Penn State Dickinson Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Undang-undang Dickinson Negeri Penn adalah komited untuk menghasilkan peguam-peguam sedia-siap yang dilengkapi dengan pengetahuan doktrin, kemahiran praktikal, dan kompetensi extralegal yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam pasaran undang-undang global yang semakin global. Keistimewaan pendidikan Undang-undang Dickinson adalah kurikulum inovatif yang, dari hari pertama sekolah undang-undang, sangat bergantung kepada pembelajaran pengalaman untuk mempersiapkan pelajar kita untuk mengamalkan undang-undang, dan masyarakat yang ramah dan menyokong. Ditubuhkan di Carlisle, Pennsylvania, pada tahun 1834, Undang-undang Dickinson adalah sekolah undang-undang tertua di Pennsylvania dan kelima tertua di negara ini. Sepanjang 182 tahun yang lalu, graduan Undang-undang Dickinson telah memasukkan peguam, hakim, pemimpin kerajaan dan korporat yang paling terkenal, dan pendidik undang-undang. Penggabungan tahun 1997 dengan Penn State memperluaskan reputasi, rangkaian, dan program gelar bersama-melengkapkan legasi Undang-undang Dickinson sebagai pemimpin inovatif dalam pendidikan pengalaman. Untuk memastikan kami dapat menyediakan latihan tangan untuk pelajar kami, Undang-undang Dickinson telah dihadkan oleh setiap LL.M. kohort pada 20 pelajar. Saiz kelas yang sengaja kecil ini memastikan pelajar mendapat tumpuan dari fakulti, menjamin peluang yang banyak untuk belajar dalam tetapan amalan, dan memenuhi janji sekolah undang-undang untuk meletakkan kedudukan terbaik para pelajarnya untuk mendapatkan pekerjaan di pasaran yang kompetitif.

Prinsip Teras Fakulti Undang-undang Dickinson Negeri Dickinson telah mengadopsi prinsip teras berikut, yang mencerminkan dan membimbing nilai-nilai dan aspirasi institusi:

1. Untuk melengkapkan pelajar kami, pelbagai kemahiran penyaluran konkrit yang perlu untuk bertindak dengan berkesan sebagai profesional undang-undang di peringkat tempatan, negeri, negara, transnasional dan antarabangsa pada abad kedua puluh satu.

2. Untuk melibatkan diri dalam pencarian yang berterusan untuk pengetahuan dan kebijaksanaan yang kita kongsi tidak hanya dengan pelajar-pelajar kita tetapi juga dengan profesional undang-undang, sarjana, penggubal dasar, dan lain-lain, selaras dengan peranan Penn State sebagai universiti penyelidikan bertaraf dunia.

3. Memberi sumbangan secara sukarela kepada universiti dan usaha tempatan, negeri, nasional dan antarabangsa untuk meningkatkan pemahaman global, kehidupan dan kesejahteraan pelajar kita, dan dunia di mana mereka akan hidup.

4. Untuk berusaha, setiap hari, untuk meningkatkan rasa masyarakat dan sokongan bersama di antara dan di antara fakulti, pelajar, dan kakitangan, dan dalam interaksi kami di luar sekolah undang-undang.

Kurikulum

The LL.M. program adalah 24 kredit, kursus pengajian tahun akademik. Pelajar mesti mendaftar sekurang-kurangnya 12 kredit setiap semester dan boleh mendaftar dalam tidak lebih daripada 17 kredit setiap semester. Kursus asas program memperkenalkan anda kepada metodologi analitik yang unik. Pelajar kemudian boleh memilih kursus dari kurikulum "Lawyer As ..." kami dibahagikan dengan bidang pengajian khusus, dan membuat trek peribadi berdasarkan bidang minat. LL.M. pelajar boleh mendaftarkan diri dalam pelbagai kursus yang ditawarkan dalam kurikulum sekolah undang-undang, termasuk kursus pengajaran terfokus dalam salah satu bidang khusus di bawah:

 • Timbangtara, Pengantaraan dan Rundingan
 • Undang-undang perniagaan
 • Undang-undang Perlembagaan dan Pentadbiran
 • Undang-undang dan Prosedur Jenayah
 • Undang-undang Siber, Privasi Data
 • Undang-undang Penatua
 • Undang-undang dan Dasar Kesihatan
 • Harta Intelek
 • Advokasi Percubaan Antarabangsa
 • Undang-undang Faedah Awam
 • Undang-undang Keselamatan
 • Undang-undang cukai
 • Advokasi Percubaan dan Litigasi

112723_cropped.png

LL.M. Kajian Bebas dan Pembelajaran Pengalaman LL.M. pelajar boleh mengambil kursus pengajian bebas sehingga 3 kredit dalam satu semester, dan tidak lebih daripada 4 kredit selama dua semester LL.M. program. Dengan kelulusan Dekan Bersekutu untuk Hal Ehwal Akademik, LL.M. pelajar boleh mendaftar dalam kursus pembelajaran pengalaman yang ditawarkan di sekolah undang-undang, termasuk program pro bono, klinikal dan magang. LL.M. pelajar boleh memohon untuk menjalani semester ketiga kajian undang-undang dengan niat untuk menyempurnakan program pembelajaran pengalaman atau bersiap untuk peperiksaan bar AS.

Magang kerana Sekolah Undang-undang Dickinson terletak kurang dari 20 batu dari ibu negara dan kurang dari dua jam dari Washington, DC, pelajar kami mempunyai peluang untuk bekerja dengan firma undang-undang negara; agensi kerajaan di peringkat tempatan, negeri dan persekutuan; syarikat swasta; dan pertubuhan bukan untung-dan dengan berbuat demikian, untuk mendapatkan rasa masyarakat komuniti bandar, pinggir bandar dan luar bandar.

Semester-dalam-Latihan Para pelajar Undang-undang Dickinson mempunyai peluang untuk meneruskan peralihan mereka dari pelajar yang menjanjikan kepada peguam berlatih dengan berpartisipasi dalam Semester Amalan Sekolah Undang-Undang. Program-program mendalam ini membolehkan pelajar menghabiskan satu semester bekerja sepenuh masa dalam pelbagai pengaturan undang-undang di Harrisburg, Pennsylvania; Washington DC; atau tempat antarabangsa. Peletakan yang lalu telah dimasukkan:

 • Tribunal Jenayah Antarabangsa untuk Bekas Yugoslavia (The Hague, Belanda)
 • Pesuruhjaya Tinggi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu untuk Pelarian (Cape Town, Afrika Selatan)
 • Persatuan Bar Antarabangsa (London)
 • Human Rights Watch
 • Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri
 • Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS
 • Jabatan Keadilan AS, Seksyen Penguatkuasaan Alam Sekitar
 • Jabatan Kehakiman AS, Hak Asasi Manusia dan Seksyen Pendakwaan Khas
 • Jabatan Perbendaharaan AS, Kawalan Aset Pejabat
 • Suruhanjaya Peluang Peluang Pekerjaan AS
 • Projek Pengawasan Kerajaan (agensi advokat pemberi maklumat)
 • Pejabat Peguam Negara Pennsylvania
 • Sistem Pengajian Tinggi Negeri Pennsylvania
 • Pusat Perundangan Kekerasan Rumah Tangga YWCA

Pelajar Undang-undang Fakulti Dickinson belajar daripada fakulti sepenuh masa yang tersendiri dan berdedikasi yang dilengkapkan oleh fakulti tambahan jurulatih dan hakim yang mengamalkan. Secara ketara, semua ahli fakulti sepenuh masa telah menghabiskan tahun mengamalkan undang-undang, dan mereka terus melibatkan diri secara nasional dan antarabangsa dengan profesion undang-undang melalui litigasi pro bono, pengantaraan, jawatankuasa penasihat, dan biasiswa. Fakulti percaya bahawa misi ilmiah dan pengajaran mereka harus saling melengkapi. Sebagai ulama yang berpengalaman, mereka menerima bahawa pemahaman teori yang kukuh adalah sangat diperlukan untuk keupayaan pelajar kita untuk beroperasi sebagai profesional undang-undang dalam persekitaran undang-undang yang semakin global, pelbagai, dan canggih. Fakulti adalah komited sepenuhnya kepada komuniti dan menyokong kejayaan pelajar kami. Lama sebelum menjadi popular, fakulti memeluk dasar terbuka yang menggalakkan para pelajar berhenti di pejabat fakulti tanpa pelantikan berjadual.

Kepentingan Awam dan Pro Bono Kaedah-Kaedah Perilaku Profesional mewajibkan setiap peguam, tanpa mengira bidang amalannya, untuk menyediakan perkhidmatan undang-undang kepada yang kurang mewakili. Undang-undang Dickinson menyokong syarat ini dan percaya bahawa membantu golongan yang kurang bernasib baik adalah salah satu bahagian yang paling bermanfaat dalam pekerjaan seorang peguam. Program Miller Center Pro Bono School of Law memastikan pelajar mempunyai peluang untuk melibatkan diri dalam pekerjaan kepentingan pro bono seawal semester pertama mereka. Pembiayaan persaudaraan Dickinson untuk kerja-kerja awam awam musim panas, dan Program Bantuan Pembayaran Pinjaman Fellowship dan Pinjaman sekolah membantu pelajar untuk mengejar pekerjaan kepentingan awam sepenuh masa apabila tamat pengajian.

112721_Studentorgfair2.jpg


Persatuan Pelajar Undang-undang Hitam (BLSA) Komuniti Terpadu Kami percaya bahawa kepelbagaian memperkaya pengalaman pendidikan setiap orang. Kami adalah sebagai komited untuk mengalu-alukan orang-orang pelbagai budaya dan gaya hidup kerana kami menyediakan mereka untuk menjadi generasi pengacara yang sedia ada yang praktikal. Sebagai komuniti yang inklusif, Undang-undang Dickinson mentakrifkan kepelbagaian secara meluas untuk merangkumi perkauman dan etnik minoriti, wanita, individu kurang upaya, anggota masyarakat LGBTQ, veteran, pelajar generasi pertama, pelajar dewasa, dan orang lain yang mengalami subordinasi, peminggiran, atau pengasingan dalam komuniti akademik kerana status identiti mereka. Kami gembira dapat menyokong pelbagai pertubuhan pertalian pelajar, seperti:

 • Latino / Persatuan Pelajar Undang-Undang (LLSA)
 • Kaukus Undang-undang Ketenteraan (MLC)
 • OutLaw (persatuan pelajar LGBTQ)
 • Kaukus Undang-undang Wanita (WLC)

Selain itu, kursus teras Dickinson Law mengintegrasikan pelbagai perspektif dan meneliti kepelbagaian kepelbagaian kepada undang-undang, proses undang-undang, dan amalan. Melalui penawaran kurikulum Sekolah Undang-undang dan aktiviti ekstrakurikulernya, pelajar-pelajar Undang-undang Dickinson dapat mengembangkan kecekapan budaya dan lebih memahami pandangan-pandangan minoriti.

Rangkaian Alumni Bukan sahaja anda akan menjadi sebahagian daripada warisan Undang-undang Dickinson Law lama dan bangga ini, tetapi anda juga akan menjadi ahli rangkaian alumni Penn State lebih daripada 700,000-rangkaian alumni yang aktif dan membayar alumni di dunia. Undang-undang Dickinson mempunyai LL.M. alumni yang bekerja di seluruh dunia.

Kemudahan Rumah bersejarah yang telah diubahsuai sepenuhnya di Carlisle, Pennsylvania, telah sengaja direka untuk melanjutkan komitmen Sekolah Undang-undang kepada komuniti. Kemudahan bersertifikat LEED ini mempunyai bilik-bilik kelas dan bilik seminar yang canggih; ruang sidang pengundian dengan pemerhatian 200 tempat duduk; bilik pendengaran perundangan; perpustakaan tiga hayat H. Laddie Montague, Jr.; bilik belajar kumpulan; Ridge Commons; sebuah halaman; dan kafe. Semua bilik darjah dilengkapi dengan teknologi audiovisual yang canggih yang membolehkan pelajar dan profesor berkomunikasi dalam masa nyata dengan rakan-rakan dan profesional di seluruh dunia.

Perkhidmatan Kerjaya Untuk membantu pelajar merundingkan pasaran pekerjaan yang mencabar hari ini, Dickinson Law menawarkan sejumlah sumber yang melangkaui dan melangkaui perkhidmatan kerjaya tradisional. Jaringan luas alumni setia dari kedua-dua Penn State dan Undang-undang Dickinson berkomitmen untuk membantu pelajar-pelajar kita berjaya dalam profesion mereka yang dikehendaki. Graduan Undang-undang Dickinson menikmati kerjaya yang bermanfaat dalam pelbagai bidang amalan undang-undang, serta dalam perniagaan dan industri, kerajaan, dan akademik.

Bantuan Kewangan dan Biasiswa Sejumlah terhad biasiswa merit disediakan untuk mencapai LL.M tinggi. calon. LL.M. tuisyen program, yuran, dan belanja anggaran disenaraikan di laman web Undang-undang Dickinson .

LL.M. Kemasukan LL.M. Jawatankuasa Kemasukan di Dickinson Law, Penn State mengkaji permohonan yang lengkap secara berterusan. Walaupun Jawatankuasa Kemasukan cuba memaklumkan pemohon yang failnya tidak lengkap, akhirnya tanggungjawab pemohon untuk memastikan permohonannya tepat pada masanya. Walaupun kebanyakan pelajar berusaha mendaftar pada semester musim gugur (Ogos), Undang-undang Dickinson Penninson menawarkan pilihan untuk memulakan LL.M. program pada semester musim bunga (Januari). Keputusan mengenai bantuan kewangan dan biasiswa untuk Penninson Undang-undang Dickinson LL.M. program dilancarkan secara bergilir, dan ikuti pemberitahuan kemasukan ke LL.M. program. LL.M. kohort disimpan dengan sengaja kecil dengan tidak lebih daripada 20 pelajar untuk memupuk interaksi yang lebih besar dengan pelajar JD dan fakulti sekolah undang-undang, serta hakim dan peguam di kawasan Harrisburg dan Washington, DC. Penn State University secara konsisten berada di kedudukan antara institusi penyelidikan dan pengajaran terulung di dunia. Datang bersama kami di Undang-undang Dickinson di Penn State! Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai LL.M. Program di Penn State Dickinson Law , hubungi Penyelaras Program Antarabangsa, Sarah Guillén.

Lokasi

Carlisle

Alamat
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, Amerika Syarikat