University of Southern California Gould School of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai University of Southern California

The University of Southern California adalah salah satu universiti penyelidikan swasta yang terkemuka di dunia. Institusi berlabuh di Los Angeles dan pusat global untuk seni, teknologi dan perdagangan antarabangsa, USC adalah salah seorang pemimpin enrolmen pelajar antarabangsa, dan menawarkan peluang yang luas untuk latihan dan belajar di luar negara. Dengan tradisi yang kuat mengintegrasikan pendidikan liberal dan profesional, USC memupuk budaya yang bertenaga perkhidmatan awam dan menggalakkan pelajar untuk menyeberangi sempadan akademik dan juga geografi dalam usaha mereka pengetahuan.

Mengenai USC Gould Sekolah Undang-undang

USC Gould Sekolah Undang-undang menawarkan pendidikan antara profesional utama kepada pelajar-pelajar yang bermotivasi tinggi persediaan untuk kerjaya yang akan meliputi beberapa dekad akan datang. Seperti profesion undang-undang terus berkembang, tiada sekolah kedudukan yang lebih baik untuk menyediakan pendidikan yang akan menjadi platform untuk generasi akan datang peguam yang akan berlatih pada peringkat seluruh dunia. Profesion undang-undang adalah dinamik, dan USC Law sentiasa mengambil kebanggaan dalam menyesuaikan kaedah untuk menyediakan pendidikan undang-undang disesuaikan dengan keperluan persekitaran semasa, di samping mengekalkan komitmen teras yang kukuh.

Selamat datang ke satu-satunya darjah seumpamanya untuk profesional undang-undang antarabangsa yang cemerlang dan graduan undang-undang.

USC adalah sekolah undang-undang pertama yang menawarkan ijazah Sarjana Undang-undang dalam talian (LL.M.) dengan pilihan memperolehi sijil kelulusan dalam Undang-undang Perniagaan, Pematuhan, atau Undang-undang & Industri Hiburan; Kedua-dua kelayakan ini boleh diselesaikan dalam talian dalam hanya tiga semester. Mendaftar dalam USC dan belajar tentang sistem undang-undang Amerika Syarikat dari sudut anda di dunia.

hero04

Atas 5 sebab untuk memilih USC untuk LL.M. Atau program sijil

Membuat keputusan di mana untuk meneruskan LL.M. anda boleh menjadi salah satu keputusan yang paling penting dalam kerjaya anda. Seperti profesion undang-undang menjadi semakin global, memperoleh Master US Muda Undang-Undang dari USC membuktikan bahawa anda boleh cemerlang dalam suasana yang berbilang bahasa. Beyond pulangan yang kukuh ke atas pelaburan yang kelayakan USC dihormati telah dikenali untuk menawarkan, kami menyarankan anda mengambil kira faktor-faktor berikut:

 1. Law School global Reputasi
  Dengan warisan 100 tahun dibezakan kepimpinan dan kecemerlangan, USC Gould Sekolah Undang-undang dikenali sebagai sangat selektif dan diiktiraf sebagai salah sebuah sekolah undang-undang tertinggi di dunia.
 2. Sumber untuk Pelajar Antarabangsa
  Siswazah dan Antarabangsa Programs (G & IP) Pejabat mempunyai sepasukan penuh ahli kakitangan berdedikasi yang menyediakan pelajar antarabangsa dengan bantuan satu-satu mengenai pendaftaran kursus, sokongan akademik, pembangunan kerjaya advisement dan banyak lagi.
 3. Persekitaran Pembelajaran Merangsang
  Kursus kami akan mencabar anda untuk menjadi pemikir yang lebih baik, walaupun anda menikmati keakraban dan cita-cita bersama dengan beberapa minda pelajar cemerlang datang bersama-sama dari pelbagai negara seperti Kuwait, Brazil, Itali, Perancis, El Salvador, Filipina, New Zealand, Guatemala, Jordan, Mexico, Uganda, United Kingdom, dan China.
 4. Undang-undang Summer & Program English
  USC menawarkan pilihan, memperkayakan program musim panas empat minggu di kampus yang menyediakan persediaan terbaik untuk LL.M. yang Program ini memberi pengenalan kepada sistem undang-undang Amerika Syarikat di samping meningkatkan kefasihan Bahasa Inggeris anda dan menyampaikan pengalaman hidup dilupakan.
 5. Worldwide Trojan Keluarga
  USC alumni undang-undang berjumlah lebih daripada 10,000 di seluruh dunia. USC mempunyai kehadiran global yang kuat, dan ia menunjukkan dalam fakta bahawa pelajar undang-undang kami datang dari universiti terkemuka di seluruh dunia dengan mempunyai kelayakan yang mengagumkan. Setiap tahun, lebih daripada 8,000 pelajar antarabangsa menyertai USC dari lebih daripada 100 buah negara yang berbeza. Kira-kira 25% daripada graduan kita adalah pelajar antarabangsa.

Di mana Do USC Law Grads Berfungsi?

Graduan kita bekerja di seluruh dunia di firma-firma undang-undang swasta, agensi kerajaan, firma kepentingan awam dan syarikat. Mereka ialah:

 • Pemimpin dalam perniagaan, undang-undang dan kerajaan
 • Rakan kongsi dalam firma guaman terbesar di dunia
 • CEO dan presiden syarikat-syarikat berbilion dolar
 • Para pemimpin pergerakan hak sivil

USC Gould Sekolah Undang-undang dan pelajar-pelajar kita mempunyai capaian global.

uscmap

Kedudukan

kedudukan # 19 Law School Best
USC merupakan antara Top 25 "Universiti Kebangsaan" di Amerika Syarikat
USC pangkat sebagai salah satu daripada universiti terkemuka for International Pendaftaran Pelajar

This school offers programs in:
 • English

Akreditasi

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Lihat Law Sijil » Lihat Law LLM » Lihat Online Sijil » Lihat Health Certificates »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

Online Masters of Law (LLM)

Online Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Los Angeles

[+]

1

[-]

Sijil

Sijil pematuhan talian

Online Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Los Angeles

Sijil Pematuhan dalam talian USC terbuka kepada kedua-dua pelajar antarabangsa dan graduan JD domestik yang memberi tumpuan kepada kerjaya yang mematuhi. Ia boleh disiapkan sebagai program yang berdiri sendiri atau bersempena dengan LL.M. kursus untuk mengkhususkan ijazah anda. [+]

Sijil Pematuhan dalam talian USC boleh menyediakan pelajar antarabangsa dan graduan JD dalam negeri dengan pengetahuan pematuhan yang canggih yang sedia untuk digunakan dalam pelbagai bidang.

Ia boleh disiapkan sebagai program yang berdiri sendiri atau bersempena dengan LL.M. kursus untuk mengkhususkan ijazah anda.

Program ini direka untuk melengkapkan pelajar dengan pemahaman yang lebih maju mengenai undang-undang dan isu pematuhan, terutamanya dalam bidang penjagaan kesihatan, sumber manusia, dan pematuhan peraturan. Memperolehi sijil terfokus dari USC Gould School of Law boleh menjadikan anda seorang profesional yang lebih berpotensi dan dapat membantu anda meningkatkan pangkat dalam industri yang berkembang.... [-]


Talian sijil undang-undang perniagaan

Online Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Los Angeles

Kebangkitan dagang global pantas membuat undang-undang AS bahasa antarabangsa perniagaan. Pendapatan ini USC tauliah eksklusif boleh meningkatkan kebolehpasaran pelajar dengan majikan multinasional bahagian mencari pengkhususan yang unik ini. Sijil ini boleh didapati untuk kedua-dua Amerika Syarikat dan profesional undang-undang antarabangsa. [+]

USC Sijil Undang-undang dalam talian Perniagaan adalah terbuka kepada pelajar antarabangsa dan graduan JD domestik yang boleh menggunakan undang-undang perniagaan dalam kerjaya mereka.

Ini program sijil boleh disiapkan sebagai program yang berdiri sendiri atau termasuk dalam LL.M. yang kerja kursus yang diperlukan untuk pakar ijazah anda.

Apabila anda mendapat sijil ijazah dalam undang-undang perniagaan online dari USC, ia memberi isyarat kepada majikan bahawa anda mempunyai pengetahuan dan kemahiran dari aspek organisasi dan kewangan untuk membuat dan kontrak rundingan yang penting untuk menyediakan penasihat undang-undang terkemuka dalam konteks perniagaan.

Kebangkitan dagang global pantas membuat undang-undang AS bahasa antarabangsa perniagaan. Pendapatan ini USC tauliah eksklusif boleh meningkatkan kebolehpasaran pelajar dengan majikan multinasional bahagian mencari pengkhususan yang unik ini. Sijil ini boleh didapati untuk kedua-dua Amerika Syarikat dan profesional undang-undang antarabangsa.... [-]


Undang-undang hiburan dalam talian dan sijil industri

Online Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Los Angeles

Sijil Undang-undang Hiburan dan Industri dalam talian USC terbuka kepada kedua-dua pelajar antarabangsa dan graduan JD tempatan yang ingin meneruskan kerjaya dalam industri hiburan pantas. [+]

USC dalam talian Sijil Undang-undang Hiburan dan Industri direka untuk graduan JD domestik dan pelajar antarabangsa yang ingin mengejar kerjaya undang-undang dalam industri hiburan.

Program sijil boleh disiapkan sebagai program tersendiri atau bersempena dengan LL.M. kursus untuk mengkhususkan ijazah anda.

Dengan akarnya di Los Angeles, ibukota hiburan dunia, sijil undang-undang hiburan direka untuk memberi anda kepakaran undang-undang peringkat tinggi untuk berkembang dalam filem, televisyen, atau media.

Kurikulum Sijil Undang-undang dan Industri Hiburan Kursus yang Diperlukan (12 Kredit) Kursus Jam kredit UNDANG-UNDANG 603 Organizations Perniagaan 4 UNDANG 710: Gubalan Kontrak 2 UNDANG-UNDANG 527: Harta Intelek: Hakcipta 2 UNDANG-UNDANG 551: Harta Intelek: Cap Dagangan 2 UNDANG 522: Undang-undang & Industri Hiburan 2 ... [-]

Contact
Alamat lokasi
University of Southern California Gould School of Law
699 Exposition Blvd

Los Angeles, California, 90089 US