St. John’s University School of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Undang-undang St. John

Undang-undang St. John adalah masyarakat yang inklusif, menerima, dan mengalu-alukan yang mencerminkan kepelbagaian yang kaya di kampung halaman kami Queens, NY, "Borough Dunia." Dari bilik darjah untuk latihan magang dan klinikal di lapangan untuk belajar di luar negara, pelajar kami membangunkan kemahiran penyaluran, kepakaran yang disasarkan, dan sambungan profesional yang mereka perlukan untuk melengkapkan amalan-siap, semuanya dengan sokongan fakulti cemerlang kami, kaunselor karier yang berdedikasi, dan rangkaian alumni global. Hasil carian pekerjaan dan bar kami secara konsisten meletakkan kami di kalangan sekolah undang-undang New York yang teratas dan, apa jua kerjaya yang mereka pilih, para pelajar kami membawa bersama mereka nilai-nilai Vincentian St. John, pemahaman bahawa undang-undang adalah pekerjaan yang mereka dapat hidup dengan adil dan lebih baik dunia.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgPusat Pengajian Undang-undang St. John's University / Sekolah Undang-undang St. John's University

Misi

Selaras dengan Misi Vincentian Universiti St. John, Sekolah Hukum St. John bertujuan untuk: Mencapai kecemerlangan akademik melalui komitmen terhadap pengajaran yang ketat, penyelidikan ilmiah, dan aplikasi pengetahuan yang inovatif; Foster masyarakat yang pelbagai menekankan rasa hormat terhadap hak dan martabat setiap orang; Melibatkan pelajar untuk mencari punca ketidakadilan ekonomi dan sosial dan mencari penyelesaian yang boleh disesuaikan, berkesan dan konkrit; Endow graduan dengan kemahiran dan nilai yang diperlukan untuk penyertaan yang berjaya dalam profesion undang-undang global.

Sejarah kita

Sekolah Undang-undang Universiti St. John dibuka pada 28 September 1925. Ditubuhkan 55 tahun selepas pembukaan Universiti St. John oleh Komuniti Vincentian, sekolah pada mulanya mendedikasikan dirinya untuk mendidik anak-anak individu yang telah dinafikan akses kepada ekonomi dan peluang pendidikan. Dalam tahun pertama Sekolah Undang-undang, kelas diadakan di Terminal Bangunan di 50 Court Street, Brooklyn. Kelas-kelas yang dipenuhi dengan begitu cepat sehingga pengembangan diperlukan segera. Pada bulan Ogos 1926, sekolah menyewa ruang tambahan di bangunan jiran. Tidak lama kemudian, walaupun mereka melimpah dan sekolah memerlukan kemudahan baru untuk berkembang. Ia kemudiannya berpindah ke bangunan empat belas tingkat baru di 96 Schermerhorn Street di pusat bandar Brooklyn.

Sebagai aplikasi sekolah dan lepasan menaik taraf pada akhir 1960-an, seluruh Universiti mula sekali lagi merasa terkurung. Pada tahun 1970, Sekolah Undang-undang telah mengadakan majlis pecah tanah untuk bangunan barunya di Kampus Queens, di mana sebahagian besar universiti berdiri hari ini. Sekolah Undang-undang bergerak ke rumahnya yang baru pada tahun 1972-mencari ruang untuk lebih banyak bilik darjah, perpustakaan undang-undang yang luas, dan pejabat untuk fakulti yang semakin meningkat. Undang-undang St. John kemudian berkembang lagi, berkat kebaikan dermawan Leon Finley '29, '85HON, mewujudkan Dewan Finley. Melalui kemurahan hati Jerome '48, 84HON dan Maxine '98HON Belson, bangunan lama telah diubah suai. Bangunan gabungan, Belson dan Finley Hall, menyediakan kemudahan yang menarik dan luas untuk Sekolah Undang-undang.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgPusat Pengajian Undang-undang St. John's University / Sekolah Undang-undang St. John's University

Sekolah Undang-undang kini mempunyai lebih daripada 15,000 graduan hidup dan menarik pelajar dari lebih 200 kolej dan universiti di seluruh dunia. Badan pelajar semasa kira-kira 800 mewakili pelajar dari banyak latar belakang, semuanya telah cemerlang dalam institusi sarjana muda, dan kebanyakannya telah bekerja sebelum memulakan pengajian undang-undang mereka.

Undang-undang St. John menyediakan pendidikan yang luar biasa, berdasarkan asas penalaran, penulisan, kemahiran, dan etika. Pelajar memperoleh pengalaman melalui 19 pusat dan klinik Sekolah, mempelajari mata pelajaran canggih yang akan membantu mereka berjaya dalam profesi global dan teknologi hari ini, belajar di luar negara di kampus St. John di Eropah, dan menyumbang kepada pengeluaran dan penyebaran biasiswa undang-undang melalui jurnal dan penerbitan, semuanya semasa dipandu dan dibimbing oleh fakulti, pentadbiran, dan kakitangan yang berdedikasi.

Sekolah Undang-undang tanpa henti memberi tumpuan kepada hasil yang paling penting kepada pelajar, keluarga mereka, dan alumni. St John adalah kedudukan tertinggi di negeri ini untuk laluan bar dan pekerjaan, dan alumni menderma dengan banyak masa dan sumber mereka untuk membantu pelajar semasa. Fakulti sepenuh masa 43 menerbitkan di jurnal teratas negara dan telah menulis buku mengenai pelbagai subjek, semuanya sambil memenangi pujian daripada pelajar untuk kualiti pengajaran dan bimbingan mereka. Fakulti tambahan, yang terdiri daripada lebih dari 100 peguam dan hakim, mengajar mata pelajaran canggih dan menanamkan kurikulum dengan latihan kemahiran.

Dari permulaannya yang sederhana di Brooklyn, Sekolah Hukum St. John terus menyediakan peluang pendidikan, pelajar yang bergraduat sangat sesuai untuk menghadapi cabaran abad ke-21.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgPusat Pengajian Undang-undang St. John's University / Sekolah Undang-undang St. John's University

Lokasi

New York

Alamat
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami