Baca keterangan rasmi

Sekolah yang muda dan bersemangat yang telah menubuhkan dirinya sebagai pemimpin, Vermont Law School didedikasikan untuk menyediakan pelajar, fakulti, dan kakitangan dengan komuniti pendidikan yang luar biasa yang menghargai individu, etika, penglibatan peribadi dan kewarganegaraan awam.

Misi kami dipertahankan dikukuhkan oleh kepelbagaian kami, kurikulum dinamik kami dan peluang belajar pengalaman, fakulti kami yang berprestij dan kakitangan yang sangat baik, dan suasana yang kami sediakan dan dipupuk.

Matlamat kami adalah untuk mendidik agen perubahan yang akan terus dipandu oleh moto kami - "Undang-undang untuk masyarakat dan dunia" -bila mereka menjauhkan laluan masing-masing ke arah kejayaan sebagai litigator, peguam kepentingan awam, pakar penggunaan alam sekitar dan tanah , penyokong hak-hak sivil, dan aktivis. Berhampiran dan jauh, graduan kami menambah makna kepada kerjaya mereka dengan berkhidmat sebagai pemimpin dalam komuniti dan penagih mereka di bumi. Satu dan semua, kami komited untuk mempunyai kesan positif yang signifikan terhadap dunia yang mengelilingi kita dan orang-orang yang hidup di dalamnya.

Misi kita

"Untuk mendidik pelajar dalam pelbagai masyarakat yang memupuk pertumbuhan peribadi dan membolehkan mereka mencapai kemahiran profesional yang cemerlang dan nilai etika yang tinggi untuk menjadi peguam dan profesional alam sekitar dan lain-lain dalam masyarakat global yang semakin berteknologi dan saling bergantung."

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Juri

Vermont Law School

Memperolehi Doktor Juris dari Vermont Law School menunjukkan dedikasi dan komitmen, bukan hanya untuk profesion undang-undang, tetapi untuk membuat kesan melalui undang-u ... [+]

Vermont Law School Juris Doctor (JD)

Memperolehi Doktor Juris dari Vermont Law School menunjukkan dedikasi dan komitmen, bukan hanya untuk profesion undang-undang, tetapi untuk membuat kesan melalui undang-undang.

Semasa menyediakan amalan umum di semua 50 negeri, anda akan membangunkan pengetahuan dan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk kepimpinan dalam undang-undang alam sekitar, undang-undang jenayah, penyelesaian pertikaian, undang-undang tenaga, undang-undang antarabangsa dan perbandingan, penggunaan tanah, atau undang-undang sumber air.

Kurikulum teras memberi tumpuan kepada doktrin dan analisis undang-undang, menekankan konteks sosial yang lebih luas undang-undang, dan menyediakan pendidikan dalam kemahiran dan nilai yang diperlukan untuk amalan undang-undang yang berkesan. Pada tahun pertama, anda akan membina asas bagi kajian undang-undang melalui pendedahan kepada subjek asas, teknik analisis undang-undang, kemahiran undang-undang asas, dan perspektif tentang asal usul, fungsi, dan perkembangan sistem perundangan. Semasa tahun kedua dan ketiga, anda akan menggunakan katalog kursus Vermont Law School luas untuk memberi tumpuan kepada bidang isu di mana anda ingin bekerja dan memimpin.... [-]

Amerika Syarikat Royalton
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

LLM

Vermont Law School

Direka untuk pelajar yang memperoleh ijazah undang-undang di luar Amerika Syarikat, LLM dalam Kajian Undang-undang Amerika menyediakan pelajar untuk laluan bar dan kemaju ... [+]

Vermont Law School LLM dalam Kajian Undang-undang Amerika

Direka untuk pelajar yang memperoleh ijazah undang-undang di luar Amerika Syarikat, LLM dalam Kajian Undang-undang Amerika menyediakan pelajar untuk laluan bar dan kemajuan kerjaya.

LLM dalam kurikulum Kajian Perundangan Amerika membina asas kukuh dalam undang-undang AS dan sistem undang-undang dan memberi tumpuan kepada kemahiran, pengetahuan, dan perspektif yang penting untuk berjaya dalam amalan kebangsaan dan global. Anda akan menerima sokongan yang luar biasa - kerap kali satu-satu bantuan - sekiranya taklimat, penulisan undang-undang, penyediaan peperiksaan, dan menulis semula. Pakar dalam Penulisan Undang-Undang boleh membantu anda dengan tatabahasa bahasa Inggeris, tanda baca, dan nada.... [-]

Amerika Syarikat Royalton
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vermont Law School

Pelajar Post-JD mendapati peluang yang sukar ditandingi untuk mengkaji intensif dalam program Sarjana Undang-undang (LLM) Vermont Law School . ... [+]

Vermont Law School LLM dalam Undang-undang Alam Sekitar

Pelajar Post-JD mendapati peluang yang sukar ditandingi untuk mengkaji intensif dalam program Sarjana Undang-undang (LLM) Vermont Law School .

Peringkat sekolah undang-undang nombor satu di negara ini, VLS menawarkan kursus undang-undang alam sekitar dan tenaga daripada mana-mana sekolah undang-undang Amerika Syarikat lain dan terkenal secara nasional dalam penyelesaian pertikaian dan undang-undang klinikal, Graduan lebih lanjut menentukan dan memajukan kerjaya mereka melalui amalan undang-undang, penyelidikan , pengajaran, atau dasar awam.

LLM dalam Undang-undang Alam Sekitar direka untuk graduan Juris Doctor yang ingin menumpukan kerjaya mereka mengenai undang-undang dan isu alam sekitar termasuk perubahan iklim, penggunaan tanah, sumber asli, sumber air, atau dasar cukai alam sekitar.... [-]

Amerika Syarikat Royalton
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Vermont Law School