Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sijil Program dalam Undang-undang Jenayah dalam Jacksonville, Amerika Syarikat 2023

1 Sijil Program dalam Undang-undang Jenayah dalam Jacksonville, Amerika Syarikat 2023

overview

Biasanya digelar "j-ville," bandar Jacksonville adalah yang paling ramai penduduk di negeri Florida. Ia mendapat namanya sebagai penghormatan kepada presiden ketujuh Amerika Syarikat, Andrew Jackson. Ia menjadi tuan rumah kepada beberapa institusi termasuk sebuah universiti negeri yang menawarkan program sarjana dan doktor falsafah.

Mereka yang berminat untuk menghentikan keganasan atau pelanggaran hak asasi manusia mungkin ingin mengambil kursus dalam undang-undang jenayah. Kelas biasa mengajar ulama tentang bukti dan bukti. Pelajar juga boleh belajar tentang tort atau undang-undang kontrak.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Sesiapa sahaja yang ingin meneruskan prospek kerjaya mereka atau masuk ke dalam program ijazah mungkin mendapati peluang mereka bertambah baik dengan menjalankan program sijil. Program-program ini sering memerlukan kurang masa untuk diselesaikan apabila dibandingkan dengan sarjana muda atau sarjana.

read_more

filters

  • Sijil
  • Amerika Syarikat
  • Pengajian Undg-undg
  • Pengajian Undang-undang Jenayah
  • Undang-undang Jenayah
fields_of_study
  • Pengajian Undg-undg (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format