Baca keterangan rasmi

ABM College adalah salah satu institusi latihan kerjaya terkemuka di Alberta dan Ontario . Sepanjang sejarahnya ABM College telah menyediakan pelajar dengan latihan profesional, pengetahuan akademik, dan kemahiran yang tepat untuk memenuhi permintaan pasaran pekerjaan. Ini adalah titik kebanggaan bagi kita bahawa majoriti graduan kami bekerja dalam bidang pengajian mereka!

Akreditasi

Semua wilayah dan wilayah Kanada mempunyai badan pengawalseliaan sendiri yang memberikan lesen dan memberikan akreditasi kepada institusi swasta. Kampus ABM di Calgary dan Toronto diiktiraf sewajarnya:

  • Kementerian Pendidikan Lanjutan Alberta.
  • Kementerian Pelajaran Kolej dan Universiti, Ontario

Mengapa Pilih ABM

Pada ABM College graduan kita telah berjaya memenuhi keperluan majikan industri. Kejayaan ini adalah hasil daripada kurikulum ABM Kolej yang maju, gaya mendidik Koperasi dan perundingan industri kerap.

Dari kemudahan dan sumber-sumber kepada kualiti tenaga pengajar, misi kami di ABM College adalah untuk berjaya menangani keperluan individu pelajar dan memberikan pendidikan berkualiti ke arah lama dan kerjaya yang berjaya.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

ABM College

Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran pelajar dan kebiasaan dengan prosedur undang-undang pejabat, perakaunan undang-undang, dengan istilah, kemahiran ... [+]

Pembantu Undang-Undang adalah profesional berkemahiran tinggi yang membantu peguam mengenai pelbagai hal-hal perundangan. Penolong program Undang-Undang di ABM College memperkenalkan pelajar kepada asas-asas pengetahuan undang-undang, istilah dan prosedur yang diperlukan untuk berjaya melaksanakan tugas Pembantu Undang-Undang.

Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran pelajar dan kebiasaan dengan prosedur undang-undang pejabat, perakaunan undang-undang, dengan istilah, kemahiran perisian komputer, dan kemahiran menggunakan papan kekunci kuat. penekanan program juga diberikan kepada pembangunan kemahiran komunikasi pelajar dan kemahiran interpersonal. Akhir sekali, program kami menyediakan pelajar untuk pelbagai tetapan pekerjaan dengan menutup banyak bidang undang-undang; ini termasuk korporat, jenayah, keluarga, tindakan undang-undang, hartanah, wasiat dan undang-undang harta.... [-]

Kanada Calgary
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
31 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu