Baca keterangan rasmi

Dilahirkan selepas masak empat dekad, Fakulti Damásio - undang-undang yang diwarisi daripada kursus persediaan yang mendahului fakulti kecemerlangan diiktiraf di seluruh pasaran, dan struktur yang tiada tandingan, yang meliputi perpustakaan, Kajian Center dan penerbit sendiri undang-undang. Ditambah ke ini kampus bersejarah, direka oleh arkitek Ramos de Azevedo, dan ia telah ada peristiwa penting dalam dunia undang-undang negara, yang misinya adalah untuk menyediakan profesional lengkap, dilengkapi dengan kemahiran dan kebolehan yang membolehkan mereka untuk mengambil dan mengejar mana-mana kawasan undang-undang .

Fakulti Damásio diiktiraf sebagai Pusat terbesar Pengajian Undang-undang di Brazil dan merupakan salah satu daripada lima buah sekolah undang-undang di São Paulo yang mempunyai Seal OAB adalah disyorkan.

Dalam tahun 2015, Damasio telah menjadi sebahagian daripada DeVry Education Group, sebuah pembekal global perkhidmatan pendidikan, dengan lebih daripada 80 tahun sejarah dan hadir di lebih 50 negara dengan lebih daripada 160,000 pelajar.

Jika anda mahukan pendidikan antarabangsa yang berkualiti, Damasio | DeVry adalah pilihan terbaik anda.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

LLB

Damásio | DeVry

Direito é a ciência que estuda as leis e sua aplicação nas relações entre as pessoas na sociedade. A análise de textos legais, das decisões dos Tribunais, denominadas jur ... [+]

O curso de Direito em São Paulo do Damásio | DeVry é a melhor opção quando o assunto é ensino superior de qualidade. Escolher a Damásio | DeVry, como Faculdade de Direito em São Paulo, garante a você ter experiências acadêmicas diferenciadas, onde, ao concluir o curso, você estará apto a exercer sua profissão com total competência e destaque. Estudar Direito no Damásio | DeVry é também usufruir de uma estrutura de padrão internacional, o que faz toda a diferença no mercado de trabalho.

Direito é a ciência que estuda as leis e sua aplicação nas relações entre as pessoas na sociedade. A análise de textos legais, das decisões dos Tribunais, denominadas jurisprudência, dos usos e costumes, além dos valores norteadores da vida social, é um instrumento para os cidadãos poderem realizar todas as suas potencialidades na vida individual e coletiva.... [-]

Brazil São Paulo
Permintaan Maklumat
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu