Damásio | DeVry

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dilahirkan selepas masak empat dekad, Fakulti Damásio - undang-undang yang diwarisi daripada kursus persediaan yang mendahului fakulti kecemerlangan diiktiraf di seluruh pasaran, dan struktur yang tiada tandingan, yang meliputi perpustakaan, Kajian Center dan penerbit sendiri undang-undang. Ditambah ke ini kampus bersejarah, direka oleh arkitek Ramos de Azevedo, dan ia telah ada peristiwa penting dalam dunia undang-undang negara, yang misinya adalah untuk menyediakan profesional lengkap, dilengkapi dengan kemahiran dan kebolehan yang membolehkan mereka untuk mengambil dan mengejar mana-mana kawasan undang-undang .

Fakulti Damásio diiktiraf sebagai Pusat terbesar Pengajian Undang-undang di Brazil dan merupakan salah satu daripada lima buah sekolah undang-undang di São Paulo yang mempunyai Seal OAB adalah disyorkan.

Dalam tahun 2015, Damasio telah menjadi sebahagian daripada DeVry Education Group, sebuah pembekal global perkhidmatan pendidikan, dengan lebih daripada 80 tahun sejarah dan hadir di lebih 50 negara dengan lebih daripada 160,000 pelajar.

Jika anda mahukan pendidikan antarabangsa yang berkualiti, Damasio | DeVry adalah pilihan terbaik anda.

Lokasi

Sao Paulo

Alamat
R. da Glória, 195 - Liberdade
01510-001 Sao Paulo, Negeri São Paulo, Brazil

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program