Baca keterangan rasmi

Perjalanan luar biasa Universiti University of Miami dari permulaan kecil ke salah satu sekolah undang-undang terkemuka di negara ini adalah salah satu kisah menarik pendidikan undang-undang. Sekolah Undang-undang bermula dengan kelas lulus kecil empat belas murid lebih daripada tiga suku abad yang lalu. Tetapi cita-citanya sentiasa besar, dan kejayaannya telah mencocokkan cita-cita itu.

Hari ini Undang-undang Miami adalah salah satu institusi pengajian undang-undang terkemuka di negara ini. Ahli fakulti adalah pemimpin dalam bidang ilmiah dan profesional yang memberi manfaat kepada badan pelajar yang sangat berbakat dan pelbagai melalui kurikulum yang kaya dan mencabar serta pelbagai peluang latihan kemahiran profesional. Lebih daripada 17,000 alumni yang berlatih di seluruh Amerika Syarikat dan di hampir lapan puluh negara di seluruh dunia - dalam semua bidang amalan dari korporat kepada undang-undang kepentingan awam, firma besar, amalan swasta, perkhidmatan kerajaan atau sebagai pengamal tunggal - boleh membuktikan kecemerlangan pendidikan yang mereka terima.

Kejayaan Miami Law dipertingkatkan dengan lokasinya di Miami, pintu gerbang ke Amerika. Kurikulum ini diperkayakan oleh sumbangan daripada peguam yang terlibat dalam amalan undang-undang yang canggih yang memerlukan kawasan bandar utama, yang memberikan peluang menarik untuk fakulti aktif dan penglibatan pelajar melalui aktiviti pro bono dan penempatan klinikal dalam masyarakat setempat. Imigresen, etika perniagaan, hubungan kaum, dan pembangunan ekonomi dalam ekonomi global adalah antara isu kontemporari UM fakulti berfungsi dengan pelajar untuk menyelesaikannya.

Selain itu, kepelbagaian kaum, etnik, dan linguistik unik Miami menawarkan kelebihan tambahan yang tidak terdapat di kawasan lain. Kawasan metropolitan merangkumi jenis persekitaran pluralistik yang mungkin mencirikan banyak AS pada tahun-tahun akan datang. Ekonomi tempatan dan kehidupan sosialnya terikat dengan perdagangan antarabangsa, imigresen, dan pelancongan, mengaburkan saluran antara tempatan dan antarabangsa dengan cara yang melambangkan dunia global. Globalisasi Miami mempunyai penambalan Utara-Selatan yang berbeza, namun perdagangannya seperti Amerika Latin dan Caribbean - dikaitkan dengan ekonomi Kanada, Eropah dan Asia juga.

Dengan pelbagai kelebihan sosial dan pendidikan, University of Miami School of Law memberikan suasana yang tiada tandingan bagi pelajar untuk menyediakan amalan profesional.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

University of Miami School of Law

Program ijazah ini sesuai untuk pelajar yang mengharapkan undang-undang cukai antarabangsa untuk memainkan peranan penting dalam kerjaya profesional mereka, mempunyai asa ... [+]

Program ijazah ini sesuai untuk pelajar yang mengharapkan undang-undang cukai antarabangsa untuk memainkan peranan penting dalam kerjaya profesional mereka, mempunyai asas kukuh dalam sistem cukai domestik mereka sendiri, dan mempunyai pengalaman yang cukup untuk membawa soalan mereka sendiri kepada program ini.

Khususnya, ijazah ini memberi manfaat kepada peguam asing yang :

Mempraktikkan, atau berniat untuk mengamalkan, dalam atau dengan Amerika Latin untuk membangunkan pasaran khusus penstrukturan pelaburan di dan oleh Amerika Latin.

Skor 580 pada tertulis, 237 pada komputer berasaskan atau 92 dalam ujian TOEFL berasaskan internet diperlukan untuk dipertimbangkan untuk kemasukan. • Pemohon mestilah mempunyai laporan skor TOEFL rasmi yang dihantar kepada Program Siswazah dalam Percukaian dari Perkhidmatan Pengujian Pendidikan (ETS) -School Kod 5815, Kod Jabatan 03.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Miami School of Law

. Calon JD pelajar - Program ini boleh menawarkan penerimaan awal kepada " Laluan Kemasukan / Kepujian Awal" kepada calon JD dengan kelayakan yang sangat kuat. Jika dite ... [+]

.

Calon JD pelajar - Program ini boleh menawarkan penerimaan awal kepada " Laluan Kemasukan / Kepujian Awal" kepada calon JD dengan kelayakan yang sangat kuat. Jika diterima, pemohon JD boleh melengkapkan JD dan LL.M. dengan hanya satu tempoh pengajian tambahan.

Kenapa Ijazah ini di Miami?

Miami semakin dikenali sebagai pusat perniagaan yang berkembang pesat untuk industri hiburan, kesenian dan sukan, dan khususnya sebagai pintu masuk ke Amerika Latin. Syarikat-syarikat hiburan yang terlibat di sini dalam gerakan gambar, televisyen dan muzik dan pengedaran termasuk Telemundo, Univision, HBO Latin America, Viacom International, Sony, dan BBC Latin America.

Untuk kesenian, Miami adalah tuan rumah eksklusif Art Basel Amerika dengan lebih daripada 250 galeri terkemuka dunia yang menyertai, menarik lebih dari 70,000 pengunjung setiap tahun. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Miami School of Law

... [+]

The LL.M. dalam Arbitrase Antarabangsa menyediakan kurikulum pendidikan dan peluang pendidikan individu yang unik untuk sekumpulan kecil pelajar berkualiti dari pelbagai negara, yang ingin memperoleh landasan yang mendalam dalam bidang timbangtara antarabangsa sebagai platform untuk kerjaya yang berjaya.

Kemasukan ke program ini sangat selektif, yang membolehkan perhatian dan bimbingan yang lebih berkesan daripada fakulti kami yang membantu pelajar memulakan atau memajukan kerjaya timbangtara mereka.

Institut Timbang Tara Antarabangsa (IAI) - Institut Timbang Tara Antarabangsa (IAI) merupakan perwujudan tradisi penglibatan lama Miami Law dengan undang-undang timbang tara. Institut berusaha bukan sahaja untuk kemajuan melalui pendidikan generasi baru penimbangtaraan peguam, tetapi juga untuk kemajuan melalui penyelidikan dalam timbang tara antarabangsa. Timbang Tara Antarabangsa LL.M. pelajar boleh menghadiri pelbagai acara arbitrasi antarabangsa yang dianjurkan melalui IAI, termasuk Kuliah Putih & Kes tahunan. Pelajar juga mempunyai peluang untuk bekerja sebagai pembantu penyelidik siswazah dengan IAI dan individu ahli fakulti Undang-undang Miami mengenai projek penyelidikan canggih yang berkaitan dengan timbang tara antarabangsa.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Miami School of Law

... [+]

Ujian Bar: Setelah selesai LL.M. ijazah, pelajar boleh melayakkan diri dan memilih untuk mengambil Ujian Bar Amerika kerana pelbagai bidang kuasa AS membenarkan siswazah undang-undang yang tidak terlatih AS untuk menjadi ahli bar mereka termasuk New York.

Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science (RSMAS): The Maritime LL.M. menarik perhatian kepada kepakaran sekolah siswazah RSMAS di The University of Miami.

Pilihan Belajar Sepanjang Masa, Pelajar boleh belajar secara sepenuh masa atau separuh masa. Untuk kajian separuh masa, jumlah minimum kredit yang diperlukan diperlukan untuk LL.M. ijazah dan mesti diperoleh dalam tempoh dua tahun dari tarikh permulaan matrikulasi.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Miami School of Law

... [+]

Bersama JD / LL.M. (pilihan sepenuh masa yang menjimatkan masa dan wang tuisyen untuk mendapatkan ijazah secara berasingan), atau Ijazah Triple (JD / MBA / LL.M dalam Pembangunan Harta Tanah) Fakulti, Kepimpinan & Perhatian Peribadi yang tiada tandingan

Fakulti Pembangunan Hartanah merangkumi profesor dan sarjana di lapangan, tambahan yang merupakan rakan kongsi firma undang-undang terkemuka, dan kaunseling umum syarikat-syarikat hartanah utama - pakar dari seluruh AS Pengarah menasihati pelajar secara individu mengenai penempatan magang dan pemilihan kursus di permulaan setiap istilah dengan itu mengatur jadual yang menyediakan kursus pengajian yang sesuai untuk setiap pelajar.

... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Miami School of Law

Komunikasi dan Penyelidikan Undang-undang Kursus Undang-undang AS Sesetengah pelajar amat berminat mengambil kursus yang akan memperkenalkan mereka kepada Sistem Undang- ... [+]

Komunikasi dan Penyelidikan Undang-undang Kursus Undang-undang AS

Sesetengah pelajar amat berminat mengambil kursus yang akan memperkenalkan mereka kepada Sistem Undang-undang Amerika. Satu pendekatan adalah mendaftar untuk beberapa kursus tahun pertama yang diperlukan untuk pelajar JD. Pelajar tahun pertama di UM dikehendaki mengambil: Kontrak, Torts, Prosedur Awam, Undang-undang Harta, Undang-undang Perlembagaan I, dan Prosedur Jenayah.

Di samping itu, ramai pelajar asing kami akan mengikuti kursus peringkat tinggi seperti Persatuan Perniagaan dan mereka yang berkaitan dengan minat profesional individu dan jangka panjang.

[-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu