Penn State Dickinson Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Undang-undang Dickinson Penn Negeri komited untuk menghasilkan peguam profesion sedia dilengkapi dengan pengetahuan doktrin, kemahiran praktikal, dan kecekapan extralegal diperlukan untuk cemerlang dalam pasaran undang-undang yang semakin global. Ciri sebuah pendidikan Dickinson Law merupakan kurikulum inovatif yang, sejak hari pertama sekolah undang-undang, banyak bergantung kepada pengalaman pembelajaran untuk menyediakan pelajar-pelajar kita untuk mengamalkan undang-undang, dan masyarakat yang mesra dan menyokong.

Ditubuhkan pada Carlisle, Pennsylvania, pada tahun 1834, Dickinson Undang-undang adalah undang-undang sekolah yang tertua di Pennsylvania dan kelima tertua di negara ini. Sejak 182 tahun yang lalu, graduan Dickinson Law telah merangkumkan negara yang paling terkenal peguam, hakim, kerajaan dan pemimpin korporat, dan pendidik undang-undang. penggabungan 1997 kami dengan Penn State berkembang reputasi, rangkaian, dan ijazah bersama program-melengkapi warisan Dickinson Law sebagai peneraju inovatif dalam pendidikan pengalaman kami.

Untuk memastikan kami dapat menyediakan latihan tangan untuk pelajar kami, Undang-undang Dickinson telah dihadkan oleh setiap LL.M. kohort pada 20 pelajar. Ini saiz kelas sengaja kecil memastikan agar para pelajar mendapat perhatian fokus daripada fakulti, menjamin banyak peluang untuk belajar dalam tetapan amalan, dan memenuhi janji sekolah undang-undang untuk kedudukan terbaik pelajar untuk mendapatkan pekerjaan dalam pasaran yang kompetitif.

Prinsip teras

Fakulti Undang-undang Dickinson Penn Negeri telah menerima pakai prinsip-prinsip teras yang berikut, yang mencerminkan dan membimbing nilai dan aspirasi institusi itu: 1. Terletak hak pada pelajar-pelajar kita seluruh julat kemahiran lawyering konkrit perlu untuk paling berkesan melaksanakan sebagai profesional undang-undang di, peringkat negeri, kebangsaan, rentas negara, dan antarabangsa pada abad ke dua puluh satu.

 1. Untuk melibatkan diri dalam satu usaha yang berterusan untuk pengetahuan dan kebijaksanaan yang kita berkongsi bukan sahaja dengan pelajar-pelajar kita tetapi juga dengan profesional undang-undang, ulama, pembuat dasar, dan lain-lain, selaras dengan peranan Penn State sebagai universiti penyelidikan bertaraf dunia.
 2. Untuk rela menyumbang perkhidmatan kami kepada universiti dan tempatan, negeri, negara, dan usaha-usaha antarabangsa untuk meningkatkan pemahaman global, kehidupan dan kesejahteraan pelajar-pelajar kita, dan dunia di mana mereka akan hidup.
 3. Berusaha, setiap hari, untuk memupuk semangat kejiranan dan saling menyokong antara dan di kalangan fakulti, pelajar dan kakitangan, dan dalam interaksi kita di luar sekolah undang-undang.

Kurikulum

LL.M. The program ialah 24 kredit, satu kursus tahun akademik pengajian. Pelajar perlu mendaftar dalam sekurang-kurangnya 12 kredit setiap semester dan boleh mendaftar dalam tidak lebih daripada 17 kredit setiap semester. kursus asas program ini memperkenalkan anda kepada metodologi analisis kami yang unik. Pelajar kemudian boleh memilih kursus daripada kurikulum "Peguam As ..." kami dibahagikan dengan bidang pengkhususan pengajian, dan mencipta lagu peribadi berdasarkan bidang yang diminati.

LL.M. pelajar boleh mendaftarkan diri dalam pelbagai kursus yang ditawarkan dalam kurikulum sekolah undang-undang, termasuk kursus pengajaran terfokus dalam salah satu bidang khusus di bawah:

 • Advokasi dan Litigasi
 • Timbang tara, pengantaraan dan Perundingan
 • Undang-undang perniagaan
 • Undang-undang Perlembagaan dan Pentadbiran
 • Undang-undang Jenayah dan Prosedur
 • Undang-undang Keselamatan
 • Undang-undang Faedah Awam
 • Undang-undang cukai
 • Undang-undang Elder

LL.M. Pembelajaran Bebas dan Pembelajaran Experiential

LL.M. pelajar boleh mengambil kursus kajian bebas sehingga 3 kredit dalam mana-mana satu semester, dan tidak lebih daripada sejumlah 4 kredit dalam tempoh dua semester LL.M. yang program.

Dengan kelulusan Dekan Bersekutu untuk Hal Ehwal Akademik, LL.M. pelajar boleh mendaftar dalam kursus pembelajaran pengalaman yang ditawarkan di sekolah undang-undang, termasuk program pro bono, klinikal dan magang.

LL.M. pelajar boleh memohon untuk tinggal untuk semester ketiga pengajian undang-undang dengan niat untuk melengkapkan program pembelajaran berasaskan pengalaman atau membuat persediaan untuk peperiksaan bar Amerika Syarikat.

Latihan

Kerana sekolah Dickinson Law terletak kurang daripada 20 batu dari ibu negeri dan kurang daripada dua jam dari Washington, DC, pelajar-pelajar kita mempunyai peluang untuk pelatih dengan firma-firma undang-undang negara; agensi-agensi kerajaan di peringkat tempatan, negeri dan persekutuan; syarikat-syarikat swasta; dan organisasi-dan bukan keuntungan dengan berbuat demikian, untuk mendapatkan rasa masyarakat undang-undang bandar, pinggir bandar dan luar bandar.

Semester-in-Amalan

pelajar Dickinson Law mempunyai peluang untuk terus peralihan mereka daripada pelajar berjanji untuk mengamalkan peguam dengan mengambil bahagian di Sekolah Undang-undang ini Semester-in-Amalan. Program-program ini mendalam membolehkan pelajar menghabiskan satu semester bekerja sepenuh masa dalam pelbagai tetapan undang-undang di Harrisburg, Pennsylvania; Washington DC; atau tempat antarabangsa. Penempatan yang lalu telah termasuk:

 • Tribunal Jenayah Antarabangsa bagi bekas Yugoslavia (The Hague, Belanda)
 • Pesuruhjaya Bangsa-Bangsa Bersatu Bagi Orang Pelarian (Cape Town, Afrika Selatan)
 • Persatuan Peguam Antarabangsa (London)
 • Human Rights Watch
 • Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri
 • Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat
 • US Department of Justice, Bahagian Penguatkuasaan Alam Sekitar
 • Jabatan Keadilan, Hak Asasi Manusia dan Pendakwaan Khas Seksyen
 • Jabatan Perbendaharaan, Pejabat Kawalan Aset Asing
 • Pekerjaan Saksama Suruhanjaya Peluang US
 • Projek Kerajaan Pengawasan (pemberi maklumat agensi sokongan)
 • Pennsylvania Pejabat Peguam Negara
 • Negeri Sistem Pennsylvania Pengajian Tinggi
 • Pusat Undang-undang YWCA Keganasan Rumah Tangga

Fakulti

pelajar Dickinson Law belajar daripada fakulti sepenuh masa yang tersendiri dan khusus dilengkapi dengan fakulti adjung mengamalkan peguam dan hakim. Lebih penting lagi, semua ahli fakulti sepenuh masa telah menghabiskan tahun mengamalkan undang-undang, dan mereka terus melibatkan diri di peringkat kebangsaan dan antarabangsa dengan profesion undang-undang melalui pro bono tindakan undang-undang, pengantaraan, penasihat, dan kesarjanaan.

Fakulti ini percaya bahawa misi ilmiah dan pengajaran mereka perlu menjadi pelengkap. Sebagai ulama yang terlibat, mereka menerima bahawa mempunyai pemahaman yang kukuh teori adalah amat diperlukan untuk keupayaan pelajar kita untuk beroperasi profesional sebagai undang-undang dalam persekitaran undang-undang yang semakin global, pelbagai, dan canggih yang.

Fakulti ini sepenuhnya komited kepada masyarakat dan untuk menyokong kejayaan pelajar-pelajar kita. Lama sebelum ia menjadi tren, fakulti memeluk dasar pintu terbuka yang menggalakkan pelajar untuk berhenti oleh pejabat fakulti tanpa temu janji yang dijadualkan.

Kepentingan Awam dan Pro Bono

Peraturan Etika Profesional memaksa setiap peguam, tanpa mengira bidang amalan mereka, untuk menyediakan perkhidmatan undang-undang kepada kurang diwakili. Dickinson Law menyokong keperluan ini dan percaya bahawa membantu yang kurang bernasib baik adalah salah satu bahagian yang paling bermanfaat daripada tugas seorang peguam. Undang-undang sekolah Miller Center Pro Bono Program memastikan agar para pelajar mempunyai peluang untuk melibatkan diri dalam kerja-kerja pro bono kepentingan awam seawal semester pertama mereka. Dickinson Law pembiayaan anugerah persekutuan untuk kerja-kerja musim panas kepentingan awam, dan pelajar Bridge Fellowship dan Bayaran Balik Pinjaman Program Bantuan bantuan sekolah untuk meneruskan sepenuh masa kerja kepentingan awam selepas tamat pengajian

Komuniti Inclusive

Kami percaya bahawa kepelbagaian memperkaya pengalaman pendidikan semua orang. Kami adalah seperti yang dilakukan kepada orang yang mengundang pelbagai budaya dan gaya hidup kerana kami adalah untuk menyediakan mereka untuk menjadi generasi akan datang peguam amalan-siap. Sebagai sebuah masyarakat yang inklusif, Dickinson Law mentakrifkan kepelbagaian meluas untuk memasukkan kaum dan etnik minoriti, wanita, individu kurang upaya, ahli-ahli masyarakat LGBTQ yang, veteran, pelajar generasi pertama, pelajar dewasa, dan mana-mana orang lain yang telah mengalami subordinasi, terpinggir, atau pengasingan dalam komuniti akademik kerana status identiti mereka.

Kami gembira untuk menyokong pelbagai organisasi pertalian pelajar, seperti:

 • Black Persatuan Pelajar Undang-undang (BLSA)
 • Latino / a Persatuan Pelajar Undang-undang (LLSA)
 • Tentera Law Caucus (MLC)
 • Outlaw (persatuan pelajar LGBTQ)
 • Undang-undang Kaukus Wanita (WLC)

Selain itu, kursus teras Dickinson Law mengintegrasikan pelbagai perspektif dan memeriksa perkaitan kepelbagaian undang-undang, proses undang-undang, dan amalan. Melalui tawaran kurikulum Sekolah Undang-undang ini dan aktiviti kurikulum mereka, pelajar Dickinson Law mampu untuk membangunkan kompetensi budaya dan lebih memahami pandangan minoriti.

Rangkaian Alumni

Bukan sahaja anda akan menjadi sebahagian daripada warisan undang-undang Dickinson Law lama ini dan bangga, tetapi anda juga akan menjadi ahli rangkaian alumni Penn State lebih daripada 700,000-rangkaian alumni yang paling aktif dan membayar alumni di dunia. Undang-undang Dickinson mempunyai LL.M. alumni yang bekerja di seluruh dunia.

Kemudahan

rumah bersejarah yang telah diubahsuai sepenuhnya Dickinson Law dalam Carlisle, Pennsylvania, telah sengaja direka untuk melanjutkan komitmen Sekolah Undang-undang kepada masyarakat. Kemudahan LEED ini mempunyai bilik darjah state-of-the-art dan bilik seminar; sebuah mahkamah moot tandatangan dengan balai cerap 200 tempat duduk; sebuah bilik mesyuarat perundangan; tiga tingkat H. Laddie Montague, Jr. Perpustakaan Undang-undang; bilik golongan pengajian; Commons Ridge; halaman yang; dan kafe. Semua bilik darjah dilengkapi dengan teknologi audiovisual canggih yang membolehkan pelajar dan profesor untuk berkomunikasi dalam masa sebenar dengan rakan-rakan dan profesional di seluruh dunia.

Perkhidmatan Kerjaya

Untuk membantu pelajar berunding pasaran kerja yang mencabar hari ini, Dickinson Law menawarkan beberapa sumber yang pergi atas dan di luar perkhidmatan kerjaya tradisional. Jaringan luas alumni setia dari kedua-dua Penn State dan Undang-undang Dickinson berkomitmen untuk membantu pelajar-pelajar kita berjaya dalam profesion mereka yang dikehendaki. graduan Dickinson Law menikmati kerjaya yang memuaskan di kawasan pelbagai amalan undang-undang, dan juga dalam perniagaan dan industri, kerajaan, dan ahli akademik.

Bantuan Kewangan dan Biasiswa

Sebilangan besar biasiswa berasaskan merit disediakan untuk mencapai LL.M. calon. LL.M. tuisyen program, yuran, dan anggaran belanja disenaraikan di Laman web Undang-undang Dickinson.

LL.M. Kemasukan

The LL.M. Jawatankuasa Kemasukan di Dickinson Law, Penn State mengkaji permohonan yang lengkap secara berterusan. Walaupun Jawatankuasa Kemasukan cuba memaklumkan pemohon yang failnya tidak lengkap, akhirnya tanggungjawab pemohon untuk memastikan permohonannya tepat pada masanya. Walaupun kebanyakan pelajar berusaha mendaftar pada semester musim gugur (Ogos), Undang-undang Dickinson Penninson menawarkan pilihan untuk memulakan LL.M. program pada semester musim bunga (Januari). Keputusan mengenai bantuan kewangan dan biasiswa untuk Penninson Undang-undang Dickinson LL.M. program dilancarkan secara bergilir, dan ikuti pemberitahuan kemasukan ke LL.M. program.

LL.M. kohort disimpan dengan sengaja kecil dengan tidak lebih daripada 20 pelajar untuk memupuk interaksi yang lebih besar dengan pelajar JD dan fakulti sekolah undang-undang, serta hakim dan peguam di kawasan Harrisburg dan Washington, DC.

Penn State University adalah konsisten disenaraikan antara institusi penyelidikan dan pengajaran terbaik di dunia. Datang bersama kami di Undang-undang Dickinson di Penn State!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai LL.M. Program di Penn State Dickinson Law, hubungi Penyelaras Program Antarabangsa, Sarah Guillén.

This school offers programs in:
 • English

Lihat Law LLM »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

Sarjana Undang-undang

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Carlisle

The LL.M. Program di Penninson Law State Law memberikan para pelajar dan peguam terlatih di luar Amerika Syarikat untuk memahami sistem undang-undang Amerika. Kursus asas program memperkenalkan anda kepada metodologi analitik yang unik. Pelajar kemudian boleh memilih kursus dari kurikulum "Lawyer As ..." kami dibahagikan dengan bidang pengajian khusus, dan membuat trek peribadi berdasarkan bidang minat. [+]

The LL.M. Program di Penninson Law State Law memberikan para pelajar dan peguam terlatih di luar Amerika Syarikat untuk memahami sistem undang-undang Amerika. Kursus asas program memperkenalkan anda kepada metodologi analitik yang unik.

Untuk memastikan kami dapat menyediakan latihan tangan untuk pelajar kami, Undang-undang Dickinson telah dihadkan oleh setiap LL.M. kohort pada 20 pelajar. Saiz kelas yang sengaja kecil ini memastikan pelajar mendapat tumpuan dari fakulti, menjamin peluang yang banyak untuk belajar dalam tetapan amalan, dan memenuhi janji sekolah undang-undang untuk meletakkan kedudukan terbaik para pelajarnya untuk mendapatkan pekerjaan di pasaran yang kompetitif.

... [-]

Contact
Alamat lokasi
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Media sosial