The University of Cincinnati College of Law LLM

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sebuah sekolah undang-undang Amerika yang besar di sebuah bandar besar Amerika

Kolej Undang-undang Universiti Cincinnati adalah sumber yang jarang berlaku. Pendidikan undang-undang yang mampu dimiliki di persekitaran bandar yang bertenaga. Masyarakat sekolah undang-undang kecil dan menyokong komited untuk kejayaan profesional anda. Suatu perusahaan akademik yang berbangga dengan mereka:

Pembelajaran formatif

Cincinnati Law menyampaikan kurikulum yang inovatif diajar oleh fakulti tertunggak dan sekumpulan besar profesor pembantu yang membawa pengalaman berharga mereka ke kelas. Dengan alumni yang menjadi mentor dan peguam anda kerana anda membangunkan profesional anda mengenal pasti.

Memberi tumpuan kepada Pengalaman

Cincinnati Law mempunyai pelbagai kaya externships, latihan, klinik, dan peluang-peluang lain yang memaksimumkan sambungan pelajar dengan dunia sebenar dan kapasiti praktikal.

Perkongsian komuniti

Pada UC Undang-undang, kami menekankan penglibatan teliti dan lengkap dengan masyarakat Cincinnati - profesion undang-undang, mahkamah, kerajaan, perniagaan - dan menikmati kerjasama dan perkongsian dengan orang-orang yang membuat undang-undang, undang-undang amalan, menggunakan undang-undang, dan bergantung kepada undang-undang.

Sambungan global

UC Undang-undang adalah benar-benar sebuah sekolah undang-undang global dengan peluang kepada pelajar untuk belajar di luar negara dan mendapat pengalaman kerja yang berharga di negara-negara lain, untuk pelajar antarabangsa untuk belajar tentang undang-undang Amerika Syarikat, dan di sarjana undang-undang untuk penyelidikan dan kerja sebelah-menyebelah dengan fakulti kami .

Misi dan Visi

Misi kami Misi Kolej Undang-undang Universiti Cincinnati adalah untuk mendidik dan memberi inspirasi kepada para pemimpin yang mengejar keadilan dan memajukan peranan undang-undang dalam masyarakat. Visi Kami Kami adalah komuniti pelajar, yang diketuai oleh fakulti yang komited kepada pengajaran, biasiswa, dan perkhidmatan yang cemerlang. Kami berusaha untuk mewujudkan suasana pembelajaran yang memberi inspirasi mengejar keadilan, memupuk pelbagai dan inovatif idea tentang undang-undang dalam masyarakat, memupuk hubungan kerjasama, dan menyampaikan pengetahuan, nilai, dan kecekapan yang diperlukan untuk cemerlang dalam dunia yang berubah-ubah.

Fakta ringkas

Sekolah kita

 • 8,4-1 Pelajar Nisbah / Fakulti
 • <300 Pelajar
 • > 35 Organisasi Pelajar
 • 5 Jurnal
 • 7 Pusat dan Institut

JD Kemasukan Profil (Class of 2018)

 • Memasuki saiz kelas: 101
 • LSAT Median: 155
 • UGPA Median: 3.59
 • Age Range: 20-47
 • Majors: 30
 • Universiti: 64

Profil Pendaftaran LLM (Kelas 2018)

 • Memasuki saiz kelas: 18
 • Dari 13 negara yang berlainan
 • Pelajar menumpukan kepada hak asasi manusia, undang-undang perniagaan, undang-undang jenayah
 • 80% menerima biasiswa UC Law

bar Exam

 • Penyediaan bar disediakan

Undang-undang Sejarah Sekolah

 • Ditubuhkan pada 1833 - Undang-undang UC adalah sekolah undang-undang tertua ke-4 di negara ini dan satu-satunya sekolah undang-undang di Ohio hingga tahun 1885.
 • Salah satu daripada 32 ahli piagam Persatuan Sekolah Undang-undang Amerika, ditubuhkan pada tahun 1900.
 • Kami adalah sekolah undang-undang 40 sekolah di Amerika Syarikat, dengan salah satu mata pelajaran paling rendah, supaya kami dapat mengakui kumpulan pelajar yang beragam dari lebih banyak negara.
This school offers programs in:
 • English

Lihat Law LLM »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

Master LLM undang-undang dalam sistem undang-undang kita

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Cincinnati

Program LLM direka untuk memperkenalkan peguam dilatih di peringkat antarabangsa kepada sistem undang-undang Amerika Syarikat di samping memberi peluang untuk mereka bentuk kursus pengajian di UC Undang-undang yang paling pendahuluan agenda profesional masing-masing setiap pelajar. Pelajar-pelajar yang menamatkan program lebih mampu untuk mewakili pelanggan Amerika Syarikat dan lebih bersedia untuk rundingan dan tindakan undang-undang dengan pihak Amerika Syarikat. Anda pilih kawasan tumpuan anda! [+]

The University of Cincinnati College of Law gembira untuk menawarkan program pengajian ke atas sistem undang-undang Amerika Syarikat untuk mengamalkan peguam dan graduan sekolah undang-undang yang mendapat pendidikan undang-undang mereka di luar Amerika Syarikat.

Program LLM direka untuk memperkenalkan peguam dilatih di peringkat antarabangsa kepada sistem undang-undang Amerika Syarikat di samping memberi peluang untuk mereka bentuk kursus pengajian di UC Undang-undang yang paling pendahuluan agenda profesional masing-masing setiap pelajar. Pelajar-pelajar yang menamatkan program lebih mampu untuk mewakili pelanggan Amerika Syarikat dan lebih bersedia untuk rundingan dan tindakan undang-undang dengan pihak Amerika Syarikat.... [-]


Video

LLM in the US Legal System: Bringing the World to Cincinnati Law

Why Choose Cincinnati Law?

Hear about Cincinnati Law's LLM en français!

Learn about Cincinnati Law's LLM en Español!

Cincinnati Law's New Patent & Trademark Clinic

The University of Cincinnati Campus

Cincinnati Law's Corporate Connections

Hear from Interim Cincinnati Law Dean Verna Williams

Hear from Cincinnati Law's Professor Mark Godsey, Director of the Ohio Innocence Project (Our Criminal Law Clinic)

Hear from Cincinnati Law's Professor Sean Mangan, Co-Director of our Corporate Law Center

Welcome to Cincinnati, the Queen City!

Our LLM in the US Legal System: Hear from Students in our Dual Degree Program!

The Cincinnati Law Externship Experience

Hear from Cincinnati Law's Professor Mark Godsey, wrongful conviction expert and director of our Ohio Innocence Project!

Get to know Cincinnati Law's Professor Emily Houh!

Get to know Cincinnati Law's Professor Kristin Kalsem!

Get to know Cincinnati Law's Professor Betsy Malloy!

Get to know Cincinnati Law's Professor Mark Godsey!

Get to know Cincinnati Law's Dean, Professor Verna Williams!

Get to know UC's 30th president, Neville Pinto!

Learn more about Cincinnati Law's law clinic, the OIP (Ohio Innocence Project), working to free the wrongfully convicted.

Cincinnati Law is Paving the Way for Aspiring Legal Professionals

Schedule Your Visit to Cincinnati Law!

Contact

University of Cincinnati

Alamat UC College of Law 2540 Clifton Ave.
45221-0040 Cincinnati, Ohio, Amerika Syarikat
Website https://www.law.uc.edu/admissions/llm
Telefon +1 513-556-6805