Baca keterangan rasmi

Abraham Lincoln University adalah sebuah institusi talian menyediakan nasional diiktiraf Juris program Doktor, Madya, Sarjana Muda, Sarjana, dan diploma / sijil.

trek ijazah dalam talian ALU adalah praktikal dan berpatutan, dengan menggunakan canggih, teknologi interaktif yang mudah untuk belajar,. Mendapat ijazah anda sepenuhnya dalam talian dalam undang-undang, keadilan jenayah, perniagaan, IT, kajian paralegal, dan banyak lagi.

Mendapat Ijazah Undang-undang Online Anda

ALU adalah salah sebuah sekolah undang-undang California bahagian menyediakan talian sepenuhnya ijazah Juris Doctor - kami adalah perintis berbangga dalam pendidikan jarak jauh undang-undang. ALU berdaftar dengan Jawatankuasa Bar Pemeriksa Negeri Bar of California dalam kategori jarak bertauliah sekolah pembelajaran.

ALU University Online: Care, Connect, Buat misi ALU adalah untuk menyediakan peluang pembelajaran sepanjang hayat untuk pelajar-pelajar yang boleh terlayani oleh institusi pendidikan tradisional.

Matlamat setiap ahli fakulti & sedia ALU adalah untuk menyampaikan yang menarik, Arahan relevan dan tulen, sokongan pelajar peribadi. Pengajar penjagaan mengenai keadaan yang unik pelajar. ALU menghubungkan dengan pelajar-pelajar dengan menawarkan rasa kekitaan dan meraikan kejayaan pelajar dan sumbangan kepada komuniti yang kita berkhidmat. Kami berbangga dengan kadar pengekalan dan hubungan alumni kami.

Abraham Lincoln University memberi inspirasi dan menggalakkan pelajar-pelajar kita untuk menakluk cabaran dan mencapai potensi mereka sepenuhnya dengan mencapai matlamat mereka dalam komuniti akademik dalam pembelajaran sepanjang hayat. Dengan berbuat demikian, kami meningkatkan dan menyumbang kepada masyarakat kita dan mewujudkan masa depan yang kita cari.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Abraham Lincoln University

Diploma dalam program Pengajian Paralegal menyediakan asas dalam bidang undang-undang yang perlu untuk mendapatkan kedudukan peringkat kemasukan sebagai pembantu undang-u ... [+]

Diploma Online Pengajian Paralegal Program

Diploma dalam program Pengajian Paralegal menyediakan asas dalam bidang undang-undang yang perlu untuk mendapatkan kedudukan peringkat kemasukan sebagai pembantu undang-undang atau paralegal dalam suasana undang-undang yang berkaitan. Dalam talian kami yang kelas di kampus menyediakan persekitaran pembelajaran yang pantas dalam bidang kajian paralegal. Pelajar paralegal diberi-akaun pelajar dengan Westlaw dan menjadi cekap dalam melakukan penyelidikan dalam talian undang-undang. Mendapat ijazah paralegal anda dalam talian dan memajukan kerjaya anda. Hubungi kemasukan ALU wakil hari ini untuk mengetahui bagaimana ijazah dalam talian dalam kajian paralegal boleh menyediakan anda dengan laluan kerjaya baru yang menarik untuk masa depan anda.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sambilan
2 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Doktor Juri

Abraham Lincoln University

Program Doktor Juris memerlukan 140 unit suku dan selesai lebih kurang empat tahun. Setelah lulus Peperiksaan Undang-Undang Tahun Pertama-Pelajar (FYLSX, juga dikenali se ... [+]

Juris Ijazah Doktor

Program Doktor Juris memerlukan 140 unit suku dan selesai lebih kurang empat tahun. Setelah lulus Peperiksaan Undang-Undang Tahun Pertama-Pelajar (FYLSX, juga dikenali sebagai "Bayi Bar"), Peperiksaan Bar Am (GBX, juga dikenali sebagai California Peperiksaan Bar), penilaian watak moral, multistate Tanggungjawab Peperiksaan Profesional (MPRE) , dan yang bukan tertunggak dengan obligasi sokongan keluarga, graduan ALU layak untuk menjadi ahli penuh Bar Negeri California dan layak untuk menjalankan amalan di California.

Universiti ini menyediakan orang dewasa yang bekerja dengan pendidikan undang-undang dalam talian fokus dan praktikal. Satu perbezaan ketara di dalam model pendidikan ALU sebagai institusi pembelajaran jarak jauh dalam talian adalah dalam tiga pilihan kelas disediakan untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran pelajar. Pelajar boleh:... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sambilan
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu