Keystone logo

Penapis

 • LLM
 • Pengajian Undg-undg
 • Pengajian Undang-undang Antarabangsa
 • Undang-undang Alam Sekitar
Bidang pengajian
 • Pengajian Undg-undg (1)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

1 LLM Program dalam Undang-undang Alam Sekitar dalam Joensuu, Finland untuk 2024

  Popular study format

  LLM Program dalam Undang-undang Alam Sekitar

  Joensuu terletak di rantau Timur Finland. Ia adalah sebuah kawasan perbandaran di Utara Karelia dengan penduduk seramai lebih 70,000 orang. Ia adalah rumah kepada Universiti Joensuu.

  Satu kursus Undang-undang Alam Sekitar menyediakan peguam dan profesional undang-undang untuk menggalakkan hasil undang-undang alam sekitar yang mampan dalam kes-kes yang berkaitan dengan kawalan pencemaran dan pemulihan, penggunaan tanah dan infrastruktur, pemuliharaan sumber dan pengurusan, dan banyak lagi.

  Sistem pendidikan tinggi formal Finland adalah pola 7-3-2-2. Universiti ini mengambil masa dua tahun dalam pendidikan vokasional atau teknikal dan pendidikan akhirnya dua-tahun pra-universiti. Finland juga mempunyai beberapa awam dan juga universiti swasta yang membolehkan akses pendidikan tinggi kepada pelajar.

  An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.