Keystone logo

Penapis

 • LLM
 • Pengajian Undg-undg
 • Pengajian Undang-undang Perniagaan
 • Undang-undang Pekerjaan
Bidang pengajian
 • Pengajian Undg-undg (15)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

15 LLM Program dalam Undang-undang Pekerjaan 2024

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  LLM Program dalam Undang-undang Pekerjaan

  Mereka yang memegang LLM dalam Undang-undang Pekerjaan pakar dalam undang-undang dan peraturan-peraturan yang mengawal hubungan majikan-pekerja. Mendapatkan ijazah ini adalah pilihan yang hebat untuk peguam yang berusaha untuk membuka peluang kerjaya mereka, kerana terdapat permintaan yang tinggi secara konsisten untuk kepakaran dalam undang-undang pekerjaan.

  &nbsp

  Mereka yang ingin mengikuti pengajian ijazah undang-undang lulusan sering bertanya, apa yang merupakan LLM dalam Undang-undang Pekerjaan? Pada asasnya, ini adalah program sarjana yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang mendalam mengenai undang-undang dan peraturan-peraturan yang terlibat dalam pekerjaan. Ini boleh termasuk kajian undang-undang mengenai diskriminasi, penubuhan kesatuan sekerja, gangguan seksual dan keselamatan keadaan kerja.

  &nbsp

  Terdapat banyak manfaat untuk melengkapkan LLM dalam Undang-undang Pekerjaan. Antaranya adalah hakikat bahawa peguam undang-undang pekerjaan sentiasa bernilai tinggi, walaupun dalam keadaan ekonomi yang sukar.Ini kerana kepakaran peguam pekerjaan adalah perlu kedua-dua apabila perniagaan adalah pada peningkatan atau mengalami penurunan.

  &nbsp

  Kos satu LLM dalam Undang-undang Pekerjaan akan bergantung kepada beberapa pembolehubah, termasuk institusi, negara dan jumlah masa pelajar yang masa yang diperlukan bagi keperluan kursus. Oleh kerana itu, bakal pelajar boleh merasa bermanfaat untuk benar-benar mengkaji tuisyen dan perbelanjaan lain yang berkaitan apabila menyelidik sekolah yang sesuai di mana untuk mendaftar.

  &nbsp

  Terdapat banyak peluang kerjaya yang boleh dibuka sekali LLM dalam Undang-undang Pekerjaan telah diperolehi. Mereka yang memegang ijazah ini boleh pergi ke dalam amalan swasta tradisional, sama ada sendiri atau dengan menyertai sebuah firma undang-undang. Di samping itu, jawatan berkenaan boleh didapati sebagai peguam di-rumah korporat atau dengan agensi-agensi kerajaan yang menguatkuasakan undang-undang pekerjaan.

  &nbsp

  Aplikasi dalam talian yang membuat ia mudah untuk memulakan perjalanan anda ke tahap yang seterusnya dalam kerjaya undang-undang anda. Sila menyemak pilihan terbaik anda dengan melihat senarai program ini dan mengkaji semula keperluan mereka untuk memfailkan permohonan dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.