Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ManhattanPrep102

Pelajar melakukan yang terbaik mereka apabila mereka mempunyai guru-guru yang terbaik

Pada tahun 2000, Mengajar untuk Amerika alumni dan Yale siswazah Zeke Vanderhoek mempunyai idea yang radikal: pelajar belajar dengan lebih baik daripada guru-guru yang lebih baik. Visi beliau apa prep ujian boleh jika diajar oleh pendidik yang hebat membawa beliau untuk memasang satu pasukan guru-guru yang berkelayakan, merekrut hanya mereka yang mempunyai skor persentil ke-99 dan pengalaman mengajar yang besar. Dan dengan mereka, Manhattan Prep dilahirkan.

ManhattanPrep103

Beyond prep ujian tradisional

Kami percaya persediaan ujian harus pendidikan sebenar. Dan seorang guru besar membuat semua perbezaan. Pengajar kami bukan sahaja pintar pengambil ujian, mereka guru-guru yang berbakat dengan pengalaman untuk membantu anda mencapai potensi yang besar.

Oleh kerana kita bermula, Manhattan Prep telah berkembang daripada sebuah syarikat butik tunjuk ajar kepada salah satu daripada penyedia ujian prep terkemuka di dunia.

ManhattanPrep104

Kami percaya persediaan ujian harus pendidikan sebenar

Dari pengajar kami kurikulum kita, kita bekerja untuk mengajar anda kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam ujian, di sekolah, dan seterusnya.

ManhattanPrep105

Lokasi

New York

Alamat
138 W 25th St
10001 New York, New York, Amerika Syarikat

Program-program