Baca keterangan rasmi

Sebagai salah sebuah universiti swasta tertua dan terbesar di Jerman, kami menetapkan standard untuk pendidikan. Kami melengkapi anda dengan pengetahuan yang anda perlukan untuk masa depan anda - hands-on, inovatif dan kreatif. Untuk ini, kerjasama yang rapat antara pelajar dan fakulti kami amat penting.
Resipi kami untuk berjaya: kami menawarkan program ijazah baru, pengawasan individu dan penempatan cepat dalam pasaran pekerjaan. Bagi pelajar kami, ini bermakna peluang terbaik untuk melangkah masuk ke dalam kerjaya mereka.

Selama hampir 5 dekad, SRH University Heidelberg telah menjadi antara universiti Jerman paling terkenal, dengan rangkaian perniagaan dan institut pendidikan tinggi di seluruh dunia.


Pendidikan tanpa sempadan

Asas dan perspektif, kebebasan pergerakan dan tanggungjawab: Datanglah belajar di Menara Sains SRH, "menara pengajaran" kami. Arsitekturnya melambangkan dinamisme, ketelusan, dan kreativiti. Kami menawarkan persekitaran pendidikan dengan peralatan terkini dan kampus yang menarik di salah sebuah bandar paling indah di Jerman.


Kualiti yang sangat baik

Kami berusaha untuk kecemerlangan. Model pembelajaran, akademik, dan pengajaran kami, serta perkhidmatan yang diberikan kepada pelajar kami, semuanya diukur dengan standard ini. Kualiti berterusan pendidikan anda akan terjamin melalui prosedur dan kaedah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Di universiti, pengajaran dan penyelidikan kami mempunyai fokus antarabangsa dan interdisiplin. Melalui pertukaran fakulti dan pelajar kami di seluruh dunia, kami mempromosikan kepelbagaian budaya dan keterbukaan. Kami menghargai perkembangan peribadi pelajar setinggi kelayakan pendidikan mereka - program ijazah kami dibangunkan dan dijalankan melalui dialog pakar dari penyelidikan dan amalan. Inilah cara kami mempersiapkan mereka untuk menghadapi cabaran dan peluang yang mereka hadapi sebagai profesional dan pemimpin masa depan yang berorientasikan pencapaian dan berminat untuk belajar.


Berhubung dengan baik

S RH U niversity Heidelberg bekerjasama dengan universiti terpilih dan institusi penyelidikan, baik di dalam dan luar negara, untuk menggalakkan pertukaran dengan komuniti saintifik antarabangsa. Cosmopolitan dan masih berakar di rantau metropolitan, universiti kami adalah pusat serantau untuk budaya dan pembelajaran.

Pada masa ini, kira-kira 3,500 pelajar mendaftar di enam sekolah kami: Perniagaan, Kejuruteraan

Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

SRH University Heidelberg

Perusahaan moden memerlukan pakar undang-undang yang terlatih dan terlatih yang terlatih. Program kami memberi tumpuan kepada pelajar-pelajar yang berminat dan berkelayak ... [+]

Sekolah Sains Sosial dan Sains

Perusahaan moden memerlukan pakar undang-undang yang terlatih dan terlatih yang terlatih. Program kami memberi tumpuan kepada pelajar-pelajar yang berminat dan berkelayakan yang berminat dalam pemahaman global terhadap undang-undang dan mekanismenya untuk menyelaraskan interaksi manusia dalam masyarakat moden. Mengikut konsep perbandingan fungsi undang-undang, program kajian ini menumpukan pada soalan-soalan penting mengenai undang-undang perniagaan kontemporari, dengan memberi tumpuan kepada Hukum Jerman, Eropah, Anglo-Amerika dan Cina. Graduan akan disediakan secara optimum untuk urus niaga antarabangsa, peranan kepimpinan dalam pasukan interkultur, dan menghadapi cabaran ekonomi global sekarang ini.... [-]

Jerman Heidelberg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

Heidelberg, Baden-Württemberg, 69123 DE
Media Sosial