Baca keterangan rasmi

A Model Law School: Undang-undang kita antarabangsa, undang-undang kesihatan dan program undang-undang harta intelek adalah antara yang tertinggi di negara ini. Majalah Jurist negara bernama kami di antara sekolah-sekolah 25 undang-undang tertinggi yang memberikan yang terbaik peluang undang-undang kepentingan awam. Majalah itu juga disenaraikan di kalangan kami "roll penghormatan kepada sekolah-sekolah undang-undang" yang pertama yang menyampaikan latihan praktikal terbaik.

Menarik Lokasi: Kami terletak di tengah-tengah University Circle, kejiranan kebudayaan yang berkembang pesat di Cleveland, Ohio. Cleveland "kembali didorong oleh seni dan budaya" mendapat ia dipilih, antara bandar-bandar di seluruh dunia, sebagai tempat untuk dilawati di 2015 oleh New York Times, Los Angeles Times, yang Fodor dan Melancong dan Hiburan.

Kurikulum yang luas: Kami menawarkan ijazah JD, LLM dan SJD. Pelajar LLM mengambil sebahagian besar kelas mereka dengan JD dan SJD pelajar. Kami menawarkan empat darjah LLM: Undang-undang Perniagaan Antarabangsa, Undang-undang Harta Intelek, AS & Pengajian Undang-undang Global, dan Undang-undang Jenayah Antarabangsa.

Sejarah Proud: Tahap di Amerika Syarikat dan Pengajian Undang-undang Global, mula-mula ditawarkan di Fall 1992, adalah antara darjah LLM mula ditawarkan di Amerika Syarikat semata-mata untuk graduan sekolah undang-undang asing. Ijazah LLM lain telah ditawarkan untuk hampir 10 tahun. Kami mempunyai perkongsian dengan sekolah undang-undang terkemuka di luar negara - seperti Comillas Pontifical University di Madrid, Middlesex University di London, Universiti Paris Dauphine, Timur China Universiti Sains Politik dan Undang-undang di Shanghai, dan Southwest Universiti Sains Politik dan Undang-undang di Chongqin - dari yang ramai pelajar LLM kami mendaftar.

Sisi Kami Berkembang: Kami telah menamatkan pengajian 1,000 pelajar LLM dari pelbagai negara di lima benua. Graduan kita mengamalkan dan mengajar undang-undang di firma-firma terkemuka undang-undang, syarikat-syarikat, dan universiti. Pada 2015-2016, Pejabat Pengajian Siswazah Undang-undang asing yang mendaftar 73 LLMs dan 25 pelajar SJD.

Pakar Fakulti: Fakulti undang-undang kami kedudukan ke-25 di negara ini di kesan ilmiah. Mereka berkata pakar-pakar dalam bidang masing-masing, dan keutamaan mereka adalah kejayaan pelajar-pelajar kita. Kami mempunyai persekitaran yang menyambut mesra yang menggalakkan kerjasama antara profesor, pentadbir, kakitangan, pelajar dan alumni. Apabila anda menyertai sekolah undang-undang kami, anda adalah sebahagian daripada keluarga undang-undang kita.

A Institusi Connected: Kami adalah sebahagian daripada Case Western Reserve University, sebuah institusi penyelidikan sangat kedudukan dengan lebih daripada 5,800 siswazah dan profesional pelajar dan lebih 5,000 mahasiswa. Universiti itu juga rumah kepada Weatherhead School of Management, Sekolah Kes Kejuruteraan, Sekolah Perubatan Pergigian, Francis Payne Bolton Sekolah Kejururawatan, Sekolah Perubatan, Sekolah Pengajian Siswazah, Jack, Yusuf dan Morton Mandel Pengajian Gunaan Sains Sosial, dan Kolej Sastera dan Sains. Universiti kami mendaftarkan lebih 1,800 pelajar antarabangsa dari negara-negara di seluruh dunia.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Case Western Reserve University School of Law

Empat minggu, musim panas pengenalan kepada US undang-undang biasa dan penyelidikan undang-undang AS, penulisan dan analisis, dan peluang untuk meningkatkan kemahiran und ... [+]

The Summer Bahasa dan Undang-undang Institut adalah satu pengalaman latihan empat minggu intensif semata-mata untuk profesional undang-undang asing dan pelajar. Institut ini direka untuk:

Memperkenalkan pelajar kepada amalan dan kajian undang-undang di Amerika Syarikat; Menyediakan pelajar dengan pengenalan praktikal kepada AS penyelidikan dan analisis undang-undang; dan Meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris pelajar melalui English bersepadu bagi program Tujuan Undang-undang.

Dijalankan setiap hari di Sekolah Undang-undang, yang terletak di kampus bandar yang indah Case Western Reserve University di hab budaya Cleveland University Circle, institut ini adalah program lanjutan bertujuan untuk memperluas dan pelajar asing menggilap kemahiran berkomunikasi 'sudah kuat bahasa Inggeris semasa memperkenalkan mereka kepada Amerika amalan undang-undang biasa dan menyediakan mereka untuk menggigil American kajian sekolah undang-undang.... [-]

Amerika Syarikat Cleveland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

LLM

Case Western Reserve University School of Law

Memberi tumpuan kepada paten, tanda dagangan, hak cipta, dan rahsia perniagaan. ... [+]

Sarjana Undang-Undang (LL.M.) dalam Undang-undang Harta Intelek direka untuk menyediakan graduan sekolah undang-undang asing dengan pemahaman yang mendalam tentang ajaran dan dasar Amerika Syarikat undang-undang harta intelek, termasuk paten, tanda dagangan, hak cipta dan rahsia perdagangan.

Harta intelek telah menjadi tumpuan di pasaran dan maklumat global ekonomi, menyampaikan beberapa isu yang paling penting dan kompleks yang dihadapi oleh sistem undang-undang, dan juga perniagaan, hiburan dan teknologi masyarakat.

Program satu tahun memerlukan sepenuh masa kehadiran dan 24 jam kredit kursus.

Kursus Diperlukan US Kontrak Undang-undang untuk LL.M. (3) - Undang-undang Paten (3) atau Survey Harta Intelek (2) - Copyright Undang-undang (3) atau Antarabangsa Intelek Undang-undang Harta (3) - Cap Dagangan Undang-undang (3) atau International Harta Intelek Undang-undang (3) - Penulisan Undang-undang Amerika Syarikat (2 ) - ilmiah Penulisan Undang-undang Amerika Syarikat (1) - Seminar Siswazah Asing (1, kejatuhan) + (1, musim bunga) dalam Seminar Siswazah Luar Negeri, pelajar yang bekerja ke arah LL.M. khusus ijazah dalam Intelek Undang-undang Harta mesti menerima gred H di atas kertas penyelidikan, diperlukan pada semester kedua, pada satu undang-undang topik harta intelek. Gred H bersamaan dengan B + atau lebih baik. Pelajar yang mendapat gred S di atas kertas penyelidikan yang menerima LL.M. di Amerika Syarikat dan Pengajian Undang-undang Global dan sijil dalam Undang-undang Harta Intelek. Kursus elektif: ... [-]
Amerika Syarikat Cleveland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Case Western Reserve University School of Law

Memberi tumpuan kepada undang-undang antarabangsa jenayah dan prosedur, undang-undang kemanusiaan antarabangsa dan undang-undang keselamatan negara. externship semester k ... [+]

LLM dalam Undang-undang Jenayah Antarabangsa - untuk kedua-dua graduan asing dan Amerika Syarikat

Diajar oleh pakar-pakar terkemuka dalam bidang ini, program ini menyediakan pelajar yang memegang ijazah dalam undang-undang yang mempunyai pengetahuan yang mendalam mengenai undang-undang antarabangsa jenayah dan prosedur, undang-undang kemanusiaan antarabangsa dan undang-undang keselamatan negara. Ia akan melengkapkan mereka untuk mengamalkan undang-undang jenayah antarabangsa sebelum tribunal antarabangsa atau mahkamah negara. Program selama setahun bertugas di sekolah undang-undang kita, tetapi pelajar mempunyai pilihan untuk mengambil semester kedua di tribunal antarabangsa. Ijazah ini juga disediakan untuk pelajar Amerika pada separuh masa lebih dua tahun.... [-]

Amerika Syarikat Cleveland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Case Western Reserve University School of Law

Memberi tumpuan kepada undang-undang perniagaan AS sebagaimana yang terpakai bagi urus niaga antarabangsa. ... [+]

Sarjana Undang-Undang (LL.M.) Undang-Undang Perniagaan Antarabangsa direka untuk memberikan graduan sekolah undang-undang di luar Amerika Syarikat peluang untuk belajar US undang-undang perniagaan sebagaimana yang terpakai bagi urus niaga antarabangsa.

Program ini menyediakan pelajar untuk jawatan di firma undang-undang antarabangsa, di-rumah jabatan undang-undang syarikat multinasional, jawatan kerajaan dan organisasi untuk keuntungan dan bukan keuntungan menjalankan perniagaan di peringkat antarabangsa.

Program satu tahun memerlukan sepenuh masa kehadiran dan 24 jam kredit kursus.

Kursus yang diperlukan: Amerika Syarikat Undang-undang Kontrak untuk LL.M. (3) Persatuan Perniagaan (4) US Penulisan Undang-undang (2) US Ilmiah Penulisan Undang-undang (1) Seminar asing Siswazah (1, kejatuhan) + (1, musim bunga) ... [-]
Amerika Syarikat Cleveland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Case Western Reserve University School of Law

Memberi tumpuan kepada undang-undang Amerika Syarikat, dengan kurikulum yang fleksibel, LL.M. terbaik persediaan untuk peperiksaan bar Amerika Syarikat. ... [+]

Sarjana Undang-Undang (LL.M.) di Amerika Syarikat dan Pengajian Undang-undang Global ialah LL.M. umum program dengan matlamat untuk memberi peguam asing yang asas dalam undang-undang Amerika Syarikat. Kami menyesuaikan kurikulum kepada latar belakang dan kepentingan setiap pelajar. Oleh kerana kurikulum adalah fleksibel, kami menasihatkan LLMs persediaan untuk peperiksaan untuk bar US untuk memilih LL.M. yang di Amerika Syarikat dan Pengajian Undang-undang Global dengan kelas dalam mata pelajaran bar diuji.

Program satu tahun memerlukan sepenuh masa kehadiran dan 24 jam kredit kredit kursus.

Kursus Diperlukan US Undang-undang Kontrak untuk LL.M. (3) - US Penulisan Undang-undang (2) - US Ilmiah Penulisan Undang-undang (1) - Seminar Luar Siswazah (1, kejatuhan) + (1, musim bunga) Program Pensijilan ... [-]
Amerika Syarikat Cleveland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

LLM Residential Program at Case Western Reserve University

Why Cleveland?