Baca keterangan rasmi

Sekolah undang-undang Amerika yang hebat di bandar Amerika yang hebat

Kolej Undang-undang Universiti Cincinnati adalah sumber yang jarang berlaku. Pendidikan undang-undang yang berpatutan dalam persekitaran bandar yang energik. Komuniti sekolah undang-undang yang kecil dan menyokong komitmen untuk kejayaan profesional anda. Sebuah syarikat akademik yang berbangga dengannya:

Pembelajaran Formatif

Cincinnati Law menyampaikan kurikulum inovatif yang diajarkan oleh fakulti yang luar biasa dan sekumpulan besar profesor tambahan yang membawa pengalaman berharga mereka ke bilik darjah. Dengan alumni yang mentor dan memberi nasihat kepada anda semasa anda membangun identiti profesional anda.

Fokus pada Pengalaman

Cincinnati Law mempunyai pelbagai jenis eksklusi, latihan, klinik, dan peluang lain yang memaksimumkan hubungan pelajar dengan dunia nyata dan keupayaan praktikal.

Perkongsian Komuniti

Di UC Law, kami menekankan penglibatan menyeluruh dengan komuniti Cincinnati - profesion undang-undang, mahkamah, kerajaan, perniagaan - dan menikmati kerjasama dan perkongsian dengan mereka yang membuat undang-undang, mengamalkan undang-undang, memohon undang-undang, dan bergantung kepada undang-undang.

Sambungan Global

UC Law adalah sebuah sekolah undang-undang global yang mempunyai peluang untuk pelajar belajar di luar negeri dan mendapat pengalaman kerja yang berharga di negara lain, untuk pelajar antarabangsa untuk mempelajari undang-undang AS, dan untuk melawati para sarjana undang-undang untuk menyelidiki dan bekerja bersebelahan dengan fakulti kami . Kami kini mempunyai peluang untuk pemohon LLM dari Jerman, Universiti Trento, Itali, dan banyak lagi untuk memohon biasiswa rakan kongsi. Sila email kami di uclawllm@ucmail.uc.edu untuk maklumat lanjut.

Misi dan Visi

Misi kami Misi Kolej Undang-undang Universiti Cincinnati adalah untuk mendidik dan memberi inspirasi kepada para pemimpin yang mengejar keadilan dan memajukan peranan undang-undang dalam masyarakat. Visi Kami Kami adalah komuniti pelajar, yang diketuai oleh fakulti yang komited untuk pengajaran, biasiswa dan perkhidmatan yang cemerlang. Kami berusaha mewujudkan persekitaran pembelajaran yang mengilhamkan keadilan, memupuk idea-idea yang beragam dan inovatif mengenai undang-undang dalam masyarakat, memupuk hubungan kerjasama, dan memberikan pengetahuan, nilai, dan kecekapan yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dunia.

Fakta pantas

Sekolah kita

 • 8.4 hingga 1 Nisbah Pelajar / Fakulti
 • 5 Jurnal
 • 7 Pusat dan Institut

Profil Kemasukan JD (Kelas 2018)

 • Memasuki saiz kelas: 101
 • Median LSAT: 155
 • Median UGPA: 3.59
 • Julat Umur: 20-47
 • Majors: 30
 • Universiti: 64

Profil Pendaftaran LLM (Kelas 2018)

 • Memasuki saiz kelas: 18
 • Dari 13 negara yang berlainan
 • Pelajar menumpukan kepada hak asasi manusia, undang-undang perniagaan, undang-undang jenayah
 • 80% menerima biasiswa UC Law

Ujian Bar

 • Penyediaan bar disediakan

Sejarah Sekolah Undang-undang

 • Ditubuhkan pada 1833 - Undang-undang UC adalah sekolah undang-undang tertua ke-4 di negara ini dan satu-satunya sekolah undang-undang di Ohio hingga tahun 1885.
 • Salah satu daripada 32 ahli piagam Persatuan Sekolah Undang-undang Amerika, ditubuhkan pada tahun 1900.
 • Kami adalah sekolah undang-undang 40 sekolah di Amerika Syarikat, dengan salah satu mata pelajaran paling rendah, supaya kami dapat mengakui kumpulan pelajar yang beragam dari lebih banyak negara.
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

The University of Cincinnati College of Law LLM

Program LLM direka untuk memperkenalkan peguam terlatih antarabangsa ke sistem undang-undang Amerika Syarikat dan juga memberi setiap pelajar peluang untuk merancang kurs ... [+]

Kolej Undang-undang Universiti Cincinnati dengan sukacitanya menawarkan program pengajian ke atas sistem perundangan AS untuk mengamalkan undang-undang peguam dan lulusan sekolah undang-undang yang menerima pendidikan undang-undang mereka di luar Amerika Syarikat.

Program LLM direka untuk memperkenalkan peguam terlatih antarabangsa ke sistem undang-undang Amerika Syarikat dan juga memberi setiap pelajar peluang untuk merancang kursus pengajian di Undang-Undang UC yang paling maju dalam agenda profesionalnya. Pelajar yang melengkapkan program lebih mampu mewakili pelanggan AS dan lebih bersedia untuk rundingan dan litigasi dengan pihak AS.

Program LLM boleh disiapkan dalam masa sembilan bulan, walaupun sesetengah pelajar membuat keputusan untuk membelanjakan sehingga dua tahun akademik dalam program ini.... [-]

Amerika Syarikat Cincinnati
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Cincinnati
Alamat
Cincinnati, Ohio, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 513-556-6805