Suffolk University Law School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama lebih dari 100 tahun, Suffolk Law telah menghasilkan beberapa profesional undang-undang yang paling terkenal di negara ini. Dengan penekanan pada amalan dunia sebenar dan pembelajaran pengalaman, Suffolk Law adalah tempat yang tidak dapat ditandingi untuk memulakan, membina, dan melancarkan kerjaya dan kehidupan yang berjaya dalam undang-undang.


120465_suffolk1.jpgSebagai salah satu sekolah undang-undang terbesar di Amerika Syarikat, Suffolk Law mempunyai kurikulum yang luas yang menggabungkan asas akademis yang kuat dengan kepakaran dalam pelbagai bidang khusus. Pendidikan anda termasuk program pembelajaran hands-on, fakulti yang dikenali secara nasional dan pengamal undang-undang yang sebenar yang menjembatani teori dengan amalan untuk menyediakan pelajar untuk bekerja pada abad ke-21.

Misi

Suffolk University Law School , yang terletak di Boston, didedikasikan untuk mengalu-alukan pelajar dari semua latar belakang dan keadaan dan mendidik mereka untuk menjadi peguam yang berkemahiran tinggi dan beretika yang bersedia untuk berkhidmat dalam komuniti tempatan mereka, di seluruh negara, dan di seluruh dunia. Oleh kerana peranan peguam telah berkembang dan berkembang sejak penubuhan Suffolk pada tahun 1906, Sekolah Undang - undang bertujuan untuk membangunkan para pelajarnya kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan perubahan profesion dalam masyarakat yang semakin beragam, global dan berteknologi. Sebagai salah satu sekolah undang-undang terbesar di negara ini, Suffolk memenuhi cabaran itu dengan menyediakan pelajar dengan asas teras dalam pendidikan undang-undang, kelebihan kursus dan program, dan latihan yang sangat baik oleh fakulti yang pelbagai dan boleh diakses dengan beasiswa dan perkhidmatan kepada profesion dan komuniti mereka . Matlamat Suffolk adalah untuk menyediakan para pelajarnya dengan akses kepada pendidikan undang-undang yang sangat baik, menginspirasi komitmen keadilan, dan memberikan para graduan kesempatan untuk mencapai aspirasi karir mereka.

120466_suffolk2.JPG

Lokasi

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami