarik minat mereka apabila mereka menulis tesis mereka.

Anda boleh meminta maklumat lanjut akan dihantar kepada anda mengenai sebarang program LLM terus dari sebuah sekolah menarik di Brazil dalam masa satu minit dengan menggunakan borang web kami berguna. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh memohon untuk program LLM di sebuah universiti di Brazil, tatal ke bawah dan klik untuk membaca lebih lanjut.

Baca lagi

Penapis

  • LLM
  • Brazil
  • Blumenau
Bidang pengajian
    Bahasa Pengajian Ekonomi Penjagaan Kesihatan Pengajian Perniagaan
  • Pengajian Undg-undg
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan