Baca keterangan rasmi

Kenyataan Misi

Indiana University Robert H. McKinney School of Law terletak di kampus ilmu sains dan sains di Indiana. Sebagai satu-satunya sekolah undang-undang di ibu kota kita yang bersemangat, kami komited untuk akses, kemampuan, kepelbagaian, dan kecemerlangan dalam pendidikan undang-undang awam. Sekolah Undang-undang McKinney menganjurkan para pelajar dan masyarakat sebagai pusat pendidikan undang-undang dan penyelidikan ilmiah. Pelajar-pelajar kita mengikuti pengajian yang ketat dalam persekitaran perkhidmatan awam dan penglibatan masyarakat. Dengan memupuk integriti yang matang dan kesedaran tentang profesion undang-undang yang sentiasa berkembang, kami memberi kuasa kepada pelajar untuk berjaya sebagai warganegara, profesional, dan pemimpin.

Pengiktirafan Antarabangsa

The IU McKinney LL.M. Program baru-baru ini diiktiraf oleh Jurist Antarabangsa yang menamakannya di tiga LL.M yang berprestijnya. Senarai Anugerah Program:

 • Peluang kerjaya
 • Pengalaman Sekolah Undang-undang Terbaik
 • Nilai terbaik

Kenyataan Objektif Pendidikan

Lulusan McKinney akan bersedia untuk:

 • Membina asas pengetahuan dan kemahiran yang sedia ada untuk berjaya dalam laluan kerjaya yang dipilih oleh siswazah;
 • Menjalankan pertimbangan profesional yang baik dan memenuhi tanggungjawab etika;
 • Mempamerkan kecekapan tinggi dalam analisis undang-undang, penalaran, penyelidikan, dan penulisan;
 • Menunjukkan kecerdasan dalam komunikasi lisan dalam konteks hukum;
 • Berkhidmat sebagai pemimpin atau ahli pasukan penyumbang dalam tetapan profesional;
 • Peralihan mudah kepada amalan undang-undang atau pekerjaan kerajaan, bukan keuntungan, atau sektor swasta;
 • Leverage rangkaian hubungan profesional; dan
 • Menghargai kecemerlangan itu sebagai seorang peguam memerlukan usaha individu, sepanjang hayat.

Kenapa IU McKinney Law?

Membuat keputusan tentang di mana anda meneruskan pendidikan undang-undang akan memberi kesan kepada sisa hidup anda. Di McKinney Law, kami fikir anda akan dapati campuran terbaik teori asas dan latihan praktikal, kerja keras dan keseronokan, dalam persekitaran yang mencabar namun menyokong.

Kami menawarkan kecemerlangan akademik dan peluang profesional:

Fakulti Cemerlang: Profesor di McKinney Law adalah pakar dalam bidang minat mereka dan tidak sabar-sabar untuk membantu anda menguasai konsep undang-undang dan belajar untuk "berfikir seperti peguam." Kebanyakan mempunyai pengalaman kerja profesional dalam undang-undang sebelum mengajar, jadi kerja kursus anda akan menggabungkan pengetahuan teori dan praktikal undang-undang. Hubungi fakulti untuk membincangkan aspirasi akademik dan matlamat kerjaya anda!

Kurikulum yang ketat dan inovatif: Setelah anda menyelesaikan asas pendidikan undang-undang anda pada tahun pertama anda, terdapat pelbagai kursus peringkat tinggi di kawasan popular, serta 120 pilihan setiap tahun, termasuk seminar kecil dan topik canggih. Lihat semua tawaran kursus kami.

Pembelajaran Experiential: Pembelajaran dengan melakukan adalah komponen penting dalam pendidikan undang-undang moden. Di IU McKinney, anda akan mempunyai banyak peluang untuk mendapatkan pengalaman undang-undang. Kami menawarkan tujuh klinik pelanggan-pelanggan, mahkamah pengadilan, ulasan undang-undang, latihan kemahiran, kerja pro bono, dan pelbagai eksternships dan kerani. Lihat bagaimana anda boleh mempraktikkan undang-undang. Sebagai satu-satunya sekolah undang-undang di ibu kota, pelajar kami mempunyai akses keutamaan kepada peluang canggih.

Di Pusat Itu Semua: Lokasi kami di metropolitan Indianapolis-hati kerajaan negeri dan perniagaan-meningkatkan segala-galanya mengenai pengalaman pelajar. Ini adalah salah satu bandar paling selamat, paling menarik di negara ini. Sukan, seni, ruang hijau, muzium, membeli-belah dan banyak lagi menanti anda di Circle City.

Pembiayaan Keabsahan dan Pembiayaan Biasiswa: Lengkap anggaran kos untuk program kami boleh didapati di laman web kami. Kos rendah tuisyen sekolah awam kami digabungkan dengan kos rendah di Indianapolis dan biasiswa murah hati sering menjadikan IU McKinney pilihan yang berpatutan dan menarik untuk pelajar antarabangsa.

Suasana yang Menyokong: Fakulti dan kakitangan kami yang mesra, tidak kira alumni 10,000 kami (bertemu dengan mereka) yang bekerja di seluruh dunia dalam pelbagai sektor dan profesion, ingin anda berjaya dan kami akan melakukan yang terbaik untuk melihat yang anda lakukan!

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Kami telah mendapati bahawa pelajar sering memasukkan program yang tidak pasti trek yang terbaik untuk mereka, jadi anda akan dimasukkan ke dalam LL.M. program dan bukann ... [+]

Pengalaman Kerja Praktikal pada Fraksi Kos

Adakah anda sedang mencari pengalaman pendidikan yang menarik dan berpengalaman? Buat IU McKinney berhenti seterusnya di laluan anda untuk memenuhi kerjaya undang-undang. Kedudukan oleh

mewakili yang terbaik daripada apa yang Amerika LL.M. boleh menawarkan. Inilah yang dikatakan oleh beberapa pelajar dan alumni semasa kita:

Lokasi pusat bandar kami - di tengah-tengah kerajaan negeri dan perniagaan - meningkatkan segala-galanya mengenai pengalaman pelajar dan merupakan sebab memandu di atas kejayaan pelajar akademik dan pekerjaan kami. Sebagai satu-satunya sekolah undang-undang di ibu kota, para pelajar kami mendapat manfaat daripada lebih 350 peluang luar negeri / latihan magang setiap semester mulai dari jawatan kerajaan dan negeri ke jawatan undang-undang besar dan niche firma dan korporat.... [-]

Amerika Syarikat Indianapolis
August 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

LLM program

Day in the life

IU McKinney Law Program on Law and State Government

Online program

General Info

Intro to Indy

Legal writing

IU Robert H. McKinney School of Law
Alamat
Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225
Indianapolis, Indiana, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 317-274-8523