Baca keterangan rasmi

Mengenai McGeorge

McGeorge mendidik peguam untuk firma undang-undang besar dan kecil, agensi kerajaan dan jabatan undang-undang korporat di California, di seluruh Amerika Syarikat, dan di seluruh dunia. Ini telah menjadi ciri utama kami sejak tahun 1924 dan kini lebih baik daripada sebelumnya.

Apabila dunia tumbuh lebih kecil namun lebih kompleks, McGeorge bertindak balas dengan melatih para pelajar kami untuk kedudukan kepimpinan dalam ekonomi global abad ke-21.

116970_RS49113_McGeorgePhotoshoot2162.jpg

Kejayaan kami dibina di atas fakulti yang cemerlang, pelajar berkualiti tinggi, komited dan terlibat alumni, dan kampus yang luas dan indah dengan bilik darjah yang terkini dan kemudahan pelajar.

Namun ia juga dibina berdasarkan visi. McGeorge adalah institusi yang bergerak, sebuah sekolah undang-undang dinamik yang berubah dan berkembang untuk memenuhi cabaran ekonomi global dan mendidik para peguam yang akan menjadi pemimpin esok.

117054_McGeorgeCommencement20177.jpg

Kenapa pilih McGeorge? Kerana anda akan bersedia untuk berjaya:

Fakulti

 • 45 sepenuh masa dan 50 profesor sambilan yang telah mencapai kemasyhuran kebangsaan dan antarabangsa dalam bidang mereka.
 • Ahli fakulti yang telah menerbitkan 30 buku dalam tempoh lima tahun yang lalu, salah satu daripada jumlah tertinggi di kalangan sekolah undang-undang di negara ini.
 • Profesor yang telah memegang jawatan utama dalam kerajaan, firma undang-undang terkemuka dan semua segmen industri, dan yang menyampaikan pengetahuan dunia kepada pelajar kami.
 • Kehadiran kehadiran Keadilan Bersatu Mahkamah Agung AS Anthony M. Kennedy (Ret.), Yang paling lama kami terus berkhidmat sebagai ahli fakulti.

116971_RS49033_McGeorgePhotoshoot282.jpg

Akademik

 • Penyediaan undang-undang perniagaan antarabangsa terbaik di Barat
 • Program advokasi percubaan dan penyelesaian pertikaian terulung
 • Program undang-undang dan polisi kerajaan California yang terkenal
 • Keamatan arahan, dengan 43% lebih banyak jam di atas keperluan ABA untuk gelaran JD
 • Penekanan pada tulisan, dengan dua tahun bertulis kelas.
 • Keseimbangan pendidikan kemahiran teoretikal dan latihan kemahiran yang berkaitan dengan latihan.

Bilangan pemohon dengan skor LSAT dalam julat 80% atau lebih tinggi mempunyai lebih daripada dua kali ganda.

115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Klik di sini untuk lawatan maya kampus

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

University of the Pacific

LLM dalam Amalan Perniagaan Transnasional melatih peguam untuk berlatih dalam bidang undang-undang perniagaan antarabangsa. Tahap selanjutnya menyediakan peguam untuk ker ... [+]

LLM dalam Amalan Perniagaan Transnasional melatih peguam untuk berlatih dalam bidang undang-undang perniagaan antarabangsa. Tahap selanjutnya menyediakan peguam untuk kerjaya dalam ekonomi global.

Sorotan program adalah akses kepada Pusat Perniagaan Global McGeorge

Sorotan ProgramDapatkan pengalaman praktikalNikmati kelas dengan pelajar JDMendapat manfaat daripada kepakaran fakulti dalam bidang undang-undang antarabangsaBekerja dengan Pengarah SiswazahMempunyai akses kepada alumni asas alumni McGeorge yang bekerja di firma undang-undang antarabangsa di lebih daripada 40 buah negaraSertai komuniti pelajar undang-undang, fakulti McGeorge, dan alumni, dan terima bantuan khas dalam menyesuaikan diri dengan kehidupan pelajar di Amerika Syarikat... [-]
Amerika Syarikat Sacramento
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of the Pacific

LLM dalam Undang-undang dan Dasar AS direka khusus untuk peguam antarabangsa atau siswazah undang-undang yang mencari pengenalan umum kepada undang-undang Amerika Syarika ... [+]

LLM dalam Undang-undang dan Dasar AS direka khusus untuk peguam antarabangsa atau siswazah undang-undang yang mencari pengenalan umum kepada undang-undang Amerika Syarikat. Anda akan mengkaji asas undang-undang AS, dan bersedia untuk menunjukkan pengetahuan undang-undang AS kepada pekerja dan pelanggan.

Sorotan ProgramPengalaman kursus dengan pelajar JD membolehkan pemerhatian langsung terhadap latihan peguam AmerikaBekerjasama dengan Pengarah Program Siswazah dan Antarabangsa untuk menyesuaikan pemilihan kursus anda untuk memenuhi syarat untuk mengambil peperiksaan barMempelajari asas undang-undang AS untuk mempersiapkan diri untuk menunjukkan pengetahuan tentang undang-undang AS kepada pekerja dan klienMempunyai akses kepada alumni asas alumni McGeorge dari seluruh duniaSertai komuniti pelajar undang-undang, fakulti, dan alumni, dan menerima bantuan khas dalam menyesuaikan diri dengan kehidupan pelajar di Amerika SyarikatKurikulum... [-]
Amerika Syarikat Sacramento
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, California, Amerika Syarikat