WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vienna University of Economics and WU Executive Academy - WU Executive Academy Universiti perniagaan terkemuka di Eropah

University of Economics and Business Vienna (WU) adalah salah satu universiti terkemuka di dunia dan menggabungkan portfolio programnya dalam sektor pendidikan eksekutif di WU Executive Academy . Ini termasuk program MBA dan Sarjana Hukum, ijazah Universiti dalam Pentadbiran Perniagaan, Program Universiti, Program Kustom dan Program Terbuka. WU Executive Academy kini merupakan salah satu penyedia pendidikan berterusan terkemuka di Eropah Tengah dan Timur.

Kualiti yang sangat baik

Sebagai sebahagian daripada WU, WU Executive Academy diiktirafkan kepada AACSB (Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Berasaskan Perniagaan) dan EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah). Di samping itu, kualiti program MBA telah dianugerahkan AMBA (Persatuan MBA) Kelulusan Kelulusan. Sebagai tambahan kepada WU, kurang daripada 75 sekolah perniagaan di seluruh dunia dan hanya dua di dunia berbahasa Jerman memenuhi keperluan berkualiti tinggi dari ketiga-tiga badan akreditasi tersebut.

Pensyarah cemerlang

Program pendidikan WU Executive Academy semata-mata mengajar profesor dan pengurus teratas yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dari lapangan. Ini menyampaikan penemuan saintifik terkini dan alat pengurusan berkaitan praktik yang luas. Untuk program kami, kami dapat menarik pakar dari seluruh dunia sebagai penceramah.

Eksekutif dan potensi tinggi dari lebih 85 buah negara

Lebih 2,200 eksekutif, profesional dan potensi tinggi dari lebih 85 negara dilatih dan dididik setiap tahun dalam program. Perjalanan dan kursus kajian sedang berlangsung di lebih daripada 15 negara dan di 3 benua.

WU Executive Club - Alumni Club

Alumni kami menjalani prinsip "pembelajaran sepanjang hayat" dan mengetahui betapa pentingnya sentiasa sentiasa dikemas kini. Mereka juga mempunyai pengetahuan teknikal yang luas dan kemahiran kepimpinan yang sangat baik.

Infrastruktur optimum

Kampus WU menawarkan 23,000 pelajar dan 1,500 ruang pekerja untuk bekerja, menyelidik, belajar dan mengajar, serta syarat rangka kerja yang optimum untuk pengajaran dan penyelidikan. Ia juga mempunyai lokasi pusat dengan rangkaian pengangkutan yang sangat baik dan bersempadan dengan salah satu kawasan rekreasi terbesar di Vienna.

Sebagai peserta dalam program pendidikan berterusan kami, anda mendapat manfaat daripada penggunaan kaedah pengajaran dan teknologi terkini dan infrastruktur yang direka khusus untuk pendidikan eksekutif.

This school offers programs in:
  • English
  • Jerman

Lihat Law MLS » Lihat MBA Sambilan » Lihat EMBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MLS

Sarjana Pengajian Hukum (dalam bahasa Jerman)

Online & Campus Combined Sambilan 15  October 2019 Austria Launceston

Master of Legal Studies (MLS) adalah kursus perguruan tinggi WU tambahan yang bertujuan untuk bukan peguam dalam kedudukan kepimpinan yang aktif atau berpotensi untuk syarikat dan organisasi dalam pelbagai industri dan / atau perkhidmatan. Peserta memperoleh pengetahuan undang-undang yang diperlukan untuk eksekutif yang berjaya dalam sektor swasta serta sektor awam dan organisasi bukan keuntungan. [+]

Pengetahuan undang-undang untuk eksekutif

Program Sarjana Eksesais pasca siswazah ini berlangsung selama 15 bulan dan menawarkan kombinasi sains dan amalan yang menarik dan mencabar. Tumpuan latihan undang-undang ini terletak pada asas-asas undang-undang cukai, undang-undang buruh, undang-undang korporat, undang-undang sivil, serta undang-undang komersil awam dan undang-undang Eropah.

Walau bagaimanapun, dalam latar depan, bukan hanya pembelajaran mata pelajaran undang-undang ini, tetapi juga latihan pemikiran undang-undang dan metodologi kerja undang-undang, supaya anda dapat dengan cepat membiasakan diri dengan isu-isu undang-undang dan isu-isu undang-undang dan memperlakukan mereka dengan kritis dan persoalan.... [-]


Sarjana Pengajian Hukum dalam Undang-undang Perniagaan Eropah

Online & Campus Combined Sambilan 14  November 2018 Austria Launceston

Sarjana Pengajian Undang-Undang dalam Undang-undang Perniagaan Eropah memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk berkomunikasi, mengurus, dan memimpin dengan lebih berkesan merentasi gabungan kepakaran perniagaan, perundangan, dan kawal selia. [+]

Membina jambatan antara bidang undang-undang dan perniagaan

Dengan Sarjana Pengajian Undang-Undang, yang diajar dalam bahasa Inggeris, WU Executive Academy menawarkan program sambilan untuk eksekutif semasa dan berpotensi tanpa ijazah undang-undang yang bekerja dalam pelbagai industri dan / atau sektor perkhidmatan. Master of Legal Studies memberikan peserta dengan kepakaran undang-undang yang diperlukan untuk kejayaan eksekutif di sektor swasta, awam dan bukan keuntungan di Kesatuan Eropah.

Kumpulan sasaranEksekutif yang kerap perlu berurusan dengan isu undang-undang dalam kerja harian merekaPengamal dari jabatan undang-undang bertujuan untuk memperkayakan pengetahuan mereka dalam undang-undang Perniagaan EropahPotensi tinggi yang ingin mengembangkan lagi pengetahuan mendalam dalam undang-undang perniagaanAnda mendapat faedah dalam pelbagai caraKenali Undang-undang Perniagaan Eropah dengan cara kurikulum yang komprehensifSyarat kajian yang ideal dengan bilangan peserta yang terhadMendapat manfaat dari fakulti profesor terkenal dan pengamal yang berpengalamanBina rangkaian peribadi anda yang komprehensif dengan menjadi ahli komuniti alumni WU Executive AcademyKeperluan kemasukanIjazah Pertama Universiti (misalnya Ijazah Sarjana Muda)Minimum 3 tahun pengalaman kerja yang berkaitanKemahiran dalam bahasa Inggeris [-]

Video

WU Executive Academy

MBA Alumni Voices

Professional MBA

Professional MBA Project Management

Professional MBA Finance

Master of Legal Studies in European Business Law

Executive MBA Bucharest - Student Insight Catalin Putineanu

Professional MBA Marketing & Sales

Professional MBA Entrepreneurship & Innovation

Contact
Alamat lokasi
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Launceston, Tasmania, 1020 AT
Media sosial