Baca keterangan rasmi

98134__A_F0403.jpg

Penyampaian URV

Universitat Rovira i Virgili terletak di wilayah Tarragona, dekat dengan Barcelona, ​​di salah satu destinasi pelancongan paling popular di Eropah. Ia adalah sebuah universiti muda dan dinamik yang melayani keperluan masyarakat, terbuka kepada dunia dan, pada masa yang sama, berkait rapat dengan persekitaran sosial dan ekonomi.

Pelbagai program akademik yang ditawarkan oleh URV meliputi semua bidang pengetahuan: kejuruteraan dan seni bina, kesenian dan kemanusiaan, kesihatan, dan sains sosial dan eksperimen. Kami menawarkan pelbagai program termasuk ijazah sarjana muda, ijazah sarjana dan program kedoktoran, serta program latihan sepanjang hayat untuk pembangunan profesional.

Matlamat kami adalah untuk memberi anda latihan yang terbaik. Dengan motivasi dan pengalaman anda, anda boleh terus maju dalam perkembangan peribadi dan profesional anda dan mencapai matlamat anda.

Bagaimanakah kami dapat membantu anda untuk terus maju?

Jangan terlepas peluang anda tahun depan untuk mendapatkan pengalaman URV !

Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

LLM

Universitat Rovira i Virgili

Ijazah sarjana universiti ini memberikan pengetahuan asas dan khusus mengenai undang-undang alam sekitar. Ia memberikan perhatian khusus kepada cabang-cabang disiplin yan ... [+]

Ijazah Sarjana universiti ini memberikan pengetahuan asas dan khusus mengenai undang-undang alam sekitar. Ia memberikan perhatian khusus kepada cawangan-cawangan disiplin yang berbeza dan juga menangani pelbagai subjek bukan undang-undang yang berkaitan dengan aspek teknikal, geografi, ekonomi dan perniagaan persekitaran

Fakulti Undang-Undang menawarkan program khas yang membolehkan para pelajar untuk secara serentak mempelajari Ijazah Sarjana dalam Amalan Undang-Undang bersempena kursus tuan universiti yang lain yang diajar di Fakulti Undang-Undang dan dengan itu mendapatkan pengkhususan undang-undang.

Kerjasama InstitutiosPusat d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT)Kemasukan... [-]
Sepanyol Tarragona
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

URV, where studying means a life experience (2')

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados (2')

URV, where studying means a life experience (30'')

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados (30")

URV Presentation (2')

Presentación de la URV (2')