Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 LLM Program dalam Yunani 2024

2 LLM Program dalam Yunani 2024

Gambaran keseluruhan

Satu LLM adalah ijazah lanjutan undang-undang, juga dikenali sebagai Master 's undang-undang. Pemohon mestilah telah memegang Ijazah Sarjana Muda 's undang-undang atau kelayakan yang sama untuk program LLM paling. Walaupun LLM yang biasanya tidak diperlukan untuk mengamalkan undang-undang di Greece, kelulusan tambahan boleh membina pengetahuan dan kemahiran pakar di kawasan tertentu profesion undang-undang. Sama ada bidang yang diminati dalam Undang-Undang Korporat, Penyelesaian Pertikaian Transnasional atau mana-mana pengkhususan lain, universiti dan institusi akademik di Greece menawarkan program LLM yang sesuai.

Kurikulum LLM di kebanyakan universiti di Greece menggabungkan penyelidikan, kursus dan sarjana 's tesis. Sepanjang satu hingga dua tahun, program LLM di Greece boleh didapati di kedua-dua separuh masa dan sepenuh masa, membolehkan kepelbagaian pemohon berminat untuk mendaftar dalam program LLM. Oleh itu, ia mungkin boleh jadi untuk bekerja ke arah mendapat ijazah LLM sambil terus bekerja di luar kelas.

Jika anda berfikir anda boleh mendapat manfaat dalam bidang akademik dan profesional dari ijazah LLM dari universiti atau institusi akademik di Greece, hanya tatal ke bawah dan klik untuk membaca lebih lanjut mengenai pilihan yang tersedia untuk anda, hari ini! Sekolah undang-undang di Greece hanya beberapa klik dari sini dengan menggunakan borang web kami berguna, jika anda memerlukan lebih banyak maklumat mengenai mana-mana program.

Baca lagi

Penapis

  • LLM
Bidang pengajian
    Bahasa Pengajian Ekonomi Penjagaan Kesihatan Pengajian Perniagaan
  • Pengajian Undg-undg
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan