Thomas Jefferson School of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

selamat datang

Misi kami adalah untuk menyediakan pendidikan undang-undang yang belum terima untuk berasaskan antarabangsa, badan pelajar yang pelbagai. Walaupun program JD kediaman kami telah wujud selama beberapa dekad, Siswazah Program talian kami adalah salah satu program yang paling lama berdiri sekolah undang-undang induk dalam talian ini di dunia. Kami telah dalam talian sejak tahun 2008.

TENTANG KITA

Thomas Jefferson Sekolah Undang-undang ini Siswazah Program telah kedudukan # 13 oleh graduateprograms.com, dan berusaha untuk mencapai kecemerlangan yang tertinggi.

Thomas Jefferson terkenal sangat mudah, bertaraf dunia fakulti kami. Kami juga menggunakan yang paling canggih kaedah pengajaran dalam talian boleh didapati di mana-mana pasaran.

AKADEMIK

Intelektual, Cemerlang, komprehensif dan Pelbagai Program Akademik

Thomas Jefferson Program Siswazah dalam talian Inovatif Undang-undang [Master of Law (LLM) dan Master of Science of Law (MSL)] mempunyai beberapa ciri-ciri berikut:

  1. Menumpukan perhatian dalam salah satu bidang berikut: Cukai, Perkhidmatan Kewangan dan Pengurusan Kekayaan, atau Pematuhan dan Pengurusan Risiko
  2. Lengkap dalam satu tahun
  3. 100% online, mudah untuk menyesuaikan jadual anda
  4. Ditawarkan melalui ABA sekolah undang-undang, dengan ABA persetujuan untuk program semua sarjana
  5. Tersedia untuk Peguam dan bukan Peguam

Lokasi

San Diego

Alamat
Thomas Jefferson School of Law, 1155 Island Avenue
CA 92101 San Diego, California, Amerika Syarikat