The Fletcher School, Tufts University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Berikan impak global seumur hidup

Selama lebih dari 85 tahun, Sekolah Undang-undang dan Diplomasi Fletcher telah berusaha untuk mendidik dan mempersiapkan individu untuk kedudukan kepemimpinan dan pengaruh nasional dan antarabangsa. Melalui pemahaman yang mendalam dan menyeluruh mengenai cabaran-cabaran yang paling mendesak di dunia, dan dengan prinsip-prinsip bimbingan yang saling menguntungkan, keamanan, dan keadilan, masyarakat kita berusaha untuk mengekalkan kestabilan dan kemakmuran masyarakat yang kompleks dan semakin global di abad ke-21.

Membentuk masa depan, bersama-sama

Pelajar, fakulti, dan siswazah The Fletcher School bekerja untuk memajukan warisan yang menggantikan perubahan yang kekal dan bermakna di dunia. Mereka terlibat dengan kerajaan, perniagaan, dan organisasi antarabangsa dengan perspektif global dan dalam usaha mencari esok yang lebih adil dan saksama.

Kemahiran khusus untuk dunia yang sentiasa berubah

Program dan kurikulum Fletcher dikerjakan dan diajarkan oleh pengamal hubungan internasional dengan pengalaman hidup - tidak hanya di dalam kelas tetapi di lapangan. Pendidikan siswazah yang sangat interdisiplin yang dimaklumkan oleh wawasan secara mendalam dan disokong oleh pelbagai peluang pengalaman menyediakan pelajar Fletcher dengan alat dan perspektif yang mereka perlukan untuk membuat perubahan walaupun iklim global yang paling bergolak.

Pelaburan dalam potensi anda

Kerjaya di arena antarabangsa dan dalam perkhidmatan kebaikan yang lebih besar bukan usaha kecil - dan bukannya pendidikan Fletcher. Tetapi mereka yang bersedia untuk melancarkan lengan mereka dan menumpukan diri kepada pengalaman yang ketat dan mendalam tidak lama lagi mendapati bahawa pendidikan bertaraf dunia, berasaskan kemahiran mempunyai faedah yang melampaui jauh dari ijazah siswazah; ia membuka pintu kepada peluang baru untuk kesan global yang berkekalan sepanjang hayat penuh karier yang sangat bermakna.

Pendidikan Dipandu Misi

Dunia telah berubah jauh sejak Sekolah Fletcher dibuka pada tahun 1933. Kami telah berkembang dan berkembang juga, tetapi misi teras kami masih tidak berubah: untuk mendidik para profesional yang komited untuk mengekalkan kestabilan dan kemakmuran yang kompleks, mencabar, dan semakin global masyarakat. Kami terus menyediakan pelajar cemerlang dalam kedudukan pengaruh, untuk memecahkan kerjaya baru di mana mereka berkhidmat kepada masyarakat tempatan, kebangsaan dan antarabangsa, dan meneruskan penyelesaian yang adil dan saling menguntungkan kepada beberapa cabaran yang paling sukar dikawal di dunia.

Didorong oleh misi, dibimbing oleh pelajar

Falsafah akademik Fletcher dibina atas kepercayaan bahawa para pelajar adalah yang terbaik untuk menentukan pengetahuan, kemahiran, dan kecekapan khusus yang mereka perlukan untuk berjaya. Setiap kursus pengajian individu disesuaikan untuk memenuhi minat dan objektif kerjaya tertentu.

Dengan lebih daripada 175 kursus dan 22 bidang pengajian (termasuk pilihan yang direka sendiri) yang ditawarkan setiap tahun, pelajar Fletcher jarang mencatatkan laluan akademik yang sama. Pilihan di Fletcher sama seperti minat dan aspirasi para pelajar kami.

Tahu dunia

Ketergantungan global adalah realiti asas kehidupan di abad ke-21. Dari rekonstruksikan masyarakat pasca-konflik dan memupuk pasaran dalam ekonomi sedang pesat membangun, menganalisis ancaman keselamatan dan mempromosikan hak asasi manusia, cabaran masa kini melampaui sempadan dan disiplin. Suatu tahap Fletcher menyediakan graduan untuk mengatasi politik, sosial, undang-undang, budaya, dan ekonomi cabaran yang biasa terjadi dengan masalah ini - memeriksa mereka dari setiap sudut landskap profesional global.

Bentuk masa depan

Sama ada menangani cabaran dasar antarabangsa seperti perubahan iklim atau penggerudian ke dalam isu-isu yang lebih terfokus seperti kesan jenayah transnasional pada proses damai, pendidikan Fletcher berorientasikan untuk menyelesaikan masalah dunia nyata. Ini bermakna mengambil pendekatan praktikal, dimaklumkan melalui pengetahuan dan pengalaman, tetapi juga mengambil langkah untuk mencerminkan dan bertanya soalan yang lebih mendalam.

Falsafah pendidikan kami, sementara berorientasikan impak, lebih daripada sekedar mencari penyelesaian kepada masalah yang jelas. Kami juga bercita-cita untuk memahami mengapa masalah wujud, dan dari perspektif mereka, mereka menjadi masalah, bermula dengan. Dengan memanfaatkan kedalaman pemahaman dan kerangka interdisipliner, pelajar kami mengembangkan perspektif yang benar-benar global yang membolehkan mereka menjadi pengamal hal ehwal antarabangsa yang bertanggungjawab dan berkesan.

Kepelbagaian dan Kemasukan di Fletcher

Sertai komuniti yang meraikan perbezaan

Kepelbagaian dan kemasukan adalah teras pengalaman Fletcher dan memainkan peranan penting dalam melengkapkan pelajar kita dengan perspektif global yang mereka perlukan untuk berkhidmat sebagai changemakers dan pemimpin. Komuniti kami dibina berdasarkan asas sokongan, rasa hormat, inklusi, dan kerjasama, dan kami percaya bahawa secara aktif mencari perspektif, budaya, dan pengalaman di luar kerangka rujukan kami sendiri adalah penting untuk benar-benar memahami isu-isu yang dihadapi dunia.

Di Fletcher, kami percaya bahawa kami menjadi lebih kuat oleh perbezaan kami dan perbezaan tersebut boleh membuka pintu kepada peluang baru untuk mewujudkan perubahan yang bermakna dan bermakna pada skala global.

Jadilah sebahagian daripada perbualan

Kami menganjurkan satu siri aktiviti dan acara sepanjang tahun untuk membantu memupuk pelbagai suara dan idea di seluruh kampus. Organisasi pelajar dan fakulti memberikan peluang untuk membina sambungan yang bermakna, dan kami telah membuat dasar untuk memastikan Fletcher adalah tempat yang selamat bagi setiap ahli komuniti kami.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Lokasi

Medford

Alamat
Packard Avenue,160
02155 Medford, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami