Albany Law School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

luaran timur

Misi Kita

Albany Law School mendidik dan memberi kuasa kepada pemimpin masa depan dalam amalan undang-undang, perniagaan, kepentingan awam, dan kerajaan. Kami menyambung kelas untuk profesion, kerajaan, dan masyarakat melalui pembelajaran berasaskan berpengalaman, biasiswa yang terlibat, dan rangkaian mantap alumni dan penyokong. Pembelajaran di Albany Law School adalah usaha sama antara pelajar dan ahli fakulti, disokong oleh kakitangan, pentadbir, alumni, dan Lembaga Pemegang Amanah. Pelajar-pelajar kita membangunkan pemahaman yang canggih dasar undang-undang dan doktrin, pelbagai kompetensi profesional, dan komitmen yang mendalam terhadap keadilan dan nilai-nilai etika.

Visi Kami

Albany Law School diiktiraf sebagai masyarakat berpusatkan pelajar pengajian yang menyediakan ketat, program inovatif pendidikan undang-undang yang bertindak balas adeptly untuk perubahan keperluan dan peluang pekerjaan. Sekolah undang-undang menawarkan Peluang Pathways yang menarik pelajar dengan pelbagai kepentingan dan latar belakang dan menyediakan graduan untuk kerjaya yang luar biasa dalam undang-undang, perniagaan, kepentingan awam dan kerajaan. Diketuai oleh ulama fakulti dan guru-guru komited untuk memajukan undang-undang dan keadilan, pelajar akan membangunkan kemahiran, pengetahuan dan nilai-nilai profesional untuk menyumbang dan membawa dalam masyarakat global. Sebagai graduan mereka akan menyertai alumni masyarakat berkembang khusus untuk kejayaan sekolah undang-undang, pelajar, dan misinya.


albanylaw02

Rancangan: Peluang Pathways

Pathways peluang adalah ciri penentu bagi Albany Law School. Lukisan pada lokasi kami, kebebasan, dan masyarakat, kami mencipta Peluang Pathways untuk memberi inspirasi, sokongan, dan memberikan hala tuju kepada pelajar-pelajar kita kerana mereka meneroka dan mengejar tempat substantif dikenalpasti melalui penyelidikan pasaran sebagai masak dengan kemungkinan kerjaya. Ini Pathways termasuk perniagaan, cukai dan pasaran kewangan; advokasi sivil dan jenayah; kerajaan, dasar dan perkhidmatan awam; kesihatan; inovasi dan keusahawanan; dan kepentingan awam. Peluang Pathways membentuk program pendidikan dan bimbingan kami, membantu kami mengenal pasti perkongsian strategik, dan berakhir dengan laluan profesional yang menghubungkan pelajar dengan majikan dan mentor sepanjang hayat.

Pathways Peluang menentukan kawasan yang terbilang dan menyediakan hala tuju untuk pemohon, pelajar dan graduan.

The Pathways Peluang adalah:

  • Perniagaan, Cukai dan Pasaran Kewangan;
  • Advocacy Sivil dan Jenayah;
  • Kerajaan, Dasar dan Perkhidmatan Awam;
  • Kesihatan;
  • Inovasi dan Keusahawanan;
  • dan Public Law Kepentingan.

Pathways peluang memaklumkan program pendidikan dan bimbingan, dan berakhir dengan laluan profesional yang menghubungkan pelajar dengan majikan dan mentor sepanjang hayat.

pembangunan profesional pelajar di teras setiap Peluang Pathway. Mempunyai pelajar diambil dengan latar belakang yang sesuai untuk kejayaan pada Pathways, Sekolah Undang-undang menyediakan pelajar kurikulum yang kaya, peluang penempatan klinikal dan lapangan, penasihat fakulti, alumni mentor, rakan sebaya perkaitan dan latihan pembangunan profesional yang konsisten antara satu sama Peluang Pathway. Klinik kami dan Justice Center, Pusat Undang-undang Kerajaan, Institut Market Peraturan Kewangan, Pusat Kecemerlangan dalam Undang-undang Pengajaran, dan rangkaian kami kaya dengan Alumni dan penyokong semua akan menyumbang kepada pembangunan profesional dan peluang-peluang yang setiap pelajar Albany Law School. Setiap Pathway termasuk pelbagai trek substantif undang-undang, atau kepekatan, yang akan disediakan untuk semua pelajar. Sebagai contoh, seorang pelajar mungkin mengambil kursus dalam undang-undang antarabangsa sambil mengejar mana-mana Pathways.

Satu ukuran kejayaan sebuah sekolah undang-undang ini adalah keupayaan untuk meletakkan pelajar dalam bidang yang dipilih selepas tamat pengajian mereka. Albany Law School komited untuk menggunakan Pathways Peluang untuk mengoptimumkan kelebihan daya saing graduan kami dan persediaan untuk mendapatkan pekerjaan dalam bidang yang dipilih. Kami akan bekerjasama dengan setiap pelajar untuk memaksimumkan peluang untuk penempatan kerjaya wajar dan kejayaan profesional dan peribadi.

The Pathways yang dikenal pasti dalam pelan ini tidak tetap atau statik. The Pathways akan dinilai setiap tahun, dan diubahsuai atau diganti seperti yang diperlukan, untuk memastikan mereka menyediakan pelajar-pelajar kita dengan program akademik yang paling ketat dan berkesan, dan meletakkan graduan kita dalam kedudukan yang terbaik untuk berjaya selepas sekolah undang-undang berdasarkan realiti semasa profesion dan pasaran kerja.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Law MLS » Lihat Law Sijil » Lihat Law Doktor Juri » Lihat Law LLM »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:


Sijil Keselamatan Siber dan Undang-undang Privasi Data

Online Campus 6 - 12  September 2019 Amerika Syarikat Albany

Program sijil semua dalam talian dalam Keselamatan Cyber [+]

Program sijil semua dalam talian dalam Keselamatan Cyber

memahami kesan undang-undang dan dasarmenilai program keselamatan siber dan privasi syarikat atau organisasimenilai amalan-amalan terbaik industri bersama-sama dengan syarat-syarat keselamatan sosial, persekutuan dan antarabangsa,membuat keputusan dan menasihatkan pembuat keputusan kanan tentang bagaimana untuk mengorientasikan perniagaan atau organisasi untuk menyesuaikan dengan cepat dengan persekitaran risiko, pematuhan, perundangan dan polisi yang sentiasa berubah.

Program ini terdiri daripada tiga kursus untuk sembilan jam kredit dan ditawarkan dalam format pembelajaran penuh dalam talian, yang membolehkan pelajar menyelesaikan kursus pada waktu yang sesuai dengan jadual mereka. Setiap kursus mengambil masa 14 minggu untuk diselesaikan dan boleh diambil serentak sehingga ketiga-tiga kursus ini dapat diselesaikan dalam satu semester akademik.... [-]


Privasi dalam talian MS / Cybersecurity dan Privasi Data

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2019 Amerika Syarikat Albany

Sekolah undang-undang menawarkan kurikulum yang ketat dengan sejarah yang cemerlang. Murid akan menyertai komuniti fakulti yang dibezakan, pelajar yang fokus dan ditentukan, dan rangkaian alumni yang berjaya yang dapat memberi bimbingan, latihan, dan peluang pekerjaan. [+]

Sekolah undang-undang menawarkan kurikulum yang ketat dengan sejarah yang cemerlang. Murid akan menyertai komuniti fakulti yang dibezakan, pelajar yang fokus dan ditentukan, dan rangkaian alumni yang berjaya yang dapat memberi bimbingan, latihan, dan peluang pekerjaan.

Konsentrasi:

Hal Ehwal Kerajaan dan AdvokasiUndang-undang KesihatanKeusahawanan sosialKeselamatan Siber dan Privasi Data - Semua dalam talian

Program dalam talian ini menyediakan profesional yang bekerja, serta pelajar tradisional, jadual yang fleksibel untuk memajukan matlamat kerjaya dalam cybersecurity dan privasi data.

Terletak di tengah-tengah ibu negeri New York, sekolah undang-undang telah mendidik para pemimpin sejak tahun 1851. Dengan 10,400 alumni yang berlatih di seluruh negara, rangkaian yang berkuasa ini memberi masyarakat peluang untuk pelajarnya. Perjanjian afiliasi dengan University at Albany termasuk program bersama, dan akses kepada pelajar dan fakulti untuk belajar dari satu sama lain.... [-]


LL.M. untuk graduan undang-undang asing

Campus Sepenuh masa Sambilan August 2019 Amerika Syarikat Albany

Sekolah undang-undang menawarkan kurikulum yang ketat dengan sejarah yang kaya kecemerlangan. Pelajar akan menyertai komuniti fakulti dibezakan, fokus dan pelajar ditentukan, dan rangkaian alumni dicapai yang boleh memberikan bimbingan, latihan, dan pekerjaan yang berpotensi. Terletak di tengah-tengah ibu New York negeri, sekolah undang-undang yang telah dididik pemimpin sejak 1851. Dengan 10,400 alumni mengamalkan seluruh negara, rangkaian yang kuat ini menyediakan komuniti peluang kepada pelajarnya. Satu perjanjian gabungan dengan Universiti di Albany termasuk program dikongsi, dan akses untuk pelajar dan fakulti untuk belajar daripada satu sama lain. Sekolah undang-undang mempunyai sejarah yang terbukti melancarkan kerjaya cemerlang di seluruh rantau ini, negara dan antarabangsa. Presiden, CEO, eksekutif kewangan, dan pemilik perniagaan kredit pengalaman Albany Law School mereka untuk kejayaan mereka. [+]

Keperluan akademik

Sekolah undang-undang menawarkan kurikulum yang ketat dengan sejarah yang kaya kecemerlangan. Pelajar akan menyertai komuniti fakulti dibezakan, fokus dan pelajar ditentukan, dan rangkaian alumni dicapai yang boleh memberikan bimbingan, latihan, dan pekerjaan yang berpotensi.

Terletak di tengah-tengah ibu New York negeri, sekolah undang-undang yang telah dididik pemimpin sejak 1851. Dengan 10,400 alumni mengamalkan seluruh negara, rangkaian yang kuat ini menyediakan komuniti peluang kepada pelajarnya. Satu perjanjian gabungan dengan Universiti di Albany termasuk program dikongsi, dan akses untuk pelajar dan fakulti untuk belajar daripada satu sama lain.

Sekolah undang-undang mempunyai sejarah yang terbukti melancarkan kerjaya cemerlang di seluruh rantau ini, negara dan antarabangsa. Presiden, CEO, eksekutif kewangan, dan pemilik perniagaan kredit pengalaman Albany Law School mereka untuk kejayaan mereka.... [-]


Online LLM / Cybersecurity dan Privasi Data

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Albany + 1 lagi

The LL.M. program menawarkan beberapa pilihan kajian yang berbeza. Calon boleh menjadi pakar dalam pentadbiran dan peraturan kerajaan, undang-undang kesihatan, undang-undang harta intelek, atau undang-undang antarabangsa, atau boleh merancang kursus pengajian selain daripada program khusus ini. Sekolah ini menawarkan LLM dalam Cybersecurity dan Undang-undang Privasi Data, yang ditawarkan secara dalam talian, membolehkan pelajar antarabangsa mengambil kursus dari rumah. [+]

The LL.M. program menawarkan beberapa pilihan kajian yang berbeza. Calon boleh menjadi pakar dalam pentadbiran dan peraturan kerajaan, undang-undang kesihatan, undang-undang harta intelek, atau undang-undang antarabangsa, atau boleh merancang kursus pengajian selain daripada program khusus ini.

Calon boleh mengambil LLM Undang-undang Privasi Siber dan Data Privasi sepenuhnya-dalam talian dari mana-mana sahaja di dunia.

LL.M. calon dikehendaki memperoleh 24 kredit dalam kursus yang diluluskan. Pelajar sangat digalakkan untuk mendapatkan kredit akademik, sehingga had enam, dengan melibatkan diri dalam penyelidikan dan projek penulisan penyeliaan fakulti. Dikehendaki minimum PNG 2.0, semasa dan kumulatif.... [-]


Doktor Juri

Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 Amerika Syarikat Albany

The Juris Doctor (JD) adalah ijazah undang-undang profesional pertama dianugerahkan kepada pelajar yang telah berjaya menamatkan pengajian undang-undang. Albany Law School menawarkan tiga dan empat tahun program yang membawa kepada ijazah JD. [+]

The Juris Doctor (JD) adalah ijazah undang-undang profesional pertama dianugerahkan kepada pelajar yang telah berjaya menamatkan pengajian undang-undang. Albany Law School menawarkan tiga dan empat tahun program yang membawa kepada ijazah JD.

Sekolah undang-undang tertua bebas di Amerika Utara, Albany Law telah mendidik pelajar dan menghasilkan peguam hebat selama lebih daripada 160 tahun. Sebagai satu-satunya sekolah undang-undang dalam 100 miles di ibu kota New York, Albany Law menawarkan akses pelajar kepada negeri dan persekutuan mahkamah, badan perundangan, agensi-agensi kerajaan dan sektor swasta yang kukuh. Di sini anda akan mencari kurikulum intelektual yang ketat dalam persekitaran yang menyokong; sebuah masyarakat yang rapat pelajar berdedikasi; dan fakulti boleh akses.... [-]


Bersama JD / MS dalam Bioethics

Online & Campus Combined Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 Amerika Syarikat Albany

JD / MS bersama dalam program Bioethics ditawarkan oleh Albany Law School bersempena dengan Institut Alden March Bioethics di Albany Medical College. Institut Alden March Bioethics adalah pemimpin yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang bioetika yang semakin berkembang dan program pendidikan siswazahnya membawa bersama guru yang cemerlang, penyelidik inovatif, pelajar cemerlang, teknologi pengajaran terkini, dan program etika klinikal yang intensif. MS dalam Bioethics direka untuk mereka yang ingin meletakkan bioetika untuk bekerja dalam karier profesional mereka sendiri. Kolej Perubatan Albany terletak dengan mudah di seberang jalan dari Albany Law School , yang memberi peluang kepada pelajar undang-undang peluang yang unik untuk mengambil bahagian dalam pusingan klinikal, konsultasi etika, dan sesi pendidikan secara teratur. [+]

JD / MS bersama dalam program Bioethics ditawarkan oleh Albany Law School bersempena dengan Institut Alden March Bioethics di Albany Medical College. Institut Alden March Bioethics adalah pemimpin yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang bioetika yang semakin berkembang dan program pendidikan siswazahnya membawa bersama guru yang cemerlang, penyelidik inovatif, pelajar cemerlang, teknologi pengajaran terkini, dan program etika klinikal yang intensif.

MS dalam Bioethics direka untuk mereka yang ingin meletakkan bioetika untuk bekerja dalam karier profesional mereka sendiri. Kolej Perubatan Albany terletak dengan mudah di seberang jalan dari Albany Law School , yang memberi peluang kepada pelajar undang-undang peluang yang unik untuk mengambil bahagian dalam pusingan klinikal, konsultasi etika, dan sesi pendidikan secara teratur.... [-]


Contact
Alamat lokasi
80 New Scotland Avenue
Albany, New York, 12208-3494 US