Baca keterangan rasmi

Seidman adalah sekolah perniagaan yang berkembang pesat yang terletak di tengah-tengah komuniti perniagaan Grand Rapids yang lebih besar. 68 PhD sepenuh masa fakulti berdedikasi untuk membantu pelajar dan rakan perniagaan kami berkembang dan berjaya.

Di Seidman, fokusnya adalah pada masa akan datang. Teknologi yang berubah abad ke-21 dipeluk dalam bilik darjah kami. Fakulti menyediakan pelajar kami untuk tempat mereka dalam persekitaran perniagaan global. Anda mungkin melihat laman ini sebagai pelajar siswazah atau siswazah atau anda mungkin salah seorang pemimpin perniagaan yang mahukan kepakaran fakulti atau sumber perniagaan kami.

Syarikat tempatan, nasional dan antarabangsa melibatkan fakulti Seidman dalam perkhidmatan perundingan kerana lebih daripada 90% memegang ijazah kedoktoran dan penyelidikan mereka muncul dalam jurnal perniagaan, majalah, seminar dan penerbitan perdagangan terkemuka. Fakulti dalam perniagaan melihat masa depan apabila mereka mengajar perniagaan, memberikan bantuan, dan membangunkan penyelidikan.

Bertekad untuk memenuhi keperluan komuniti perniagaan dengan menyediakan perkhidmatan maklumat, Perniagaan Kecil

Penyataan Visi

Untuk dikenali sebagai sumber pilihan graduan yang berpendidikan untuk menggunakan pendekatan kreatif, bersepadu, dan disiplin untuk perniagaan.

Kenyataan Misi

Seidman College of Business menyediakan persekitaran pembelajaran yang ketat, dengan tumpuan pelajar, komitmen serantau, dan perspektif global. Dalam pengajaran, biasiswa, dan aktiviti perkhidmatannya inovasi Kolej menggunakan pengetahuan dan mengintegrasikan konsep.

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Juri

Seidman College of Business, Grand Valley State University

The Seidman Kolej Perniagaan dan Michigan College University Negeri Undang-undang menawarkan dwi JD / MBA ... [+]

The Seidman Kolej Perniagaan dan Michigan College University Negeri Undang-undang menawarkan dwi JD / MBA dan JD / MST. Perkongsian itu membolehkan pelajar untuk memindahkan 12 kredit kursus siswazah Seidman ke Kolej MSU program JD Undang-undang dan 12 kredit JD kredit untuk program perniagaan siswazah yang sesuai, sekali gus mengurangkan jumlah bilangan jam kredit graduan perlu melengkapkan kedua-dua program dari 121 hingga 97. Pra-syarat untuk kedua-dua program mesti dipenuhi sebagai tambahan kepada 97 kredit siswazah. pelajar yang mengambil bahagian mesti memenuhi standard kemasukan setiap sekolah dan Allah memasukkannya ke dalam kedua-dua program sebelum mendaftar untuk kerja kursus yang akan dipindahkan ke program sama ada. ... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu