Baca keterangan rasmi

ManhattanPrep102

Pelajar melakukan yang terbaik mereka apabila mereka mempunyai guru-guru yang terbaik

Pada tahun 2000, Mengajar untuk Amerika alumni dan Yale siswazah Zeke Vanderhoek mempunyai idea yang radikal: pelajar belajar dengan lebih baik daripada guru-guru yang lebih baik. Visi beliau apa prep ujian boleh jika diajar oleh pendidik yang hebat membawa beliau untuk memasang satu pasukan guru-guru yang berkelayakan, merekrut hanya mereka yang mempunyai skor persentil ke-99 dan pengalaman mengajar yang besar. Dan dengan mereka, Manhattan Prep dilahirkan.

ManhattanPrep103

Beyond prep ujian tradisional

Kami percaya persediaan ujian harus pendidikan sebenar. Dan seorang guru besar membuat semua perbezaan. Pengajar kami bukan sahaja pintar pengambil ujian, mereka guru-guru yang berbakat dengan pengalaman untuk membantu anda mencapai potensi yang besar.

Oleh kerana kita bermula, Manhattan Prep telah berkembang daripada sebuah syarikat butik tunjuk ajar kepada salah satu daripada penyedia ujian prep terkemuka di dunia.

ManhattanPrep104

Kami percaya persediaan ujian harus pendidikan sebenar

Dari pengajar kami kurikulum kita, kita bekerja untuk mengajar anda kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam ujian, di sekolah, dan seterusnya.

ManhattanPrep105
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Dari-orang hidup dan kelas LSAT talian untuk pengajaran dalam talian yang boleh anda lakukan pada kelajuan anda sendiri, kami mempunyai prep LSAT yang sempurna untuk anda ... [+]

Sediakan untuk kerjaya dalam undang-undang.

Memilih yang terbaik LSAT prep untuk anda

Tidak kira bagaimana anda suka untuk belajar atau berapa banyak masa yang anda ada sebelum hari ujian, kami mempunyai banyak pilihan prep untuk mendapatkan anda bersedia.

Tinggal LSAT Course - dalam talian atau di dalam kelas

LSAT Kursus lengkap adalah program LSAT prep paling komprehensif yang disediakan. Menyediakan bukan sahaja bahan di dalam bilik darjah tetapi di luar juga, anda akan tenggelam sepenuhnya dalam kerja LSAT sepanjang tempoh persediaan anda. Diajar oleh tenaga pengajar pakar dengan skor persentil ke-99, live kami di-orang dan kelas dalam talian adalah interaktif, mencabar, dan apa-apa tetapi membosankan. Dan saiz kelas kecil kami memastikan bahawa anda mendapat perhatian individu diperlukan untuk memaksimumkan skor anda.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu