University of Deusto

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Deusto adalah sebuah institusi yang mempunyai lebih dari 130 tahun pengalaman. Pada masa kini, ia menganjurkan lebih daripada 12,000 pelajar di kawasan yang berbeza dan dianugerahkan dengan Universiti 1 dalam Pendidikan di Sepanyol pada tahun 2017.

Ia menawarkan bidang pengajian berikut:

 • Etika
 • Kajian Leisure
 • Kejuruteraan
 • Pengajian Antarabangsa dan Antarbudaya
 • Sekolah Perniagaan
 • Psikologi
 • Undang-undang
 • Keusahawanan
 • Pendidikan
 • Teologi

Kedua kampus di University of Deusto terletak di Bilbao dan San Sebastian. Negara Basque terkenal dengan sejarahnya, tradisi industri, semangat keusahawanan, budaya unik, gastronomi dan alam semula jadi, antara lain.

Bilbao baru-baru ini telah dianugerahkan Hadiah Bandar Dunia Lee Kuan Yew yang dianggap Hadiah Nobel Bandar untuk proses transformasinya, dianggap sebagai penanda aras seni bina di seluruh dunia.

San Sebastian telah menjadi Bandar Budaya Eropah 2016 dan dianugerahkan Pantai Eropah Terbaik, menduduki tempat keenam di seluruh dunia.

This school offers programs in:
 • English
 • Sepanyol

Lihat Law Diploma » Lihat Law LLM » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Program Lanjutan Pengajian Undang-undang Antarabangsa

Campus Sepenuh masa 10  September 2019 Sepanyol Bilbao

Pengajian Antarabangsa di Fakulti Undang-undang di Deusto mempunyai rekod prestasi yang panjang kedua-dua dalam bidang pengajaran dan dalam bidang penyelidikan (Erasmus Mundus PLUS, projek Eropah H2020). [+]

Pengajian Antarabangsa di Fakulti Undang-undang di Deusto mempunyai rekod prestasi yang panjang kedua-dua dalam bidang pengajaran dan dalam bidang penyelidikan (Erasmus Mundus PLUS, projek Eropah H2020).

Apakah yang dimaksudkan dengan Program Advanced?

Ini adalah satu program pengkhususan canggih yang membolehkan terpilih mendalamkan masalah intensif dan kompleks dan semasa realiti undang-undang antarabangsa.

profil peserta

Ini adalah satu program pengkhususan maju untuk pelajar dalam bidang undang-undang:

Pelajar dengan Ijazah Sarjana Muda atau Ijazah Sarjana Muda Undang-undang

Juga, mereka diberi kuasa oleh Direktorat Title orang kurang Ijazah Sarjana Muda atau disokong dalam Perhubungan Antarabangsa, Sains Politik, Sosiologi dan Pentadbiran Perniagaan.... [-]


LLM

Sarjana Undang-Undang (LLM) dalam Pengajian Undang-undang Antarabangsa

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Bilbao

A Sarjana Undang-Undang adalah ijazah lanjutan yang membolehkan mendalam dalam bidang undang-undang, boleh memberikan generalist atau latihan undang-undang khusus. [+]

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Undang-Undang?

A Sarjana Undang-Undang adalah ijazah lanjutan yang membolehkan mendalam dalam bidang undang-undang, boleh memberikan generalist atau latihan undang-undang khusus.

Dalam kes Sarjana Undang-Undang (LL.M.) dalam Pengajian Undang-undang Antarabangsa di Universiti Deusto adalah Sarjana pengkhususan dalam undang-undang dan isu-isu antarabangsa. pelajar boleh membimbing pembelajaran yang sesuai dengan minat mereka dengan memilih secara bebas antara kursus yang ditawarkan setiap tahun, atau mengikuti salah satu daripada dua orientasi yang ditawarkan oleh program ini:

Undang-undang transnasionalUndang-undang Antarabangsa AwamAkses dan Kemasukan KeperluanMenjadi memiliki ijazah universiti dalam bidang undang-undang, yang diperolehi di universiti luar negara. Graduan dan siswazah di Universiti Sepanyol mempunyai akses kepada Program Program Advanced Antarabangsa Pengajian Undang-undang Antarabangsa (30 ECTS).Ia boleh menilai kemasukan graduan Hubungan Antarabangsa, Sains Politik, Sosiologi dan Pentadbiran Perniagaan.program... [-]

Contact

Alamat Avenida de las Universidades,
2448007 Bilbao, Basque Country, Sepanyol