Ghent University Law School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

membina

Ghent Universiti adalah sebuah universiti yang berdaya usaha dengan tarikan antarabangsa. Moto kami adalah "Berani untuk berfikir": di mana 37,000 pelajar dan 8,000 kakitangan digalakkan untuk mengambil pendekatan pemikiran kritikal. Pluralisme dan komitmen sosial adalah asas bagi falsafah kami, sama seperti kepelbagaian, penyertaan dan pemikiran bebas.

Walaupun penyertaan dalam Program LLM memerlukan sokongan kewangan yang mencukupi, keputusan kemasukan dicapai tanpa mengira cara kewangan peribadi pemohon. Keputusan yang berikutnya berkenaan dengan bantuan kewangan akan membolehkan pelajar-pelajar yang memerlukan bantuan kewangan luar untuk menilai daya maju kewangan permohonan mereka.

Ghent University adalah salah satu institusi pendidikan tinggi dan penyelidikan yang terkemuka di Negara-negara Rendah. Terletak di sebuah bandar mesra pelajar-sejarah di pusat kebudayaan dan ekonomi Eropah, Universiti Ghent adalah rakan yang aktif dalam pelbagai rangkaian kerjasama kebangsaan dan antarabangsa pelajaran, sains dan industri. Walaupun Ghent Universiti secara rasmi sebuah universiti berbahasa Belanda, Bahasa Inggeris digunakan secara meluas oleh para pelajar dan kakitangan. Selain itu, pelajar antarabangsa boleh memilih pelbagai jenis kursus dan program bahasa Inggeris seperti Program LLM ini.

Ghent University 's 11 fakulti terdiri daripada 125 jabatan, menawarkan penginapan yang berkualiti tinggi, program berasaskan penyelidikan dalam pelbagai disiplin akademik. Jumlah pelajar antarabangsa (11.5%) membuktikan kualiti dan kepelbagaian pendidikan dan penyelidikan Universiti Ghent 's. Ghent University adalah ke-62 universiti terbaik di Shanghai kedudukan pada 2016. Semua faktor-faktor ini, digabungkan dengan fokus antarabangsa yang kuat, menjadikan Universiti Ghent sebuah universiti terkemuka pangkat di Eropah.

Sekolah Undang-undang

peoppe

Sekolah Undang-undang terletak di pusat bersejarah di bandar Ghent. Walaupun berkongsi beberapa bangunan bersejarah dari abad ketujuh belas dan kesembilan belas, ia mempunyai kemudahan pengajaran moden termasuk perpustakaan cemerlang dan kemudahan komputer yang lengkap.

The pengajaran bahasa rasmi adalah Belanda, kecuali bahasa Inggeris program lepasan ijazah khusus seperti program LLM.

Fakulti ini terdiri daripada lebih daripada 80 profesor dan kira-kira 90 pembantu yang, sebagai tambahan kepada pengajaran, secara meluas yang terlibat dalam penyelidikan, penulisan, syarahan dan perkhidmatan awam. Ramai daripada ahli-ahlinya mempunyai reputasi antarabangsa dalam bidang pengkhususan mereka, mengambil bahagian dalam projek-projek nasional dan antarabangsa dan dipanggil sebagai pakar dalam penyediaan dasar awam. Dalam program LLM, beberapa profesor asing dengan reputasi antarabangsa mengukuhkan fakulti bagi kursus-kursus tertentu.

Ghent Law School merupakan EU "Jean Monnet Pusat Kecemerlangan" yang terkenal dengan kepakaran dan sumber yang ada untuk Kesatuan Eropah Undang-undang. Dengan institusi EU di sekitarnya, Ghent Law School menawarkan semua kemudahan yang diperlukan untuk kajian yang mendalam mengenai undang-undang dan amalan Kesatuan Eropah dan undang-undang perniagaan antarabangsa. Pelajar juga boleh mendapat manfaat daripada perpustakaan yang cemerlang, yang berfungsi sebagai Pusat Dokumentasi Eropah.

Dengan jumlah pelajar kira-kira 4,000 pelajar, Ghent University Sekolah Undang-undang kini adalah salah sebuah sekolah undang-undang terbesar di kedua-dua Flanders dan Belgium. Ramai daripada alumni memainkan peranan penting dalam sistem undang-undang sebagai pegawai kerajaan, hakim, ahli-ahli firma undang-undang domestik dan antarabangsa atau sebagai profesor undang-undang di universiti lain Belgium dan asing.

Ghent University Sekolah Undang-undang yang diambil kira di kalangan alumni bekas Perdana Menteri Belgium dan pemimpin parti Alde itu, Guy Verhofstadt dan menteri-menteri lain yang terkenal dari kerajaan pusat dan Flemish persekutuan Belgium, anggota-anggota Mahkamah kasasi, Mahkamah Perlembagaan dan Majlis Negeri di Belgium.

Untuk maklumat lanjut mengenai Universiti Ghent Law School, sila layari www.ugent.be/re.

Program yang

LLM

Program LLM terdiri daripada daripada tiga LLM khusus yang mana pelajar-pelajar siswazah bakal boleh dipilih, iaitu sama ada:

 • LLM dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah; atau
 • LLM dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa; atau
 • LLM dalam Kesatuan Eropah Undang-undang.

Sifat khusus program ini membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran dan kecekapan tertentu di kawasan-kawasan yang pesat membangun undang-undang EU. Tiga program LLM menyediakan pelajar dengan peluang untuk mereka bentuk kursus mereka sendiri pengajian mengikut keutamaan kerjaya mereka. Ia membolehkan mereka untuk mendapatkan kepakaran dalam banyak isu yang berkaitan dan topikal undang-undang antarabangsa. Walau bagaimanapun, walaupun kursus mungkin khusus dan disesuaikan mengikut keperluan pelajar, apa yang mereka berkongsi persamaan adalah bahawa ketiga-tiga program LLM adalah sesuai untuk pelajar dari luar Kesatuan Eropah yang memerlukan latar belakang yang teliti dalam peraturan EU dan bagi mereka dari dalam Kesatuan Eropah yang ingin melarikan diri kajian wilayah undang-undang negara.

Pendek kata, program Ghent University Law School LLM membentuk batu loncatan penting untuk peguam dan profesional yang memerlukan pengetahuan tentang undang-undang Kesatuan Eropah dan / atau institusi EU untuk pembangunan kerjaya mereka. Untuk maklumat lanjut mengenai setiap kursus khusus, pelajar dinasihatkan untuk melawat laman web rasmi Program LLM.

Memohon Tahun Akademik 2017-2018 dari 1 Oktober 2016 melalui http://www.law.ugent.be/llm/application-form!

Sorotan Program

The Ghent Law School LLM Program memastikan aktiviti ko-kurikulum yang berorientasikan kerjaya baru sedang ditambah setiap tahun untuk kajian LLM di Universiti Ghent supaya TO daripada mengukuhkan CV anda (untuk anda untuk mendapatkan satu kerja yang menarik di institusi dan organisasi Eropah atau antarabangsa, undang-undang yang terkenal dan firma perunding).

Kursus Praktikal "Kemahiran untuk Peguam"

Kursus LLM teras telah pada mulanya direka untuk membangunkan kemahiran pelajar undang-undang dan untuk meningkatkan kefasihan dan literasi mereka dalam membaca, perundingan, dengan menggunakan dan menulis undang-undang Inggeris, serta membangunkan komunikasi dan kemahiran persembahan. Pada masa kini kursus ini semakin senantiasa menarik dan praktikal!

Dinaik taraf "Kemahiran untuk Peguam" kursus terdiri daripada blok berikut:

 • Menguasai Bahasa Inggeris-undang dan penyelidikan dan kemahiran persembahan undang-undang untuk peguam
 • Menjalankan amalan sebagai seorang peguam antarabangsa dan mendapat tahu tentang kehidupan di sebuah firma undang-undang
 • Crash-kursus seminar mengenai kontrak Drafting Commercial
 • Rundingan dan Pengantaraan
 • Kuliah siri dengan membawa peguam, ahli politik dan ahli ekonomi dari seluruh dunia.

Memberikan anda pengetahuan, kemahiran dan teknik untuk menarik perhatian majikan anda dari hari pertama di tempat kerja - itulah yang kami mensasarkan!

Penyertaan dalam Mahkamah Moot

Sehingga tahun akademik 2016-2017 dan seterusnya pelajar LLM kami telah mendapat satu kemungkinan yang luar biasa yang mengambil bahagian dalam Moot Mahkamah sebagai sebahagian daripada kurikulum rasmi mereka.

Dapatkan beberapa pengalaman tangan pertama di pliding dan membuktikan bahawa anda seorang pelajar bermotivasi dan berdedikasi dengan mengambil bahagian dalam salah satu daripada berikut Pertandingan Moot Mahkamah:

 • European Law Moot Court
 • Willem C. Vis Perdagangan Antarabangsa Timbang Tara Moot Court
 • Jessup Antarabangsa Pertandingan Moot Court Ph..

Skim Latihan Summer

Program LLM kami cuba untuk terus menjadi platform untuk langkah ke hadapan dalam kerjaya pelajar-pelajar kita: kami menawarkan beberapa kuliah berorientasikan kerjaya dan bimbingan kepada pelajar LLM kami untuk lebih menyediakan mereka untuk pelbagai proses permohonan dan temuduga yang membawa kepada potensi pekerjaan antarabangsa . Kami juga menawarkan peluang pelajar LLM kami untuk rangkaian semasa pelbagai kuliah tetamu dan acara.

Sehingga tahun akademik 2016-2017 kami memperkenalkan 1-bulan musim panas (tidak berbayar) Program latihan untuk bahagian-tiga graduan LLM. Yang bekerja keras pelajar yang telah mencapai tahap-skor atas dan kagum profesor dengan motivasi mereka untuk berjaya akan ditawarkan peluang untuk pelatih di Ghent Law School, firma undang-undang dan pertubuhan bukan kerajaan!

Program Mentor

Kami telah melancarkan program ini supaya anda boleh membincangkan rancangan kerjaya anda dan mendapatkan nasihat daripada alumni terang dan berpengalaman kami yang akan datang dan berkongsi pengetahuan dan pengalaman praktikal dengan anda, peguam-in-membentuk, melalui pelbagai ceramah dan sesi latihan!

Syarat Kemasukan

Pelajar layak untuk kemasukan sekiranya memenuhi kriteria kemasukan berikut:

 • Untuk mempunyai ijazah undang-undang, iaitu tahap yang di negara asalnya membuatkan seseorang yang layak untuk menjalankan profesion undang-undang. Pelajar dalam tahun akhir dalam bidang pengajian ijazah pertama boleh dikenakan dan boleh bersyarat mengakui, tertakluk kepada kejayaan menyiapkan ijazah.
 • Luar biasa, selepas pemeriksaan kurikulum mereka dan memandangkan kecekapan yang diperoleh mereka, calon-calon yang tidak mempunyai ijazah undang-undang juga boleh diterima. Dalam keadaan sedemikian, kemasukan itu boleh dibuat tertakluk kepada had-had berkenaan dengan kursus yang ingin diikuti.
 • Membentangkan bukti penguasaan bahasa Inggeris yang mencukupi (Terpakai kepada semua penutur bahasa Inggeris bukan asli. Kami memerlukan skor minimum 560 bagi TOEFL kertas, 95 untuk TOEFL berasaskan Internet atau 7 untuk IELTS. Walau bagaimanapun, ada kemungkinan untuk mendapatkan pengecualian untuk bakal calon yang telah menamatkan kursus pengajian minimum satu tahun (bersamaan dengan 60 ECTS kredit) pada berbahasa Inggeris institusi pendidikan tinggi (apabila diserahkan dokumen masing membuktikan tamat program seperti )).
 • Untuk mempunyai sokongan kewangan yang mencukupi, seperti yang dinyatakan dalam borang permohonan, sama ada melalui cara kewangan peribadi atau melalui bantuan kewangan. Sila ambil perhatian bahawa yuran tuisyen bagi program LLM adalah 5424,10 Euro.
 • Untuk memohon kemasukan ke program LLM dengan semua dokumen yang diperlukan.

proses permohonan untuk Tahun Akademik 2017-2018 akan dibuka pada 1 Oktober 2016! Memohon di sini: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Tatacara Permohonan

Proses pemilihan diselaraskan oleh Jawatankuasa Perhubungan Antarabangsa Pusat Pengajian Undang-undang ini. Dalam memilih pelajar, Jawatankuasa mengambil potensi akademik akaun, keseriusan tujuan dan motivasi. Pemilihan merupakan satu penghormatan, bukan sahaja untuk prestasi masa lalu pemohon tetapi juga untuk keupayaan / beliau percaya menunjukkan prestasi yang baik dalam program LLM mencabar dan memberi sumbangan kepada kumpulan LLM.

Ghent Sekolah Undang-undang tidak mendiskriminasikan mana-mana pemohon berdasarkan bangsa, warna kulit, bangsa atau asal etnik, agama, umur, jantina, orientasi seks, status perkahwinan atau ibu bapa, orang kurang upaya, pendapatan atau cara kewangan peribadi.

Walaupun penyertaan dalam program LLM memerlukan sokongan kewangan yang mencukupi, keputusan kemasukan dicapai tanpa mengira cara kewangan peribadi pemohon. Keputusan yang berikutnya berkenaan dengan bantuan kewangan akan membolehkan pelajar-pelajar yang memerlukan bantuan kewangan luar untuk menilai daya maju kewangan permohonan mereka.

Tuisyen dan Bayaran

Ghent University adalah sebuah universiti negeri dan dasar adalah untuk menjaga tuisyen kepada minimum (untuk program LLM, ia adalah 5424,10 Euro). Walau bagaimanapun, Universiti menyediakan beberapa Grants Master, butir-butir yang boleh didapati di laman web Universiti.

Program LLM sendiri tidak mempunyai dana atau peruntukan untuk biasiswa untuk menyokong kos sara hidup di Ghent. Sebaliknya, program LLM tidak menawarkan bilangan yang terhad biasiswa (http://www.law.ugent.be/llm/news/ghent-llm-scholarship-fund-launched-apply-now) atau separa / penuh pengecualian tuisyen, bergantung kepada had belanjawan dan kepada keperluan pemohon.

(Dana Biasiswa bertujuan menyokong pemohon berbakat dan bermotivasi yang tidak mampu untuk menampung kos pengajian mereka. Biasiswa akan meliputi yuran tuisyen LLM sahaja. Jumlah sebenar biasiswa boleh berbeza mengikut keperluan seseorang pemohon dan dana yang ada. Perjalanan dan biaya hidup tidak dilindungi.) Ia adalah, bagaimanapun, adalah penting untuk memahami bahawa kekangan kewangan biasanya mengurangkan jumlah biasiswa / pengecualian ke tahap yang jauh di bawah permintaan mereka. Pemohon itu menggesa dari segi kewangan sendiri menyokong, sama ada melalui cara peribadi atau melalui parti campur tangan ketiga.

Keputusan mengenai bantuan kewangan universiti diambil selepas keputusan kemasukan.

Bantuan kewangan

Calon LLM digalakkan untuk meneroka ruang untuk bantuan kewangan luar untuk program LLM. Ia perlu ditekankan bagaimanapun program LLM tidak boleh menawarkan apa-apa sokongan teknikal atau logistik untuk proses-proses perisian luar, selain daripada surat sokongan dan / atau pengesahan permohonan atau pemilihan, di mana perlu.

Lokasi

grad

Untuk belajar di Ghent benar-benar bekerja di tengah-tengah Eropah! Brussels dan institusi EU yang banyak seperti kereta api pendek, selesa dan mudah menaiki. The Hague, Luxembourg, dan Strasbourg semua ibu institusi utama dalam hak mereka sendiri adalah kurang dari satu hari perjalanan dari sini, dan bersama-sama dengan Brussels kita akan melawat sebahagian besar daripada mereka sepanjang penginapan anda. Dan sudah tentu, bagi anda yang ingin menerokai metropolis yang besar di Eropah, Ghent adalah pintu masuk yang hebat.

Dengan akses terus ke rangkaian kereta api berkelajuan tinggi di Eropah dan dengan Lapangan Terbang Utama hampir di hujung jari anda, anda akan dapat untuk melawat Paris, London, Berlin dan banyak destinasi yang lebih menarik pada kejatuhan topi. Kami akan membuat anda sibuk, tetapi anda juga akan mempunyai masa untuk mencari beberapa bandar besar di Eropah mengikut keselesaan anda sendiri dan akan minimum kekecohan.

Ghent Sekolah Undang-undang terletak di Universiteitstraat 4-6, 9000 Ghent, Belgium. Bangunan pentadbiran utama Ghent University, Rektor, terletak di Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgium.

Penginapan

Dengan Universiti dan institusi pengajian tinggi yang lain, bandar Ghent menyorokkan jumlah pelajar kira-kira 50,000. Pasaran perumahan oleh itu difahami diregangkan. Bagi pelajar asing yang diterima dan mencari tempat penginapan yang sesuai adalah betul-betul boleh dilakukan tetapi mungkin memerlukan beberapa usaha dan fleksibiliti. Dasarnya, terdapat dua cara untuk mencari perumahan yang sesuai: melalui pasaran swasta, atau melalui Universiti Perumahan.

Jika anda memilih untuk perumahan universiti, bilik akan diadakan dari 16 September dan seterusnya. Anda boleh meminta untuk penginapan di kediaman universiti selepas diterima masuk ke program LLM. Membayar Yuran Permohonan bukan bayaran balik anda selepas kemasukan ke program ini memberikan jabatan perumahan kemungkinan untuk meluluskan penginapan anda di kediaman Universiti. Walau bagaimanapun, hanya beberapa buah bilik yang dikhaskan untuk pelajar LLM dan disewakan dalam perintah permintaan dan pembayaran dibuat.

Kehidupan pelajar

Universiti dan undang-undang sekolah kami mempunyai program pertukaran dengan pelbagai universiti di seluruh dunia. Sekolah undang-undang menarik beratus-ratus pelajar asing setiap tahun. Kelas LLM anda akan mencerminkan kepelbagaian budaya ini. Profesor LLM anda dan pensyarah akan termasuk melawat pakar antarabangsa. Pengalaman LLM anda di Ghent akan, oleh itu, menjadi lebih daripada pendidikan akademik. Ia juga akan menjadi sekali dalam seumur hidup pengalaman budaya. Anda akan bertemu, belajar, dan hidup, dengan orang yang menarik dan berbakat dari seluruh dunia. Anda akan meninggalkan tempat ini manusia yang diperkaya dan pencerahan dengan pemahaman yang lebih baik daripada dunia hari ini dan dengan bon dan hubungan yang merentasi banyak sempadan. Untuk lebih banyak tera photo, sila layari laman FB kami di mana kita sering mengemas kini dengan tips berharga dan aktiviti semasa - akademik dan kurikulum sama; www.facebook.com/llmugent.

This school offers programs in:
 • English

Lihat Law LLM » Lihat MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

LLM dalam undang-undang antarabangsa dan Eropah

Campus Sepenuh masa 10  September 2019 Belgium Ghent

Program LLM dalam Undang-undang Eropah adalah khusus untuk persekitaran undang-undang Kesatuan Eropah. Persekitaran yang terdiri daripada undang-undang EU seperti itu, tetapi juga undang-undang antarabangsa dan negara anggota [+]

The LLM dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah menawarkan spektrum luas pilihan yang ada untuk pelajar dengan kerjaya antarabangsa atau orientasi penyelidikan. Ia membolehkan pelajar untuk memilih dgn rapi kursus daripada pelbagai topik Eropah (EU) atau perkaitan antarabangsa, membolehkan satu program pendidikan yang disesuaikan dengan kepentingan peribadi dan memerlukan kerjaya. Universiti Ghent Law School mempunyai pelbagai kursus bahasa Inggeris di pelbagai jenis isu-isu undang-undang Eropah dan antarabangsa. Program LLM menyediakan pelajar dengan peluang untuk mereka bentuk kursus mereka sendiri belajar mengikut keutamaan kerjaya mereka. Ia membolehkan mereka untuk mendapatkan kepakaran dalam banyak isu yang berkaitan dan topikal undang-undang antarabangsa. Bagi pelajar yang ingin membangunkan meluas kemahiran dan pengetahuan mereka untuk kerjaya dengan dimensi antarabangsa, program ini menawarkan penyediaan peribadi sebaik mungkin. Di samping membolehkan pelajar untuk memberi tumpuan kepada perkara tertentu yang menarik, ia juga menempatkan sepenuhnya keperluan pelajar yang mendapatkan Eropah dan antarabangsa pendidikan undang-undang am. Dengan gabungan modul kemahiran akademik dan praktikal, program ini menyediakan pelajar untuk kehidupan profesional antarabangsa yang semakin realiti profesional undang-undang di seluruh dunia. NOTA: Proses permohonan untuk tahun akademik 2018-2019 dibuka sejak 01 Oktober 2017 (akan dibuka sehingga 1 Jun untuk pemohon yang tidak memerlukan visa dan 1 Mac untuk semua pemohon yang memerlukan visa).... [-]


LLM dalam undang-undang kesatuan Eropah

Campus Sepenuh masa 10  September 2019 Belgium Ghent

The LLM dalam Kesatuan Eropah Undang-undang membentangkan terbaik kepakaran terkenal Ghent Law School di EU [+]

The LLM dalam Kesatuan Eropah Undang-undang membentangkan terbaik kepakaran terkenal Ghent Sekolah Undang-undang ini dalam undang-undang EU untuk pelajar-pelajar yang bercita-cita untuk menjadi pakar dalam undang-undang dan institusi Kesatuan Eropah. Dengan kombinasi yang berhati-hati kursus teras wajib dan kursus khusus elektif, pelajar menerima semua pusingan peringkat tinggi pendidikan undang-undang EU, di samping mengekalkan kebebasan tumpuan kepada kerjaya atau penyelidikan keperluan peribadi. The Ghent Law School adalah 'Jean Monnet Pusat Kecemerlangan' yang EU, diiktiraf bagi kepakaran dan sumber yang ada untuk Kesatuan Eropah Undang-undang. Dengan institusi EU di sekitarnya, Ghent Law School menawarkan semua kemudahan yang diperlukan untuk kajian mendalam undang-undang dan amalan Kesatuan Eropah. Pelajar juga boleh mendapat manfaat daripada perpustakaan yang cemerlang, yang berfungsi sebagai Pusat Dokumentasi Eropah. Dengan yang sentiasa berkembang dan seterusnya mengintegrasikan Kesatuan Eropah, dan dalam persekitaran undang-undang yang sentiasa lebih global, LLM yang menawarkan ijazah undang-undang tambahan yang memainkan peranan penting di pasaran kerja antarabangsa. Sifat khusus program ini membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran dan kecekapan tertentu di kawasan-kawasan yang pesat membangun undang-undang EU. Pendek kata, program Ghent University Law School LLM membentuk batu loncatan penting untuk peguam dan profesional yang memerlukan pengetahuan tentang undang-undang Kesatuan Eropah dan / atau institusi EU untuk pembangunan kerjaya mereka. Kurikulum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]


LLM dalam undang-undang perniagaan antarabangsa

Campus Sepenuh masa 10  September 2019 Belgium Ghent

The LLM dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa adalah program perdana untuk pelajar yang mahu pakar dalam [+]

The LLM dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa adalah program perdana untuk pelajar yang mahu pakar dalam aspek undang-undang antarabangsa amalan perniagaan dalam dunia globalisasi kita. Sementara membolehkan ijazah pilihan peribadi, ia steers pelajar terhadap blok bangunan utama undang-undang undang-undang perniagaan antarabangsa, menjamin ijazah lanjutan dengan nilai sebenar ditambah dalam kerjaya berorientasikan perniagaan. The Ghent LLM dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa membolehkan pelajar untuk mendapatkan pengetahuan yang mendalam tentang semua bidang amalan dan bertujuan untuk masa depan atau pun peguam dan peguam dalaman berurusan dengan perdagangan, korporat, sekuriti dan perbankan isu-isu undang-undang, dan ekonomi antarabangsa yang dialami undang-undang. Dibina di sekitar Institut Undang-undang Kewangan yang terkenal, program itu menggabungkan kepakaran para profesor dengan pengamal berpengalaman di bidang seperti M & A, Harta Intelek dan Timbang Tara, untuk membawa anda pengalaman pengalaman. Semua kursus di LLM yang memberi tumpuan sama ada di peraturan EU-luas atau menggunakan pendekatan undang-undang perbandingan. Program ini sesuai untuk pelajar dari luar EU yang memerlukan latar belakang yang menyeluruh dalam peraturan EU dan bagi mereka dari dalam Kesatuan Eropah yang ingin melarikan diri kajian wilayah undang-undang negara. NOTA: Proses permohonan untuk tahun akademik 2018-2019 dibuka sejak 01 Oktober 2017 (akan dibuka sehingga 1 Jun untuk pemohon yang tidak memerlukan visa dan 1 Mac untuk semua pemohon yang memerlukan visa).... [-]


Video

Introducing Ghent University

Contact

Ghent University

Alamat Ghent University Law School Universiteitstraat 4
BE-9000 Ghent, Flanders, Belgium
Website http://www.law.ugent.be/llm/
Telefon +32 (0)9 264 97 00