Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Sambilan Sijil Program dalam Undang-undang Jenayah dalam Jacksonville, Amerika Syarikat 2023/2024

1 Sambilan Sijil Program dalam Undang-undang Jenayah dalam Jacksonville, Amerika Syarikat 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Biasanya digelar "j-ville," bandar Jacksonville adalah yang paling ramai penduduk di negeri Florida. Ia mendapat namanya sebagai penghormatan kepada presiden ketujuh Amerika Syarikat, Andrew Jackson. Ia menjadi tuan rumah kepada beberapa institusi termasuk sebuah universiti negeri yang menawarkan program sarjana dan doktor falsafah.

Mereka yang berminat untuk menghentikan keganasan atau pelanggaran hak asasi manusia mungkin ingin mengambil kursus dalam undang-undang jenayah. Kelas biasa mengajar ulama tentang bukti dan bukti. Pelajar juga boleh belajar tentang tort atau undang-undang kontrak.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Sesiapa sahaja yang ingin meneruskan prospek kerjaya mereka atau masuk ke dalam program ijazah mungkin mendapati peluang mereka bertambah baik dengan menjalankan program sijil. Program-program ini sering memerlukan kurang masa untuk diselesaikan apabila dibandingkan dengan sarjana muda atau sarjana.

Pembelajaran sambilan membolehkan seseorang memperoleh ijazah atau kelayakan walaupun tidak dapat hadir ke sekolah secara sepenuh masa. Seseorang boleh belajar mengikut kadar sendiri, secara beransur-ansur mengumpul kredit yang dikira dalam kelayakan akhir.

Baca lagi

Penapis

  • Sijil
  • Amerika Syarikat
  • Pengajian Undg-undg
  • Pengajian Undang-undang Jenayah
  • Undang-undang Jenayah
  • Sambilan
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan