Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

IMF adalah rujukan kebangsaan dalam latihan untuk perniagaan dan individu; disahkan oleh lebih 90,000 orang pelajar yang terlatih. Latihan kami adalah berdasarkan kepelbagaian bidang dan kepakaran subjek yang kami mengajar.

Kualiti dan reputasi perkhidmatan kami adalah dijamin oleh entiti seperti Camilo José Cela University, ISO 9001 dan 14001, anced (Persatuan Kebangsaan Pusat Pendidikan Jarak Jauh) dan Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Hari ini, di dalam katalog kami, kami mengajar mata pelajaran seperti Diperbaharui Pencegahan Risiko Tenaga Pekerjaan atau Sumber Manusia. Kami mempunyai kelayakan persendirian dan rasmi, yang kedua hasil daripada pakatan yang ditandatangani dengan Camilo Jose Cela University, yang membolehkan kami untuk menawarkan sekuriti dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan Malaysia.

Pelajar mempunyai peluang untuk memilih mod yang anda ingin kursus dan syarikat anda boleh memilih untuk menggunakan bonus latihan pengurusan perkhidmatan kami untuk memproses kredit anda. Kami bergantung kepada satu pasukan profesional khusus di setiap kawasan untuk menyediakan tutorial dan bantuan pembelajaran kepada pelajar, memastikan pada setiap masa mendapatkan peribadi, pasukan penjagaan menyeluruh.

Antara alat kami mempunyai pekerjaan dan amalan kedua-dua pelanggan swasta dan syarikat-syarikat kita boleh mendapat manfaat sebagai tempat mesyuarat di pasaran buruh. Kami juga mempunyai satu platform inovatif untuk latihan dalam talian, dengan lebih daripada 250 kursus sendiri yang terdapat.

Kami telah membangunkan kerja adat untuk syarikat-syarikat seperti Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Suara Galicia, Dan lain-lain Kami juga bekerjasama dengan majikan, rakan-rakan sosial dan pentadbiran awam untuk menggalakkan latihan percuma kepada golongan tertentu dan tidak bekerja.

Pendek kata, kita adalah sebuah organisasi yang utama matlamat adalah kepuasan pelanggan-pelanggan kami dan untuk itu kita baru sahaja menemui satu cara untuk mendapatkannya: berusaha, setiap hari, untuk memberikan yang terbaik.

Lihat

penglihatan MFI adalah untuk menjadi peneraju antarabangsa dalam pembelajaran jarak jauh dan dalam talian profesional dalam bidang teknikal.

Misi

Kami mahu berkembang dengan anda. Tujuannya adalah untuk memastikan tahap yang tinggi kepuasan pelanggan-pelanggan kami melalui perhatian peribadi dan kecemerlangan dalam kualiti perkhidmatan.

Objektif ini memerlukan penambahbaikan yang berterusan dalam sumber-sumber teknikal dan material, dan penglibatan maksimum semua latihan kakitangan untuk MFI adalah pengalaman yang berbeza.

Nilai

  • Membuat latihan siswazah ada, menyediakan latihan berkualiti pada harga yang kompetitif.
  • Memilih untuk teknologi baru untuk menambah nilai kepada latihan.
  • kedekatan fizikal kepada pelajar melalui rangkaian antarabangsa kami dengan pejabat-pejabat dan pusat-pusat yang berkaitan.
  • Personalized sistem mentor akademik. Bermotivasi pasukan yang sangat profesional.
  • komitmen dalaman kepada pasukan kami, mewujudkan polisi yang membenarkan pembangunan profesional berdasarkan kepercayaan, fleksibiliti dan keperluan diri.
Program diajar dalam:
  • Spanish (Spain)

Sekolah ini juga menawarkan:

LLB

IMF Business School

Objektif utamanya adalah untuk menjamin bahawa graduan tahu bagaimana mentafsirkan, menghuraikan dan menggunakan instrumen undang-undang dari kedudukan yang bersifat inte ... [+]

Jalan masukBaccalaureate dan PAU atau setarafAkses ke Universiti selama lebih dari 25 tahunAkses ke Universiti selama lebih dari 45 tahunOrang yang berumur lebih daripada 40 tahun dengan kerja atau pengalaman profesional yang berkaitan dengan kajian yang dimintaLulusan universiti (ijazah Sepanyol, EU atau diluluskan)Graduan dalam latihan profesional (ijazah Sepanyol, EU atau diluluskan)persembahan

Objektif utamanya adalah untuk menjamin bahawa graduan tahu bagaimana mentafsirkan, menghuraikan dan menggunakan instrumen undang-undang dari kedudukan yang bersifat integral, kompeten dan beretika, di mana-mana bidang yang membentuk keluaran profesional gelaran.

Terutamanya ia diarahkan kepada semua orang yang ingin menerima pembentukan undang-undang yang unggul untuk membangunkan kecekapan profesional mereka, dan untuk itu mereka memerlukan modaliti akademik yang sangat fleksibel dan disesuaikan dengan keinginan buruh dan tanggungjawab sosial mereka.... [-]

Sepanyol Madrid
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sambilan
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Alamat lokasi
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Alamat lokasi
Valencia, Valencian Community, ES
Alamat lokasi
Seville, Andalusia, ES
Alamat lokasi
Bilbao, Basque Country, ES