Baca keterangan rasmi

Frankfurt School of Finance

Kami menawarkan kursus ijazah kelas atas dan pilihan pendidikan berterusan dalam tujuh bahagian program yang berlainan. Kami mengekalkan empat pusat penyelidikan pakar dan menjalankan pelbagai projek perundingan antarabangsa. Semua aktiviti pendidikan, penyelidikan dan perundingan difokuskan pada kewangan dan pengurusan. Dengan kewangan, kami bermaksud aktiviti kewangan bersifat fungsional di semua syarikat yang berurusan dengan pengurusan kewangan. Dan oleh pengurusan, kami bermaksud kepimpinan korporat klasik, di mana para pengurus mengerahkan pekerja dan sumber daya sedemikian rupa sehingga matlamat syarikat dipenuhi sebagai biaya yang mungkin sebanyak mungkin.

Frankfurt School of Finance

Program Antarabangsa

Eksekutif hari ini menghadapi cabaran utama dalam pasaran yang sangat pelbagai dan dinamik, persaingan global yang semakin meningkat dan semakin ramai pelanggan dan pembekal yang berdikari.

Dalam persekitaran perniagaan yang kompleks, organisasi yang bertahan adalah yang mempunyai strategi yang baik dan pengurus yang mahir. Program Pendidikan Eksekutif boleh membantu para eksekutif mengasah kemahiran kepimpinan dan pengurusan mereka, memberi mereka peluang untuk belajar dari amalan terbaik, dan menubuhkan rangkaian rakan sebaya dengan beberapa pemimpin dan syarikat yang paling berjaya dari seluruh dunia.

Frankfurt School Kewangan Frankfurt School

Portfolio kami

Program pendidikan kami termasuk mengajar di bilik darjah dengan fakulti yang sangat berkelayakan dan berpengalaman, belajar sendiri, latihan berasaskan web dan tutor, serta peperiksaan dan pensijilan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Frankfurt School menawarkan pelbagai bidang subjek dalam perbankan

Kami menyampaikan pendidikan eksekutif di semua peringkat, dari junior kepada eksekutif kanan, termasuk pendidikan eksekutif di peringkat lembaga, dalam pelbagai syarikat atau institusi dari kewangan dan industri lain.

Terutama dalam bidang program pendidikan eksekutif yang disesuaikan, Frankfurt School menawarkan pelbagai perkhidmatan:

• analisis keperluan latihan • Reka bentuk program pendidikan yang disesuaikan • pengeluaran bahan-bahan seminar yang disesuaikan dan buku pelajaran • platform e-pembelajaran dan pentadbiran program latihan berasaskan web bagi pihak pelanggan kami

Program Sarjana

Apabila anda telah meletakkan asas kerjaya yang berjaya dengan ijazah Sarjana Muda, langkah seterusnya adalah untuk mengembangkan pengetahuan anda dan membina kemahiran anda. Di Frankfurt School of Finance

Kem Boot Kewangan 2019: Permainan Perbankan

Mungkin anda tidak memilih untuk belajar Kewangan di universiti, tetapi sekarang anda ingin tahu lebih lanjut mengenai produk kewangan dan strategi pelaburan utama. Mungkin anda mahukan pemahaman yang lebih baik mengenai berita atau impian tentang menjadi George Soros seterusnya. Mungkin anda akan menjadi pelajar baru musim gugur yang akan datang dan ingin mendapatkan permulaan lompat pada pelajaran anda. Sama ada cara, Kem Boot Kewangan dengan Perbankan Permainan akan menjadi tambahan yang menyeronokkan untuk musim panas anda.

Penonton sasaran

Kem Boot Kewangan Frankfurt School mensasarkan siswazah Sarjana dan Sarjana bukan kewangan yang ingin membangun atau memperdalam kemahiran mereka dalam kewangan di salah satu pusat kewangan terkemuka di Eropah: Frankfurt am Main.

Para pelajar yang berminat dan intensif, sangat bermotivasi yang berminat untuk mempelajari aspek-aspek utama kewangan dan perbankan dalam tempoh masa yang terpendam harus dilaksanakan.

Sorotan

  • Kuliah dan tutorial yang diketuai pakar industri
  • Kumpulan perbincangan kecil
  • Lawatan institusi kewangan
  • Interaksi antara pelajar dari seluruh dunia
  • Aktiviti membina pasukan, sosial, dan sukan
  • Lawatan budaya ke Heidelberg (termasuk lawatan ke istana mereka yang terkenal)
  • Meneroka makanan, minuman dan budaya Jerman (termasuk lawatan bandar berpandu)
Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

Frankfurt School of Finance & Management

Menyadari matlamat anda di M antarabangsa ... [+]

Bahasa arahan: JermanProgram ini

Dengan program pengajian tambahan pekerjaan "Master of Mergers

prasyarat

ijazah universiti pertama, lebih baik dalam undang-undang atau ekonomi,sekurang-kurangnya satu tahun pengalaman kerja dengan hubungan dengan Penggabunganberjaya menyelesaikan prosedur kemasukan Frankfurt School Kewangan Frankfurt School

kumpulan sasaran

Profesional Muda dalam Persekitaran Kerja M

tuisyen

Yuran pendaftaran: 100,00 Euro Yuran semester: 6.750,00 Euro Jumlah harga: 27.100,00 Euro

www.frankfurt-school.de/mma

[-]
Jerman Frankfurt
Permintaan Maklumat
Jerman
Sambilan
4 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Frankfurt School of Finance & Management

Pembekalan instrumen pelaburan dan kewangan tidak dapat dielakkan - serta kerumitan ekonomi dan undang-undang mereka. Dengan Sarjana Undang-undang Kewangan, anda meluaska ... [+]

Bahasa arahan: Jerman

kurikulum Kurikulum lanjutan dari program Master memberikan anda parameter ekonomi dan instrumen yang sah untuk analisis, reka bentuk dan pengurusan transaksi pembiayaan dan pengawasan pelakon mereka. Master of Law Financial memberikan anda asas yang sangat baik untuk membangun dan mengembangkan kerjaya anda dalam sektor kewangan, perbankan dan pengawasan kewangan korporat.

Kajian sambilan Dalam empat semester, Master of Law Financial akan memberikan anda pengetahuan dan kemahiran berharga yang boleh anda gunakan untuk kerjaya anda dengan syarikat, bank atau pihak berkuasa penyeliaan. Tanpa gangguan: Sebagai peraturan, pelajaran dilakukan sebulan sekali - Khamis hingga Sabtu - supaya anda dapat menyelesaikan program kami secara ekstra pekerjaan dan menyelesaikan tugas profesional anda sepenuhnya. Model yang sangat menarik untuk anda - dan majikan anda.... [-]

Jerman Frankfurt
Permintaan Maklumat
Jerman
Sambilan
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Career Day 2018 | Frankfurt School

Frankfurt School of Finance & Management
Alamat
Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34
60322 Frankfurt, Hesse, Jerman
Website
Telefon
+49 69 1540080