Brooklyn Law School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi asas Sekolah Hukum Brooklyn adalah untuk memberikan para pelajarnya pengetahuan, kemahiran, dan nilai etika yang diperlukan untuk kerjaya dalam undang-undang. Sebuah pendidikan undang-undang yang menyeluruh membentangkan pelajar kepada doktrin teori dan undang-undang dan memberi mereka kemahiran praktikal yang diharapkan daripada mereka sebagai peguam. Untuk mencapai misinya, sekolah undang-undang telah mencipta dan terus mewujudkan, sebuah komuniti cendekiawan undang-undang yang cemerlang dan guru dan pelajar yang merupakan antara yang terbaik dan yang paling terang.

Sekolah Undang-undang Brooklyn didedikasikan untuk menyumbang kepada kemajuan pemahaman kita tentang undang-undang, institusi undang-undang, dan masyarakat pada umumnya.

Fakulti Undang-undang Sekolah Brooklyn menghasilkan badan kerja yang mengagumkan, termasuk buku runcit, risalah, dan artikel dalam jurnal undang-undang yang terkenal. Sikap fakulti telah meningkatkan reputasi sekolah undang-undang di seluruh Amerika Syarikat dan di luar negara.

Brooklyn Law School mempunyai lebih daripada satu abad pengalaman dalam latihan pelajar untuk melibatkan diri dalam amalan undang-undang.

Lokasi

New York

Brooklyn Law School

Alamat
Brooklyn Law School
250 Joralemon St, Brooklyn

11201 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
+1 718-625-2200

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami