Baca keterangan rasmi

Peluang. Komuniti. Inovasi.

Direka untuk graduan undang-undang antarabangsa dan domestik, LL.M. program mempunyai kurikulum yang fleksibel yang menggabungkan pelbagai jenis kursus dan seminar undang-undang khusus dan peluang belajar pengalaman. Sebagai pelajar, anda akan disokong oleh komuniti sekolah undang-undang yang unik, termasuk fakulti yang berminat mengenai pendidikan dan rangkaian global LL.M. alumni. The LL.M. program di AUWCL menggabungkan pelbagai kursus, peluang pembelajaran yang berpengalaman, dan acara istimewa yang menawarkan peluang yang berharga untuk pelajar berinteraksi dengan peguam terkemuka, pembuat dasar, pemimpin perniagaan, dan diplomat. Kami menjemput anda untuk mengetahui sejauh mana ijazah dari AUWCL boleh lakukan untuk anda.

Pelajar antarabangsa di dalam kediaman LL.M. Program di AUWCL boleh memenuhi syarat untuk Pemeriksaan Bar NY. Kebanyakan pelajar ini mengambil Institusi Undang-undang Amerika, Penyelidikan Undang-undang dan Penulisan, Etika Perundangan, dan dua kursus dalam asas-asas sistem AS.

Cara memohon

LL.M. Keperluan Kelayakan

Untuk layak mendapat LL.M., pemohon mesti:

· Memegang Doktor Juris (JD) dari sekolah undang-undang AS yang diiktiraf oleh Persatuan Bar Amerika (ABA) atau ijazah pertama dalam undang-undang dari sekolah undang-undang asing dengan piawaian yang setara.

· Mengirim borang permohonan lengkap bersama-sama dengan dokumen sokongan sebelum tarikh akhir permohonan

· Pemohon antarabangsa mesti memenuhi Keperluan Kemahiran Bahasa Inggeris

· Pemohon kepada LL.M. dalam Hak Asasi Manusia Antarabangsa

LL.M. Peluang Beasiswa

  • Keperluan dan Biasiswa Berbasis Merit: Kesemua lima LL.M. program menawarkan biasiswa. Geran tuisyen separa ini tersedia untuk jumlah LL.M. pelajar. Permohonan biasiswa hendaklah dikemukakan dengan LL.M. anda. permohonan. Biasiswa dianugerahkan berdasarkan merit akademik dan keperluan kewangan. Untuk maklumat lanjut mengenai biasiswa, sila semak laman web biasiswa kami.

  • Dana Alumni ILSP: The LL.M. dalam Pengajian Undang-undang Antarabangsa menawarkan enam biasiswa penuh tuisyen. Beasiswa Dana Alumni dianugerahkan kepada pelajar yang baru saja diterima yang mempamerkan dedikasi akademik yang ketat untuk kemajuan isu dalam undang-undang antarabangsa. Permohonan biasiswa hendaklah dikemukakan dengan permohonan LLM yang lengkap. Permohonan tidak lengkap tidak akan dipertimbangkan. Tarikh tutup permohonan adalah 1 Mac untuk anugerah kejatuhan dan 1 Oktober untuk anugerah musim bunga. Lawati laman Biasiswa Dana Alumni untuk maklumat terperinci dan maklumat permohonan tentang cara memohon.

  • LL.M. Fellowships in Law

  • Biasiswa Program Musim Panas: Pemohon yang telah menyertai program musim panas di sekolah undang-undang kami mungkin layak mendapat biasiswa khusus.

Tarikh akhir

Oleh kerana keperluan visa, LL.M. Program mempunyai tarikh akhir permohonan terdahulu untuk semua pemohon antarabangsa yang perlu meminta visa.

Kejatuhan Kemasukan Musim Luruh

· Pelajar antarabangsa 1 Mei

· Pelajar Warga / Penduduk Tetap AS 1 Julai *

Tarikh tutup pendaftaran Spring

· Pelajar Antarabangsa 1 Oktober

· Pelajar Warganegara / Penduduk Tetap AS November 1 *

· Hybrid LL.M. 1 Disember

* Di bawah keadaan tertentu, program ini boleh melanjutkan tarikh akhir permohonan bagi warga Amerika Syarikat dan Penduduk Tetap. Sila hubungi Pejabat Kemasukan Siswazah secara langsung untuk melihat jika anda layak untuk pengecualian ini. Oleh kerana masa pemprosesan visa, mana-mana pemohon, yang memerlukan visa mesti mematuhi tarikh akhir yang dipaparkan.

· Salinan Rasmi Rekod Akademik

Pemohon perlu mengemukakan salinan transkrip rasmi atau salinan bertulis bersaiz penuh semua undang-undang, siswazah, dan sekolah sarjana yang dihadiri, termasuk rekod semua kursus, peperiksaan, dan markah.

"Pejabat" bermaksud salinan dokumen asal yang diperakui oleh pegawai sekolah anda atau oleh orang awam notaris. Salinan dan salinan fotokopi rekod akademik tidak akan diterima. Transkrip mesti ditulis dalam bahasa ibunda sekolah. Sekiranya bahasa ini bukan bahasa Inggeris, dokumen mesti disertakan dengan terjemahan bersertifikat. Institusi mesti menghantar dokumen yang diperlukan secara langsung ke Pejabat Pengambilan Siswazah.

Pemohon antarabangsa yang memohon secara dalam talian melalui LSAC mempunyai pilihan untuk menghantar transkrip melalui Perkhidmatan Pemantauan Dokumen LSAC. Perkhidmatan ini dimasukkan dalam yuran pendaftaran LSAC untuk menggunakan perkhidmatan dalam talian. Selain itu, pemohon antarabangsa yang menggunakan sistem LSAC boleh memilih (tidak diperlukan) untuk mendaftar untuk Perkhidmatan Pengesahan dan Penilaian Transkripsi Antarabangsa LSAC untuk bayaran tambahan. Dengan menggunakan sistem ini, LSAC akan mengesahkan dan menilai rekod akademik antarabangsa.

Walaupun tidak diperlukan, LL.M. Program juga menerima transkrip dan salinan dokumen akademik yang diperakui dari EducationUSA dan WES. Pemohon harus menghubungi WES secara langsung untuk mengatur penyerahan. Dapatkan maklumat lanjut mengenai EducationUSA dan WES dalam talian.

· 2 Surat Cadangan

Pemohon mesti mengemukakan sekurang-kurangnya dua surat cadangan daripada profesor undang-undang, majikan, atau orang lain yang biasa dengan kelayakan akademik dan profesional pemohon. Rujukan peribadi tidak akan diterima. Pemohon harus membiasakan rujukan dengan LL.M. Program dan masing-masing rujukan khusus menangani kebolehan pemohon untuk menjalankan kajian undang-undang siswazah. Pemohon juga harus menjelaskan bahawa jawatankuasa kemasukan memberikan berat kepada huruf-huruf. Surat cadangan boleh sama ada dihantar dalam sampul surat tertutup dan ditandatangani bersama dengan permohonan itu atau dihantar terus ke Pejabat Pengambilan Siswazah.

· Pernyataan Peribadi

Pemohon perlu mengemukakan esei jarak 1-2 halaman tunggal yang menangani perkara berikut:

· Kenapa anda ingin mengejar LL.M. di American University Washington College of Law .

· Bagaimana anda berfikir LL.M. akan membantu anda mencapai matlamat profesional dan peribadi jangka pendek dan jangka panjang anda.

· Pengambilan pekerjaan dan pengalaman lain yang anda percayai sangat relevan dengan permohonan anda.

· $ 55.00 Yuran Permohonan

Setiap permohonan untuk kemasukan mesti disertakan dengan bayaran permohonan $ 55 yang boleh dibayar secara dalam talian melalui borang permohonan dalam talian. Yuran permohonan tidak boleh dikembalikan. Sekiranya perlu, cek atau pesanan wang AS yang perlu dibayar kepada "Washington College of Law" boleh dihantar ke program melalui pos. Semua cek mestilah ditarik ke bank yang mempunyai cawangan di Amerika Syarikat. Cek pengembara Thomas Cook dan Barclay juga bentuk pembayaran yang boleh diterima. Tunai tidak dapat diterima.

· Bukti Rasmi Kecekapan dalam bahasa Inggeris

Terlepas dari kewarganegaraan, pemohon yang bahasa pertamanya bukan bahasa Inggeris mesti mengambil ujian TOEFL, IELTS, PTE, atau Kansas dan memenuhi skor minimum yang ditunjukkan di bawah.

Pengecualian terhadap dasar ini akan diberikan kepada pemohon yang:

· A. Pegang ijazah pertama dalam undang-undang dari institusi di mana bahasa Inggeris adalah bahasa pengajaran dan bahasa rasmi negara tempat universiti itu terletak, adalah bahasa Inggeris, (lihat senarai lengkap negara yang layak dikecualikan) atau

· B. Pegang ijazah sarjana, sarjana, atau kedoktoran dari institusi yang diakreditasi oleh agensi akreditasi serantau AS (Sila semak laman web untuk senarai lengkap negara).

Skor ujian bahasa Inggeris mungkin tidak melebihi dua tahun. Sila lawati laman web di bawah untuk mengatur tarikh ujian atau untuk meminta markah untuk dihantar ke American University.

· Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL) Kod institusi untuk American University Washington College of Law adalah 8188 dan kod jabatan adalah 03.

· Sistem Pengujian Bahasa Inggeris Antarabangsa (IELTS)

· Pearsons Test of English (PTE)

Skor Minimum Bahasa Inggeris

Untuk dipertimbangkan untuk kemasukan, skor minimum yang diperlukan adalah seperti berikut:

· TOEFL 84 ibt atau 563 kertas berasaskan

· IELTS 6.5

· PTE Akademik 56

· Kansas 70 atau lebih tinggi pada setiap subseksyen; 350 atau lebih tinggi pada skor keseluruhan

Sila ambil perhatian: Skor di atas adalah markah minimum untuk pertimbangan kemasukan. Memenuhi keperluan skor minimum tidak menjamin kemasukan ke program. Jika anda tidak memenuhi syarat minimum, sila hubungi Pejabat Pengambilan Siswazah mengenai Program Bahasa Inggeris yang ada di American University.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

American University Washington College of Law

American University menawarkan dua trek hak asasi manusia yang berbeza - LL.M hibrid. dalam Hak Asasi Manusia Antarabangsa dan Undang-undang Kemanusiaan dan Pengkhususan ... [+]

American University menawarkan dua trek hak asasi manusia yang berbeza - LL.M hibrid. dalam Hak Asasi Manusia Antarabangsa dan Undang - undang Kemanusiaan dan Pengkhususan Hak Asasi Manusia dalam Program Pengajian Hukum Antarabangsa . Kedua-dua program ini menangani keperluan latihan khusus dalam undang-undang hak asasi manusia antarabangsa di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia hari ini. Program hibrid, dengan kedua-dua komponen di tempat (kediaman) dan dalam talian membolehkan kurikulum berkualiti tinggi dengan format yang fleksibel dan mudah. Pelajar dalam kedua-dua program ini berinteraksi dengan lebih daripada 40 pakar terkenal di dunia, termasuk pakar-pakar undang-undang hak asasi manusia dan kemanusiaan yang berasal dari akademik, pengadilan antarabangsa, organisasi masyarakat madani, dan organisasi antarabangsa.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Permintaan Maklumat
English,Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 24 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University Washington College of Law

Sebagai salah satu undang-undang antarabangsa terkemuka LL.M. program di Amerika Syarikat, Program Pengajian Undang-undang Antarabangsa menawarkan beberapa pengkhususan t ... [+]

Di mana Dunia Bertemu Hukum

Sebagai salah satu undang-undang antarabangsa terkemuka LL.M. Program di Amerika Syarikat, Program Pengajian Undang-undang Antarabangsa (ILSP) menawarkan pendidikan komprehensif yang menggabungkan pelbagai kursus dan seminar undang-undang antarabangsa, peluang pembelajaran pengalaman, dan acara istimewa yang menggalakkan interaksi dengan peguam antarabangsa, diplomat, pemimpin perniagaan, dan pembuat dasar. Fakulti dan pentadbiran yang cemerlang kami telah mewujudkan hubungan yang kuat dengan pelbagai organisasi antarabangsa, kerajaan dan bukan kerajaan di kawasan metropolitan Washington dan di luar negara.

Pengkhususan

Walaupun pengkhususan tidak diperlukan, ramai pelajar kami di Program Pengajian Undang-undang Antarabangsa memilih untuk menumpukan pengajian mereka di salah satu daripada lapan bidang undang-undang antarabangsa yang disenaraikan di bawah ini. Untuk mendapatkan Sijil Pengkhususan untuk ijazah LSP ILSP, pelajar mesti menyelesaikan 12 kredit daripada kursus dalam pengkhususan mereka.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University Washington College of Law

program ini mengiktiraf sifat undang-undang hak asasi manusia antarabangsa sebagai sebuah negara pelbagai budaya dan pelbagai bahasa di mana pembela hak asasi manusia, pe ... [+]

Sejak 15 tahun yang lalu menyelaras Program Pengajian Lanjutan Akademi Hak Asasi Manusia dan Undang-undang Kemanusiaan Antarabangsa, kami telah mengenal pasti keperluan yang jelas untuk latihan dan latihan untuk profesional, terutama di luar negara, dengan kepentingan tertentu mengenai hak asasi manusia.

program ini mengiktiraf sifat undang-undang hak asasi manusia antarabangsa sebagai sebuah negara pelbagai budaya dan pelbagai bahasa di mana pembela hak asasi manusia, peguam dan wakil kerajaan berbincang dan membentuk standard baru dengan kemuliaan manusia yang semua Negara masyarakat antarabangsa mereka mesti menghormati. LL.M. yang Hak Asasi Manusia dan Undang-undang Kemanusiaan berjaya sepenuhnya dalam bahasa Sepanyol tanpa ragu-ragu menangani keperluan untuk pakar dalam undang-undang hak asasi manusia antarabangsa di Amerika Syarikat dan di seluruh latihan dunia.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 24 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University Washington College of Law

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) di American University Washington College of Law , ditadbir oleh Stephen S. Weinstein Program Advokasi Percubaan sekol ... [+]

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) di American University Washington College of Law , ditadbir oleh Stephen S. Weinstein Program Advokasi Percubaan sekolah undang-undang, menggabungkan komponen akademik yang ketat dan luas latihan litigasi praktis. Program ini menawarkan pelbagai kursus, luaran, dan peluang untuk mengikuti biasiswa undang-undang dan mendapat pengalaman mengajar. Fokus penting dari Advokasi LL.M. Program adalah penggunaan teknologi moden dalam litigasi dan latihan peguam percubaan etika. Kurikulum inovatif Program ini akan membantu graduan sebagai persediaan untuk semua aspek litigasi.

Advokasi LL.M. direka untuk memberikan fleksibiliti maksimum pelajar. Ia dibangunkan untuk mengambil kira keperluan dan minat yang berbeza dari pelajar dan pengamal. Peserta program boleh memilih kurikulum individu dari senarai 17 kursus advokasi percubaan teras dan 40 kursus berasaskan litigasi. Setiap pelajar mesti melengkapkan Advokasi dan Etika Percubaan Lanjutan untuk kursus Pengacara Percubaan sebelum menerima LL.M. ijazah. Untuk dianugerahkan LL.M. ijazah, seorang pelajar dikehendaki memperolehi sekurang-kurangnya 24 kredit semasa mengikuti pengajian sepenuh masa atau separuh masa.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law (AUWCL) menawarkan ijazah Sarjana Undang-undang yang unik (LL.M.) dalam Harta Intelek (IP Law) melalui salah satu pusat terk ... [+]

American University Washington College of Law (AUWCL) menawarkan ijazah Sarjana Undang-undang yang unik (LL.M.) dalam Harta Intelek melalui salah satu pusat terkemuka di dunia untuk kajian undang-undang harta intelek dan maklumat. Aplikasi kini diterima untuk Fellowship Keadilan Maklumat - program biasiswa merit, magang dan bimbingan untuk calon yang cemerlang.

Pemohon yang cemerlang boleh memenuhi syarat untuk Fellowship Keadilan Maklumat, termasuk sokongan tuisyen sehingga separuh daripada kredit yang diperlukan, serta mentoring dan peluang untuk menganjurkan acara yang berkaitan dengan bidang pengkhususan seseorang.

LL.M. Ciri-ciri Program

Keperluan Kredit

AUWCL menawarkan LL.M yang diluluskan oleh ABA. ijazah dalam undang-undang harta intelek. Anugerah ijazah memerlukan:... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University Washington College of Law

Di tengah-tengah Washington DC, LL.M. dalam Program Undang-undang ... [+]

LL.M. dengan Perbezaan

American University Washington College of Law -undang Hukum American University Washington College of Law (LL.M.) akan menganjurkan anda untuk memahami isu-isu yang terdapat di persimpangan undang-undang, politik, dan semua peringkat kerajaan melalui pemeriksaan awam yang luas undang-undang di Amerika Syarikat.

Ini adalah LL.M. dengan perbezaan. Direka untuk kedua-dua graduan undang-undang tempatan dan antarabangsa yang mempunyai minat yang kuat dalam kerajaan dan politik AS, dinamik demokrasi, dan makna peraturan undang-undang, LL.M. dalam Undang-undang dan Kerajaan mengambil pelajar pada pemeriksaan yang luas dan mendalam isu-isu dasar awam yang paling penting pada masa itu. Prinsip pendidikan yang menganjurkan kami ialah peguam dan penganalisis yang berpakaian terbaik dalam bidang undang-undang peraturan bukan sahaja mempunyai pemahaman yang tegas terhadap subjek tertentu, tetapi juga penguasaan teori, kekuatan politik, dan realiti institusi yang menentukan undang-undang awam di Amerika Syarikat.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

AUWCL Ribbon Cutting Highlight Video 2 12 16