Paralegal

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Paralegal .edu Advantage

Pusat Pengajian Undang-Undang Lanjutan mempunyai khusus khusus dalam pendidikan dan latihan paralegal sejak tahun 1987. Oleh kerana keupayaan graduan kami, dan reputasi fakulti dan kakitangan kami, masyarakat hukum mengiktiraf Pusat sebagai pemimpin dalam pendidikan Paralegal . Disenaraikan di bawah adalah lebih banyak kelebihan yang boleh anda harapkan ketika memilih Pusat Pengajian Hukum Lanjutan.

Kredensial

Dengan lebih cepat daripada pertumbuhan pekerjaan purata untuk paralegals, persaingan kerja di kalangan paralegals dijangka kuat untuk masa depan yang boleh dijangka. Permintaan kerja yang meningkat ini meningkatkan keperluan pendidikan dan latihan yang tepat untuk berjaya dalam profesion ini. CALS menawarkan 24 jam Sijil Paralegal jam dan program Associate Degree Science Applied yang komprehensif untuk membolehkan mereka yang berminat untuk memasuki profesion sebagai Paralegal .

Graduan dalam 8 Bulan

Program Sijil Paralegal direka untuk menyediakan pelajar dengan laluan yang mampu dan dapat dijangkau untuk menjadi Paralegal . Program ini diperkemas untuk menyediakan pendidikan di bidang undang-undang yang paling menguntungkan dan menuntut. Pelajar boleh mengambil kelas mereka 100% secara dalam talian atau menghadiri kampus Houston, Texas untuk pengalaman kelas tradisional.

Akreditasi Kebangsaan

Akreditasi adalah proses kajian kualiti luaran yang digunakan oleh pendidikan tinggi untuk meneliti kolej, universiti, dan program pendidikan untuk jaminan mutu dan penambahbaikan kualiti. Pusat ini telah mendapat akreditasi sejak 1987.

Opsyen dalam talian 100%

Arahan Interaktif Dalam Talian ™ mengambil pendekatan baru dalam pendidikan Paralegal dalam talian. Menghadiri kelas di mana sahaja anda berada dengan komputer anda, komputer riba, iPad, iPhone, dan sambungan Internet jalur lebar. Pelajar dapat melihat dan mendengar pengajar dan rakan sekelas mereka dalam masa nyata, membolehkan perbincangan dan interaksi kelas yang menyeluruh. Kami membawa bilik darjah kepada anda.

Bantuan kewangan

Membuat keputusan untuk pergi ke kolej boleh menimbulkan beberapa soalan kewangan. Bagaimana jika ia lebih mahal daripada yang anda fikir anda mampu? Apakah jenis bantuan kewangan yang boleh anda terima? Pelajar yang menghadiri CALS boleh memohon dana Title IV untuk membantu membayar pendidikan mereka.

Kolej Paralegal Khusus

Jika anda ingin memulakan kerjaya Paralegal , ia boleh menjadi tugas yang menakutkan untuk cuba memilih tempat untuk mendapatkan pendidikan Paralegal anda. Terdapat banyak program Paralegal luar sana; bagaimana anda memilih yang terbaik untuk anda? Dengan memilih kolej yang mengkhususkan diri secara eksklusif dalam pendidikan dan latihan Paralegal anda boleh meneruskan keyakinan bahawa pendidikan dan kejayaan anda adalah keutamaan sekolah.

Perkhidmatan Kerjaya

Setiap pelajar Paralegal bersedia untuk lulus dan dalam kedudukan yang baik diberikan peluang bantuan mencari pekerjaan di pasaran tradisional dan bukan tradisional. Pasukan Perkhidmatan Kerjaya kami bekerja secara langsung dengan majikan untuk membantu mengisi Paralegal dan kedudukan berkaitan undang-undang mereka. Membantu graduan memulakan kerjaya Paralegal mereka adalah keutamaan kami.

Misi kita

Misi CALS adalah untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan praktikal dan etika yang diperlukan untuk unggul sebagai paralegal dan memenuhi keperluan komuniti undang-undang, kerajaan, dan korporat.


Objektif kami

Selepas program pengajian mereka selesai, graduan CALS akan dapat:

  • Masukkan profesion undang-undang sebagai Paralegal .
  • Berkesan membantu peguam dalam penyampaian perkhidmatan undang-undang.
  • Mempamerkan pengetahuan praktikal dalam penyediaan dokumen dan penyelidikan undang-undang.
  • Tunjukkan kemahiran dan pengetahuan yang dipertingkatkan mengenai program perisian yang berkaitan.
  • Menunjukkan piawaian dan prinsip etika.

Lokasi

Houston

Alamat
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Houston, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami