Keystone logo

2 LLM Program dalam Israel untuk 2024

Penapis

Penapis

  • LLM
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Pengajian Ekonomi (0)Penjagaan Kesihatan (0)Pengajian Perniagaan (0)
  • Pengajian Undg-undg (2)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

LLM Program dalam Israel

Israel telah menarik pelancong dari seluruh dunia untuk mengalami negara ini menarik. Selain sebagai destinasi pelancongan, Israel mempunyai beberapa program-program akademik yang sangat baik, termasuk ijazah lanjutan dalam undang-undang. Satu LLM di Israel adalah benar-benar satu peluang yang unik untuk mengalami sebuah negara yang mempunyai kepentingan dalam dan begitu banyak kepentingan sejarah dan agama kepada begitu ramai orang. Satu LLM di Israel boleh wujudkan lebih banyak daripada kemajuan profesional dan akademik, tetapi juga budaya, peribadi, dan pertumbuhan intelek.

Terdapat beberapa program untuk LLM di Israel yang sangat baik dalam kualiti dan dibantu oleh pakar dan fakulti profesional. LLM dalam program Israel pada umumnya terdiri daripada kursus yang ketat yang mencabar pelajar melalui kajian kes, peperiksaan teori dan amalan, dan simulasi kes.Terdapat beberapa bidang pengkhususan yang sesuai dengan keperluan dan kepentingan kebanyakan pelajar, seperti ekonomi, cukai, undang-undang paten, undang-undang antarabangsa, undang-undang perniagaan, dan hak asasi manusia.

Ketahui lebih lanjut mengenai satu LLM di Israel dengan mencari melalui program-program di bawah. Anda boleh mencari apa yang anda telah mencari!