Baca keterangan rasmi

Humber, Ahli Politeknik Kanada, Komited untuk kejayaan pelajar melalui kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran. Humber's pelbagai luas kelayakan kerjaya berfokuskan termasuk: ijazah sarjana muda, diploma, sijil, dan sijil lepasan ijazah. Kami juga menawarkan latihan perantisan. Dengan 160 program sepenuh masa dan 200 pendidikan ke program berterusan untuk dipilih, yang 27,000 sepenuh masa dan 56,000 sambilan pelajar Humber mempunyai akses kepada banyak peluang untuk pembelajaran berterusan.

Visi

Kepimpinan dalam pendidikan politeknik

Humber Mission

Humber membangun umumnya berpendidikan, berkemahiran tinggi dan rakyat menyesuaikan diri untuk berjaya dalam kerjaya yang memberi sumbangan besar kepada masyarakat mereka berkhidmat dalam negara, di peringkat nasional dan global.

Nilai

Student-Centred - Kami berpegang kejayaan semasa dan masa depan pelajar-pelajar kita sebagai keutamaan kami. Kecemerlangan - Kami komited kepada perkhidmatan cemerlang, program-program akademik dan pengajaran. Inovasi - Kami menjangka dan bertindak balas kepada trend baru muncul untuk memenuhi perubahan keperluan masyarakat tempatan, kebangsaan dan global kami. Hormat - Kami mendukung standard etika yang tinggi, dan mengesahkan dan melindungi hak-hak, maruah dan integriti setiap ahli masyarakat yang pelbagai. Kemasukan - Kami memupuk kerja dan pembelajaran yang berkesan di mana kepelbagaian diiktiraf sebagai penting kepada kejayaan kami. Kemapanan - Kami memelihara masa depan kita bersama dengan menerima kesan sosial, ekologi, ekonomi dan keputusan kita.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

LLB

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Sebagai satu-satunya empat tahun program Pengajian Kanada Paralegal, tidak ada tempat yang lebih baik untuk memberi tumpuan kepada pendidikan paralegal daripada di The Bu ... [+]

Kajian Paralegal - A Reputasi Kedua kepada Tiada

Sebagai satu-satunya empat tahun program Pengajian Kanada Paralegal, tidak ada tempat yang lebih baik untuk memberi tumpuan kepada pendidikan paralegal daripada di The Business School di Humber. Profesor dalam program ini memiliki ijazah sarjana, serta mempunyai pengalaman praktikal yang luas dalam bidang undang-undang. Bernie Aron, Penyelaras Program program ijazah Pengajian Paralegal baru-baru ini menerima Anugerah Kecemerlangan John dan Suanne Roueche tumpuan yang luar biasa kepada pengajaran dan kecemerlangan pembelajaran.

pendekatan pelbagai disiplin Humber merangkumi latihan profesional dalam penulisan undang-undang, sokongan dan rundingan, dan penyelidikan undang-undang. Fakulti percaya bahawa dengan betul mewakili pelanggan melibatkan memahami latar belakang dan motivasi klien itu; Oleh itu, program ini menawarkan kursus-kursus dalam bidang psikologi, sosiologi, sains politik, dan asas-asas falsafah sistem undang-undang. penempatan kerja menawarkan pengalaman on-the-kerja di mana pelajar akan menggunakan dan mengasah kecekapan baru.... [-]

Kanada Toronto Fredericton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Humber Receives 2015 Internationalization Excellence Award

Humber's 2015 Film and Television Production Screenings

Humber on YouTube