Keystone logo

29 LLM Program dalam Pengajian Undang-undang Teknologi 2024

Penapis

Penapis

  • LLM
  • Pengajian Undg-undg
  • Pengajian Undang-undang Teknologi
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (29)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

LLM Program dalam Pengajian Undang-undang Teknologi

Teknologi Maklumat (biasanya diringkaskan "IT"), merujuk kepada penggunaan komputer untuk menyimpan, memanipulasi dan menghantar data. Satu LLM adalah ijazah sarjana dalam undang-undang yang menambah pengkhususan lanjut untuk latar belakang sarjana muda undang-undang atau elemen undang-undang kepada bukan undang-undang-pengalaman akademik. Manakala Sarjana Teknologi Maklumat sahaja tidak layak pembawa untuk mengamalkan undang-undang, ia menambah tahap yang berkaitan kepakaran yang tidak akan pergi tanpa disedari di tempat kerja.

Apakah faedah daripada Sarjana Teknologi Maklumat?

Telekomunikasi dan internet menjadi satu aspek yang lebih asas dalam dunia kita, soalan pemilikan, sumber, perkongsian fail, spamming, jenayah siber, perniagaan dan hak privasi individu datang ke dalam soalan. Sarjana Teknologi Maklumat undang-undang pemegang ijazah adalah sangat berkelayakan untuk memberi nasihat dan membawa ke pengadilan mengenai perkara-perkara tersebut.

Berapa banyak kos untuk mengambil Sarjana Teknologi Maklumat?

A yang sangat dicari-pengkhususan, LLM dalam program Teknologi Maklumat sering membuktikan pelaburan yang berharga. Kos pengajian boleh berbeza-beza bergantung kepada fakulti dan negara, jadi ia adalah yang terbaik untuk menghubungi universiti secara langsung mengenai tuisyen dan pilihan pembiayaan mungkin.

Apakah LLM dalam keperluan Teknologi Maklumat?

Universiti lebih suka pemohon dengan kepujian mahasiswa ijazah undang-undang atau teknologi maklumat apabila mempertimbangkan LLM bakal pelajar IT. Gabungan kursus dan peperiksaan bertulis, dan / atau penyelidikan dan disertasi, membentuk satu LLM biasa dalam sukatan pelajaran Teknologi Maklumat.

Yang kerjaya dengan Sarjana Teknologi Maklumat?

Graduan daripada LLM dalam program IT pergi untuk bekerja untuk syarikat, agensi-agensi kerajaan, firma-firma undang-undang, syarikat-syarikat telekomunikasi, mahkamah dan badan-badan transnasional.Seorang Sarjana Teknologi Maklumat juga boleh menyediakan batu loncatan bagi mereka yang ingin melanjutkan PhD.

Mengapa mengambil LLM dalam talian dalam Teknologi Maklumat?

LLM Online Teknologi Maklumat program ijazah undang-undang adalah cara terbaik untuk menggunakan manfaat teknologi untuk melaksanakan akademik. Banyak universiti menawarkan LLM dalam program IT dalam talian. Fakulti Hubungi kepentingan, di bawah, untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program-program ijazah undang-undang tertinggi di seluruh dunia.