Keystone logo

13 LLM Program dalam Switzerland untuk 2024

Penapis

Penapis

 • LLM
 • Switzerland
Bidang pengajian
  Bahasa (0)
 • Pengajian Ekonomi (3)
 • Penjagaan Kesihatan (0)
 • Pengajian Perniagaan (1)
 • Pengajian Undg-undg (13)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular degree type

  LLM Program dalam Switzerland

  Switzerland adalah negara pemandangan yang menakjubkan, banyak pengembaraan luar, dan bandar-bandar meriah. Terdapat juga universiti bertaraf dunia di Switzerland dengan program akademik yang sangat baik, termasuk peluang untuk memperoleh ijazah undang-undang siswazah. Terdapat begitu banyak pengalaman di Switzerland dan tidak pernah akan menjadi hari membosankan untuk pelajar antarabangsa bersemangat untuk meneroka daerah yang indah ini. Satu LLM di Switzerland boleh membuktikan untuk menjadi satu pengalaman yang benar-benar menyeronokkan yang menggalakkan pembangunan profesional serta pertumbuhan intelektual dan kebudayaan.

  Program yang menawarkan LLM dalam Switzerland direka untuk mengajar pelajar bidang khusus undang-undang dalam usaha untuk membangunkan tahap kepakaran untuk mereka yang ingin memajukan kerjaya mereka. Melalui kajian kes dan simulasi kes, pelajar mendapat satu LLM di Switzerland akan mengambil bahagian dalam tangan-pembelajaran, memeriksa isu-isu dunia sebenar.Antara bidang pengkhususan untuk LLM di Switzerland mungkin termasuk undang-undang antarabangsa, undang-undang Eropah, hak asasi manusia, undang-undang alam sekitar, ekonomi, dan penyelesaian pertikaian.

  Layari pilihan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang LLM di Switzerland. Ini boleh menjadi langkah seterusnya dalam kerjaya anda!