Pepperdine University School of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Terima kasih kepada fakulti dan program yang diiktiraf secara nasional dan lokasi yang benar-benar menginspirasi, kajian undang-undang di Pepperdine University adalah satu pengalaman yang hebat. Ketahui mengapa Pepperdine mempersiapkan anda untuk kerjaya undang-undang dengan cara tiada sekolah lain boleh dengan meneroka atribut unik kami.

Pembelajaran Experiential

Kami melatih anda bukan sahaja untuk "berfikir seperti peguam," tetapi untuk berlatih sebagai satu. Peringkat ke-8 di negara ini (ranking kedua ke-2 di California) oleh Jurist Nasional untuk pembelajaran pengalaman, Pepperdine tidak semata-mata menanggapi pendapat umum yang sekolah-sekolah undang-undang perlu mengajar kemahiran penting; kami secara aktif membantu memimpin pertuduhan untuk memperdalam pendidikan undang-undang.

Perhatian peribadi

Amalan undang-undang hari ini memerlukan kemahiran komunikasi, piawaian etika, dan stamina yang pelajar tahun pertama sering belum berkembang.

Institut Pengajian Profesional Parris yang berjuta-juta dolar AS baru ini mula menilai dan melengkapkan pelajar menjadi profesional pada hari pertama mereka di kampus.

Mentoring dan Pengajaran Berkualiti

Profesor kami mempunyai fokus dua penyelidikan / pengajaran. Tinjauan Princeton baru-baru ini menduduki fakulti kami yang terbaik ke-6 di negara ini dengan skor tertinggi untuk aksesibiliti.

Pakar Diiktiraf di peringkat kebangsaan

Terima kasih kepada nisbah fakulti pelajar rendah kami, para pelajar kami mendapat bimbingan dari sarjana dan pakar yang diterbitkan di lapangan.

Program yang Direka untuk Amalan

Kami menawarkan program ijazah dan bidang khusus untuk memenuhi matlamat peribadi dan profesional. Pilihan ijazah bersama kami ditawarkan bersempena dengan sekolah peringkat tertinggi Pepperdine untuk perniagaan, ketuhanan, dan dasar awam.

 • 1 Ijazah Sarjana
 • 3 Juris Doctor options
 • 7 pilihan LLM
 • 5 Institut
 • 5 program sijil
 • 5 Persembahan Ijazah Bersama
 • 10 Klinik Dalam Rumah

Institut Straus untuk Penyelesaian Pertikaian

Sebagai pengantaraan, penimbangtaraan, dan rundingan terus meletup populariti dalam litigasi dan hal ehwal antarabangsa, Institut Straus Pepperdine untuk Penyelesaian Pertikaian merayakan satu tahun ke-13 yang belum pernah terjadi sebelumnya sebagai program penyelesaian pertikaian terulung di negara ini dengan melancarkan kepekatan LLM baru dalam arbitrase antarabangsa.

Tempat Diilhamkan untuk Pengajian

Nikmatilah keseronokan bandar yang pantas dengan persekitaran yang aman di Malibu. Terletak hanya 35 km barat laut Los Angeles - hab yang berkembang maju untuk amalan undang-undang dan budaya antarabangsa - kampus 830-hektar kami menawarkan pemandangan perpustakaan dan 40,000 kaki persegi perpustakaan.

Tempat Kepercayaan

Pepperdine merayakan warisan Kristiannya dan hakikat bahawa asas semacam itu boleh membuka dialog dan bukannya menamatkannya. Fakulti kami termasuk mengamalkan ahli dari pelbagai agama.

Institut Glazer untuk Pengajian Yahudi secara aktif memperluas perbincangan mengenai agama Yahudi dengan persidangan dan program luar negara.

Fokus kami pada Veteran

Pepperdine bukan sahaja menghormati mereka yang telah berkhidmat, tetapi secara aktif merekrut individu-individu ini untuk memahami tanggungjawab, komitmen, dan profesionalisme mereka. Pepperdine's Yellow Ribbon Program menyediakan veteran dengan tuisyen percuma.

Terdapat 32 veteran yang mendaftar untuk tahun akademik 2018-2019, dengan 6 orang veteran yang baru memulakan tahun 1L mereka.

Komuniti yang Meningkatkan Pengalaman

Di Pepperdine School of Law, kami mengumpulkan kelas memasuki pelbagai yang mencerminkan visi kami untuk kajian yang mencabar dan berjaya. Pepperdine Law adalah tempat rakan-rakan anda berdua mencabar dan menyokong anda.

 • Jumlah Pendaftaran JD: 482
 • Wanita: 52%
 • Kepelbagaian: 33%

LLM, MDR, dan Program Sijil

Program LLM Pepperdine dan Master dalam Penyelesaian Pertikaian (MDR) menarik pelajar dari seluruh dunia. Pelajar bervariasi dari graduan yang baru-baru ini kepada peguam dan hakim berpengalaman yang telah menghadiri atau bertukar untuk program ini dari China, Korea, Rusia, Greece, Moldova, Sepanyol, Pakistan, Jordan, United Kingdom, Jerman, Sweden dan banyak lagi.

Pepperdine telah menarik para ulama dari organisasi berprestij seperti Fulbright, Muskie, Organisasi Amerika Syarikat dan Yayasan Rotary.

Pelaburan dalam Nilai

Undang-undang Pepperdine terus meningkat dalam persepsi orang ramai - tiga daripada graduan kami telah disahkan sebagai hakim persekutuan dalam dua tahun terakhir dan kami hanya satu daripada 13 sekolah undang-undang yang mengalami peningkatan dalam permohonan tahun lepas; sebenarnya, hanya empat sekolah undang-undang yang lain menaikkan permohonan pada kadar yang lebih tinggi.

Kampus kami

Terletak di komuniti pantai Malibu, California, kampus Pepperdine University 830-acre telah menduduki kampus yang paling indah di negara ini oleh The Princeton Review.

Pepperdine Law terletak di kampus lepasan universiti dan menawarkan perpustakaan undang-undang 40 kaki persegi dengan pemandangan laut, serta bilik persidangan, bilik darjah, dewan makan, perkhidmatan teknologi yang mencukupi dan perumahan di kampus.

Jarak ke Los Angeles adalah manfaat tambahan. Dengan salah satu komuniti undang-undang yang paling mantap di dunia, bandar ini menawarkan akses kepada peluang belajar dan latihan dalam pelbagai bidang amalan - hartanah, undang-undang antarabangsa, hiburan dan sukan, untuk menamakan beberapa. Kedua-dua Malibu dan Los Angeles menawarkan budaya, makan, dan aktiviti rekreasi yang menyokong gaya hidup sihat di dekat salah satu pantai paling indah di dunia.

Mengalami Undang-Undang Pepperdine

Kami mengalu-alukan dan menggalakkan bakal pelajar untuk melawat kampus kami untuk melihat apa yang ditawarkan oleh Undang-undang Pepperdine. Lawatan harian kami termasuk:

 • Mempelajari pelbagai program Pepperdine Law dan komuniti yang kuat dengan mengambil lawatan yang diketuai pelajar semasa
 • Mengalami persekitaran pembelajaran intim kami dengan duduk di dalam kelas undang-undang tahun pertama yang diajar oleh salah seorang ahli fakulti kami
 • Perjumpaan satu sama lain dengan Kaunselor Kemasukan untuk mendapatkan soalan permohonan dan pertanyaan kemasukan anda
 • Menemukan sejauh mana tahap Pepperdine Law dapat membantu anda dalam usaha masa depan anda

Lokasi

Malibu

Alamat
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami