EBS Universität

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di bawah payung swasta, EBS Universität für Wirtschaft und Recht yang diiktiraf oleh negara, anda akan menemui portfolio program yang unik di seluruh Jerman yang terdiri daripada Sarjana Muda , Undang-undang , Sarjana dan program doktoral serta pendidikan eksekutif kelas atas untuk profesional yang bekerja. Perniagaan dan Undang-undang Sekolah meraih faedah daripada sinergi mereka, membina asas yang kukuh untuk penyelidikan inovatif dan aktiviti pendidikan yang relevan praktikal yang tinggi berterusan.

Pelajar-pelajar di EBS Universität menerima pendidikan berdasarkan keupayaan untuk memenuhi syarat-syarat ketidakpastian, dengan praktik yang diberi kuasa, bersifat saintifik bunyi dan persediaan yang berorientasikan di peringkat antarabangsa, membolehkan mereka mengambil fungsi pengurusan dan tanggungjawab sosial berdasarkan Kod Etika EBS . Program pengajian ini memberi kemahiran mengatasi kecenderungan untuk semakan kritikal yang berterusan dan kemajuan kepakaran selanjutnya, di satu pihak untuk mengiktiraf struktur dan, yang lain, kesediaan pembelajaran sepanjang hayat. Pemahaman EBS terhadap kecemerlangan menarik minat para pelajar dan profesor yang berorientasikan prestasi dan kreatif berbakat dan bersemangat. Dengan kombinasi metodologi pentadbiran perniagaan dan elemen undang-undang, EBS Universität memupuk keupayaan pelajar untuk berfikir secara kritis dan memahami isu-isu interdisipliner, dengan itu memberikan nilai tambah tertentu.

Visi kami

Menjadi yang terbaik di Jerman dan salah satu daripada universiti antarabangsa yang terkenal dengan menawarkan kecemerlangan pendidikan dan dengan mengembangkan graduan yang akan menjadi pembuat keputusan yang kompeten dan bertanggungjawab, menyumbang dan mendapat manfaat daripada rangkaian alumni dan rakan kongsi yang unik.

Misi kita

Penciptaan dan pembangunan berterusan universiti antarabangsa yang berpusat di Jerman dengan mendidik dan membimbing generasi muda berpengalaman, pemikiran kritikal dan profesional mahir, pemimpin dan usahawan yang berkemahiran tinggi. Oleh itu, membolehkan graduan kami menghadapi cabaran masa depan dan memahami dan membentuk dunia yang tidak menentu dan berubah dengan pesat.

Lokasi

Oestrich-Winkel

Alamat
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Jerman