Baca keterangan rasmi

Misi Massachusetts School of Law adalah untuk menyediakan pendidikan undang-undang yang berpatutan secara akademik yang menekankan etika, advokasi, kepimpinan, dan kemahiran profesional. MSLAW menyediakan pendidikan undang-undang yang boleh diakses dan berpatutan kepada pemimpin, undang-undang, perniagaan dan teknologi yang ingin menyumbang kepada komuniti mereka sebagai penyokong, peguam, dan pemimpin. Peguam mempunyai pengaruh besar dalam masyarakat kita dan MSLAW menyediakan graduannya untuk menggunakan kuasa itu untuk membantu klien mereka dan memperoleh kemajuan masyarakat yang diberikan oleh undang-undang secara tradisional.

Untuk mencapai misinya, Massachusetts School of Law menyatukan kumpulan ulama, hakim, pengamal pakar dan profesional lain untuk menyediakan individu dari semua latar belakang pendidikan undang-undang yang berpatutan, profesional dan berpatutan, sehingga mereka boleh memperbaiki kehidupan mereka dan memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada mereka komuniti.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Juri

Massachusetts School of Law

Ijazah Doktor Juris bukan hanya ijazah profesional dalam undang-undang. Mendapati ijazah JD adalah asas yang akan membuka dunia peluang dalam dunia hukum, perniagaan, dan ... [+]

Juris Doctor

The Massachusetts School of Law menyediakan pendidikan undang Massachusetts School of Law yang berkualiti tinggi, praktikal dan berpatutan. Kemasukan bergulung ditawarkan dan LSAT tidak diperlukan. Massachusetts School of Law menawarkan tuisyen terendah berbanding mana-mana sekolah undang-undang di New England.

Penerangan Program:

Ijazah Doktor Juris bukan hanya ijazah profesional dalam undang-undang. Mendapati ijazah JD adalah asas yang akan membuka dunia peluang dalam dunia hukum, perniagaan, dan banyak profesi lain. Di Massachusetts School of Law , anda mempunyai pilihan untuk memfokuskan Doktor Juris anda dalam pelbagai aspek undang-undang, seperti perniagaan, hak-hak sivil, jenayah, kecederaan peribadi antarabangsa, dan banyak lagi.... [-]

Amerika Syarikat Andover
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu