Loyola University New Orleans College of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Lebih daripada 100 tahun akademik, keadilan dan perkhidmatan.

Pada tahun 1914, Loyola College of Law dibuka dan telah membuka minda profesional undang-undang masa depan sejak itu. Di sini, di dewan dan bilik darjah kampus Uptown New Orleans kolej, kami melanjutkan tradisi Jesuit kerapian akademik, mengejar keadilan, dan perkhidmatan kepada orang lain melalui program undang-undang sivil dan biasa ABA bertauliah kami. hakim-hakim persekutuan, ahli politik negeri dan tempatan, rakan kongsi firma undang-undang, peguam korporat, dan eksekutif-mereka semua memulakan kerjaya undang-undang terkenal mereka dengan pendidikan Loyola. Seperti yang kita mulai abad kedua kami, kami berharap untuk mendidik generasi akan datang profesional undang-undang komited untuk menggunakan undang-undang untuk membuat perbezaan di dunia.

Kolej Undang-Undang di Universiti Loyola New Orleans dari Loyola University pada Vimeo.

Akademik

Bermula di sini. Pergi mana-mana sahaja.

Kita tahu bahawa pelajar mempunyai laluan mereka sendiri yang unik. Itulah sebabnya Kolej Loyola Undang-undang menawarkan banyak pilihan untuk memenuhi matlamat setiap pelajar.

Kami adalah salah satu daripada beberapa sekolah di negara ini yang menawarkan kurikulum dalam kedua-dua undang-undang sivil dan biasa, memberi anda pilihan untuk mengamalkan undang-undang di Louisiana, di seluruh negara, atau di seluruh dunia. Tiga program ijazah bersama dan sembilan sijil dalam bidang-bidang khusus akan memberikan anda pengetahuan dan kelayakan yang anda perlu mengamalkan jenis undang-undang yang menarik minat anda yang paling. Dan kerana kita tahu bahawa bagi sesetengah pelajar pergi ke sekolah undang-undang sepenuh masa bukan satu pilihan kerana tuntutan hidup, kami menawarkan program malam dan siang sambilan supaya anda boleh mendapat ijazah pada istilah anda.

Program Ijazah

 • Juris Ijazah Doktor
 • LL.M. dalam Undang-undang Amerika Syarikat
 • Individu LL.M. Kajian Graduan USJD

Program Ijazah digabungkan

 • Juris Doctor (JD) / Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Sarjana Pentadbiran Awam (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Sarjana Perancangan Bandar dan Wilayah

Program Sijil

 • Sijil Undang-Undang Sivil dan Undang-undang Common
 • Sijil dalam Undang-undang Alam Sekitar
 • Sijil Pengajian Undang-undang Antarabangsa
 • Sijil dalam Undang-undang, Teknologi, dan Keusahawanan
 • Sijil Keadilan Sosial
 • Sijil dalam Undang-undang Cukai
 • Sijil Imigresen dan Kewarganegaraan Undang-undang dan Amalan
 • Sijil dalam Undang-undang Kesihatan

Klinik Undang-undang

Klinik Undang-undang Stuart H. Smith dan Pusat Keadilan Sosial

Mengapa New Orleans?

New Orleans adalah sebuah bandar yang meriah dengan sendiri, dan masyarakat undang-undang adalah seperti aktif. Beberapa firma serantau dan negara mempunyai pejabat di New Orleans, seperti yang dilakukan oleh banyak besar, firma undang-undang sederhana, dan butik yang berpangkalan di Louisiana.

Kolej Undang-undang menawarkan pelbagai bidang tumpuan untuk berkhidmat kepada penduduk yang pelbagai syarikat, usahawan, kepentingan alam sekitar, penghibur, agensi-agensi kerajaan tempatan dan persekutuan, keperluan ketenteraan, kepentingan antarabangsa, keluarga, dan masyarakat umum.

New Orleans juga merupakan pusat utama bagi sistem kehakiman persekutuan dan negeri. Di peringkat negeri, ia adalah rumah Mahkamah Louisiana Agung, Louisiana Keempat Mahkamah Rayuan, dan banyak mahkamah daerah yang mempunyai bidang kuasa sivil dan jenayah. Di peringkat persekutuan, ia adalah rumah daripada Amerika Syarikat Kelima Mahkamah Rayuan dan Mahkamah Daerah Amerika Syarikat bagi Daerah Timur Louisiana, serta pelbagai mahkamah pentadbiran persekutuan.

New Orleans, dengan tradisi dan landskap yang menarik, berfungsi sebagai latar belakang yang sempurna untuk belajar dan bekerja ke arah keadilan.

Muzium

New Orleans adalah rumah kepada beberapa muzium terkemuka, termasuk Muzium Negara Perang Dunia II, The New Orleans Museum of Art, yang Ogden Muzium Kesenian Selatan, Seni Kontemporari Pusat New Orleans, The Cabildo.

Perayaan

Antara perayaan yang unik dan popular di negara ini adalah berdasarkan di New Orleans, termasuk Mardi Gras, Jazz New Orleans dan Festival Warisan, Voodoo Music + Arts Experience, French Quarter Festival, dan berpuluh-puluh lagi.

MUSIC

Walaupun New Orleans telah lama dianggap sebagai pusat gempa Amerika Jazz dan muzik Blues, bandar ini mempunyai lebih daripada 80 tempat muzik secara langsung yang menjadi tuan rumah kepada rakyat, Cajun, funk, rock dan R & B muzik.

Makanan

New Orleans adalah muktamad masakan wadah tumpuan negara! Lebih daripada 1,000 restoran merentangi kawasan sekitar New Orleans. Sama ada anda mencari untuk Creole dan Cajun istimewa, tradisional Southern rumah memasak, canggih hidangan gastronomi, tambang gaya-Eropah, atau makanan laut yang segar di Selatan, anda pasti akan mendapati ia dalam Big Easy.

sukan

The Crescent City adalah rumah kepada pasukan bola sepak New Orleans Saints NFL, New Orleans Pelicans NBA pasukan bola keranjang, pasukan besbol New Orleans Zephyrs AAA, dan pasukan New Orleans Jesters Perdana Kebangsaan League Soccer. Untuk senarai lengkap dari New Orleans pasukan sukan dan acara, sila layari www.sportsnola.com.

melawat

Kami menjemput anda untuk menerokai Universiti Loyola New Orleans Kolej Undang-undang secara peribadi. Sila hubungi Tori Luwisch untuk menjadualkan lawatan atau kumpulan sesi maklumat individu untuk mengalami kawasan kerana kerja Loyola dan New Orleans.

Lokasi

New Orleans

Alamat
526 Pine Street,
70118 New Orleans, Louisiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami