Baca keterangan rasmi

Lebih daripada 1.5 Juta Pelajar Telah Mengucapkan Halo untuk Mengajar Bebas Tekanan

105976_Magoosh01.jpg

Kami sedang mengubah persediaan ujian

... dan bersenang-senang melakukannya

Misi kami adalah mudah: mewujudkan produk yang memberikan pelajar ke mana-mana akses kepada persediaan ujian yang menyeronokkan, berpatutan dan berkesan.

Memandangkan permintaan untuk skor ujian tinggi telah berkembang, kemasukan ke sekolah atas telah menjadi hampir tidak dapat dicapai bagi mereka yang tidak mampu kelas persediaan dan tutor yang mahal. Kami mengubahnya dengan membantu berjuta-juta pelajar belajar mengikut kadar mereka sendiri, dan pada masa mereka sendiri - tanpa mengira lokasi, status sosial, atau latar belakang.

Sudah tiba masanya untuk lebih ramai pelajar mendapat ganjaran pendidikan lanjutan. Kami berhasrat untuk memperkaya masyarakat dengan menjadikan pendidikan lebih mudah dan membantu lebih banyak daripada mereka yang memimpikan ijazah lanjutan, kedudukan yang lebih baik, dan gaya hidup yang lebih memuaskan, mendapatkan apa yang mereka cari.


Boleh diakses: Kami mempunyai pelajar di lebih daripada 185 negara! Terlepas dari latar belakang anda, di mana anda tinggal, atau laluan anda ke pendidikan tinggi, anda boleh belajar dengan Magoosh . Kami bangga menawarkan persediaan berkualiti tinggi tanpa tag harga yang sangat besar.

Berkesan: Keputusan penting, terutamanya untuk persediaan ujian. Dengan Magoosh , anda akan sentiasa belajar dengan bahan-bahan yang paling terkini. Kami menggunakan teknik didorong data berasaskan berjuta-juta jawapan pelajar untuk memperbaiki soalan dan pelajaran kami.

Nikmat: Kami percaya pembelajaran perlu bersenang-senang dan bermanfaat. Pasukan ujian pakar dan tutor kami bukan sahaja bijak tetapi tidak sabar untuk menjadikan pembelajaran menyeronokkan dan menarik.

105977_Magoosh02.jpg

Memberi Balik

Kami dengan bangganya berkolaborasi dengan lebih daripada 20 organisasi bukan keuntungan untuk membawa persediaan ujian berkualiti tinggi kepada masyarakat yang kurang mendapat perhatian.

105975_Magooshgiveback.jpg

Pemikiran dari Pemimpin Kita

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Magoosh

Kami Jarak Terpendam Antara Anda dan Surat Penerimaan! Meningkatkan skor LSAT anda dengan sekurang-kurangnya 5 mata. ... [+]

Kami Jarak Terpendam Antara Anda dan Surat Penerimaan

Meningkatkan skor LSAT anda dengan sekurang-kurangnya 5 mata.

Belajar mana-mana sahaja, pada bila-bila masa di desktop atau mudah alihBantuan e-mel apabila anda tersekatDisokong sepenuhnya pada PC, Mac, Android, dan iOS Pelajaran video mendalam yang merangkumi konsep, perangkap, dan pintasanPasukan responsif tutor jauh menjawab soalan anda melalui e-mel Harga yang tiada tandingan dalam persediaan ujian: ¼ harga pesaingPersediaan berkualiti tinggi dibuat secara eksklusif oleh pakar LSAT kami Prep dengan bahan yang paling dipercayai

Kami berada di sini untuk membantu anda meningkatkan secepat mungkin. Dengan Magoosh , anda akan sentiasa belajar dengan bahan-bahan yang paling terkini, dicuba dan diuji berdasarkan analisis berhati-hati jutaan jawapan pelajar.... [-]

Amerika Syarikat Berkeley
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

The Magoosh Mission

Magoosh