IMF Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

IMF adalah rujukan kebangsaan dalam latihan kepada perniagaan dan individu; diakui oleh lebih daripada 125,000 pelajar yang terlatih. Latihan kami berdasarkan kepada kepelbagaian bidang dan kepakaran mata pelajaran yang kami ajar. Kualiti dan reputasi perkhidmatan kami dijamin oleh entiti-entiti seperti ISO 9001 dan 14001, ANCED (Pusat Pendidikan Jarak Jauh Persatuan Kebangsaan) dan Persatuan ke Sekolah-sekolah Perniagaan Maju Perniagaan (AACSB). Hari ini, dalam katalog kami, kami mengajar mata pelajaran seperti Pencegahan Risiko Pekerjaan Tenaga Boleh Diperbaharui atau Sumber Manusia. Kami mempunyai kelayakan peribadi dan rasmi, yang terakhir hasil perikatan yang ditandatangani dengan universiti berprestij, Yang membolehkan kami menawarkan sekuriti yang dikawal oleh Kementerian Pendidikan. Pelajar mempunyai peluang untuk memilih mod yang anda ingin membuat kursus anda dan syarikat boleh memilih untuk menggunakan bonus latihan pengurusan perkhidmatan kami untuk memproses kredit anda. Kami bergantung pada sekumpulan profesional yang khusus di setiap kawasan untuk menyediakan tutorial dan bantuan pembelajaran kepada pelajar, memastikan bahawa setiap masa mendapat pasukan penjagaan yang bersifat peribadi dan komprehensif. Antara alat kami mempunyai pekerjaan dan amalan kedua-dua pelanggan dan syarikat swasta kami boleh mendapat manfaat dari tempat pertemuan di pasaran buruh. Kami juga mempunyai platform inovatif untuk latihan dalam talian, dengan lebih daripada 250 kursus tersendiri yang tersedia. Kami telah membangunkan kerja-kerja adat untuk syarikat-syarikat seperti Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, dll. Kami juga bekerjasama dengan majikan, rakan kongsi sosial dan pentadbiran awam untuk mempromosikan latihan percuma kepada kumpulan tertentu dan menganggur. Pendek kata, kami adalah sebuah organisasi yang matlamat utamanya adalah kepuasan pelanggan kami dan untuk itu, kami baru saja mencari jalan untuk mendapatkannya: berusaha, setiap hari, untuk memberikan yang terbaik.

Lihat

Visi MFI adalah menjadi pemimpin antarabangsa dalam pembelajaran jarak jauh dan profesional dalam talian dalam bidang teknikal.

Misi

Kami mahu berkembang dengan anda. Matlamatnya adalah untuk memastikan kepuasan pelanggan yang tinggi melalui perhatian dan kecemerlangan dalam kualiti perkhidmatan. Objektif ini memerlukan peningkatan berterusan dalam sumber teknikal dan bahan, dan penglibatan maksimum semua latihan staf kepada LKM adalah pengalaman yang berbeza.

Nilai

  • Sediakan latihan siswazah, menyediakan latihan berkualiti dengan harga kompetitif.
  • Memilih teknologi baru untuk menambah nilai kepada latihan.
  • Jarak fizikal dengan pelajar melalui rangkaian pejabat antarabangsa dan pusat bersekutu kami.
  • Sistem mentor akademik peribadi. Motivasi pasukan yang sangat profesional.
  • Komitmen dalaman kepada pasukan kami, mewujudkan dasar yang membolehkan pembangunan profesional berdasarkan kepercayaan, fleksibiliti dan keperluan diri.

Lokasi

Madrid

Alamat
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Valencia

Alamat
c/ Guillem de Castro 9
46007 Valencia, Komuniti Valencia, Sepanyol

Seville

Alamat
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Seville, Andalusia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi